Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Co s nesportovci v době plné sportu?

09. 03. 2010
5
8
1215
Autor
Aqua-bella

Taková hloupůstka... Nechápu ty, co dokážou trávit hodiny a hodiny v posilovně/tělocvičně. A co nechápu víc je, že taková už je naprostá většina společnosti. Netvrdím, že sport je špatný, ale čeho je moc... Už to není zábava. Je to byznys.

Nádech výdech

předklon záklon

otročina nemožná.

 

Osobní trenér

zpocená trička

postavička plánová.

 

Raději než sedět venku

narvu zadek do úboru

půjdu zničit permanentku.

 

Potlačení osobnosti

v tělocvičně je klíč k úspěchu.

A co ti co se ovlivnit nedají?

Mají snad být na okraji

společností šílených?


8 názorů

Aqua-bella
15. 10. 2010
Dát tip
Mě nevaděj lidi z posilovny :) Tohle jsem spíš myslela jako takovej odlehčenej útok na všeobecný trend dokonalé postavy a tak. Jasný, že cvičení je fajn, taky občas zajdu do posilky, ale jak už avizuji v úvodu, nic se nemá přehánět :)

sharik
13. 10. 2010
Dát tip
co ti vadi na lidech z posilovny? :D ja nevim, ale treba me (a lidi co odtamtud znam) bavi dat si do tela, zvednout par zelez, vyuzit energii, ... A i u jinejch sportu bych se hadal. U toho co delam, jsem po treninku vzydcky polomrtvej, ale toho endorfinu, co to vyplavi... Psychicky jsou to ty nejlepsi pocity! :))

sepiolite
22. 03. 2010
Dát tip
:))

Ostrich
14. 03. 2010
Dát tip
Nevíme, co se svobodou. Každý ji proto pověsí na nějaký hřebík. Někdo na sport - a někdo třeba na básničky. Nejvíc lidské, tedy to, na co svobodu nelze nijak pověsit, je snad poznání - nikdy nedokončené. Ale každý sportovec řekne, že za každým rekordem je stejně tak možnost k jeho překonání. Navíc si uvědomme, že volný čas je stejně tak nejnadějnější jako nejnebezpečnější lidská vlastnost. Lepší soupeřit na hřišti a v tělocvičně než v kmenových válkách.

apatie
09. 03. 2010
Dát tip
hmmm, nebo taky jo *

moje řeč ;)

...ti píšou básně :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru