Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pátek, nikoliv 13-tého.

22. 10. 2001
5
0
1654
Autor
Modona

Tryzna za báseň lyrickou nerýmovanou, medajlonek Madona a Renault Megane Scenic AKY 68-00

Čtvrtek 18.9.2001 cca 20.30 hod.

 

     Sedám k "soustruhu" a píšu.

Píšu pokračování předchozího medajlonku, teď s názvem "Madona".

Docela mi to jde a až dopíšu, musím ještě opravit tu "báseň lyrickou nerýmovanou", kterou jsem vyrobila včera. Pořád se mi to nějak nezdá. 

     Je skoro devět a slyším, že přichází syn, asi se jde najíst.

     Dokud jí, je ticho, ale pak to začne.

" Mami, co tam píšeš?" "Pusť mě tam na chvíli, chci se na něco podívat."  "Máš snad svoje PC." odpovídám.  "Mami, musím jet pro Lindu, půjčíš mi auto?"  "Máš snad svoje, ne?!" odpovídám. "No to mám,ale nemám benzín.", odvětí syn.  Pořád to samé, myslím si.

    No, není šance to dopsat, jdu si napustit vanu. "Mami",přeruší moje vanové uvažování. "Co je proboha? ", už vrčím. "Jaké heslo má ten počítač?" Zpozorním "Jak, jaké heslo?".

"No, ono mi to zamrzlo, tak jsem to vypnul.".

"Kruci, kdo Ti dovolil na to sahat! Uložils mi ty texty????????" řvu z vany. " Jééé, Tys to neměla uložené? To mě nenapadlo, ale bylo to hezké, četl jsem to, to je škoda.".

"Adame, vem si klíče od auta, a vystřel! A vem mi někde benzín." 

     Chvíli ještě čekám ve vaně až byt ztichne a pak jdu zjistit rozsah škod.

No jistě, všechno je v čudu. No nic, aspoň půjdu jednou včas spát, ráno nemusím vstávat, budu spát nejmíň do desíti.

 

Pátek 19.9.2001 9.07 hod.

     Ze spaní mě vytrhne zvonění mobilu. Koukám kdo volá, proboha Adam, co zas chce!? " Ano Adame, co se děje?",ptám se ještě poněkud rozespale. " Mami, asi mi odtáhli auto." "Jak asi????????" tážu se poněkud tupě. "No asi, protože jsem volal na odtahovky, a nikde není."

 

Pátek 19.9.2001 11.45 hod.

 

     Už vím naprosto jistě, že mé auto někdo zřejmě odtáhl, jenže nikdo neví kdo:-((((((((

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 


Adina
30. 12. 2001
Dát tip
Zase dobré, dnes mi dcera řekla, že se těší , že už brzy bude mít řidičák a počítá s tím, že si bude brát auto jako se samozřejmostí. V červnu mi končí leasing.:( TIP

Modona
30. 12. 2001
Dát tip
:-(((

Stevenson
19. 12. 2001
Dát tip
JSI DOBRA.. a chvali se samo take..))

Modona
19. 12. 2001
Dát tip
Přeháníš roztomile:-)))))

Anonym59
26. 10. 2001
Dát tip
Jo, jo nebejt patku a milovanejch deti tak by ten zivot byl asi nudnej. Hezky se to cte a obvzlast kdyz se me to netyka:-))) *

Modona
26. 10. 2001
Dát tip
Netýká jo?

3lobyte:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kristovanoho... dyk to je na povídku:-))))))))))))))))))) P.S.: Modono, sorry... že se směju... ale já myslim, že tohle tě rozesměje taky, jak tě znám:o)))))

Baba_Jaga
24. 10. 2001
Dát tip
Taky se bavím s 3lobem:-)))))))))))))) Auto si koupíš jiné, hlevně, že Adama neodtáhli a je v pořádku doma:-)) Tip je půl pro tebe půl pro 3loba o)

Modona
24. 10. 2001
Dát tip
Viktore,já se přece směju furt, jak mě znáš:-)))) Navíc, jediný důvod, proč jsem to sem psala byl ten, že jsem doufala, že z toho někdo udělá takovou nádhernou blbost, jako 3lobyte:-DDDDD 3lobyte: No jo sakra, to mě fakt nenapadlo! Proč ty vjecy pak nevrací???????:-)))))))))))))

Modona
24. 10. 2001
Dát tip
No, já na to, že jo:-)), pokud mi ofšem pak nepošleš fakturu:o)

Modona: 3lob ti určitě fakturu nepošle, páč on zásadně posílá jen a jen fraktůry!!!!!:o)))

Modona
22. 10. 2001
Dát tip
Wopi, už jsem se opravila, děkuju:-)))

Wopi
22. 10. 2001
Dát tip

Modona
22. 10. 2001
Dát tip
Tak ještě jednou děkuju:-)))))))))

Wopi
22. 10. 2001
Dát tip
neni zač... s tim počítačem to znam dobře... s autem to nastane za 2 roky... :))

Modona
22. 10. 2001
Dát tip
Nestraš se:-) mně se to stalo poprvé za 9 let. Bohužel 2 měsíce před skončením leasingu:-( Kdo ví, co za tím je. Někteří říkají, že to snad dělají i leasingovky, že dávají tipy. Kdyby se to auto ztratilo z místa,kde běžně parkuje, tak tomu věřím,ale ztratilo se z místa, kde nestává nikdy, tak nevím. No,hlavně, že jsme zdraví,že ? :-)))))) Beru to tak, že třeba zapracoval můj anděl strážný, třeba jsem se v tom autě měla v pátek zabít, nebo co.

Modona: to už mě napadlo dávno, že by to byl dobrej kšeft pro leasingovky - ukrást auto těsně před skončením leasngu.. ale zrovna jako ty si myslím, že těžko mohli čuchat, kde bude zrovna onu osudnou noc. A s tím andělem strážným klidně můžeš mít pravdu!!!!:-))))) Když se na to podíváš takhle, je to vlastně štěstí:-))))))*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru