Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

**Má to čtyři nohy, dva...**

10. 03. 2010
5
25
3711

                                    Má to čtyři nohy, dva rohy, kliku,

.....a stojí to na kolejích blízko šraněk.

Co je to?!!

A také:

V Habeši nebývá slavnostně vítána,
pro trávu chodí si od rána do rána,
Štěstí má, potvůrka, jaképak fraky!
Bodláky přerostlé neslupne taky!

J.Š. Hřibsko - Slatina -Pardubice 8.3.2010


25 názorů

Koza co má kliku, že ji nepřejel vlak. Tak.


Až 1.4.2010 s novým měsícem. V březnu jsem už všechny možnosti vyplácal. Zdar a sílu! J.Š.

Kdy napíšeš nějakou báseň? :)

Klucííí a holkýýýý, děkuju!!! U nás u Labe a Orlice je jaro v plném proudu. A co Morava severní? Zdar a sílu! J.Š.

Bíša
25. 03. 2010
Dát tip
:o)

Jo a ještě si myslím, Hade, ty máš pátěř! Já jsem bezobratlý členovec (něco jako brouk nebo rak). Tak jsi na tom možná dnes líp! I když, kdo ví? Zdar J.Š.

NE,ne,Hade, had je obratlovec. Alespoň na gymplu (ještě za starého režimu) nás tak učili! Ale možná, že je to jinak v nové době! Ale podívej se raději do nějakého přírodopisu! Zas tak rychle vývoj nepostupuje! A už vůbec né dozadu! Zdar a sílu! J.Š.

Hele, poeto z Hřibska. Koza, když přebereš... tak kozy.To jsou krásná zvířátka. A mají na dvoře selském kamarádku...víš jakou, ty hádanko??? J.Tip

Zbora
10. 03. 2010
Dát tip
škoda!

snake_01
10. 03. 2010
Dát tip
ale pokud to dobře vývojově chápu, oba jsme bezpáteřní, takže alespoň nějaká přízeň :o)

PST
10. 03. 2010
Dát tip
Milujme se i bez množení :D... Ale abychom upřesnili jak to chodí na vsi,moc dobře vím, že pro chov nemusí dřít on nýbrž jen ona, bohužel, on to často jen diriguje z kanape a chuděru honí. Ať s králiky tak s kravkou, to je fuk. Zmetek zmetkem bude(ne jistě každý), ale ona bude mít štěstí (přejmě jí ho) a půjde si jednou nabrousit kosu a srp, a tam potká svalnatého opáleného brusiče, přeskočí jiskra a šupne do postýlky hezky s ním! Nechá zvyřátka na pospas línému manželovi, nasadí mu parohy též a aspoň si to užije :)

Ale né já jsem (vývojově) starší! Ty jsi plaz , ale já jsem členovec (asi)! J.Š.

snake_01
10. 03. 2010
Dát tip
štír ve štíru, tak to jsme stejná generace, až na to, že já na tu vodu nějak nejsem :o)

Had: no, zapřisáhlí teologové a teofilové by z tebe určitě radost neměli! Nicméně, vykastrovat boha otce, to je návrh hodný pohanského guru! Že by Perun, Radegast nebo Svantovít? Zbora: rád bych kritikovi "vlezl do prdelky", ale bohužel musím (jako Štír ve Štíru) říci ostré NE! Norsko 1 i 2: samá voda PST: hezká fantazie. Anebo možná ani né! Že by hádanka měla 2 řešení! A je z tohoto jasně vidět jaké jsou výhody intenzívního drobného domácího hospodaření! Kdyby měli krávu, musela by (ona parohačka) chodit na trávu a bodláčí! A neměla by čas na zálety! A vlastně by makali oba, i ten její (manžel, druh)! Přišli by domů ztahaní, nakrmili by krávu, čímž by se ještě více unavili. Pro relaxaci by zalezli do postele....A pak že sex není zábavou chudých! Protože kdyby chudí nebyli, nemuseli ba si vydržovat tu krávu! A kdyby si nevydržovali krávu měli by čas na zálety a šukání! A to mimomanželské! Na mimomanželský sex mají čas bohatí, protože nejsou soustavně jen v práci! Takže sex není zábavou jen chudých, ale všech! Milujme se a množme se!! J.Š.

snake_01
10. 03. 2010
Dát tip
A co hinduistická čarodějnice s hranatým kloboukem? Všechno na ni sedí..

PST
10. 03. 2010
Dát tip
se nechci opakovat, ale koza je potvora, co bodlák nebaští, je mlsná a chytrá, šťastné to zvířátko... Hlavně, když jí včas spatří mašinfíra :D. Ale taky by to mohla být parohačka, spěchající domů k nevěrnému manželovi, zakopla o pražec, když si chtěla zkrátit cestu,takže skončila na čtyřech.A musí chodit na trávu pro králiky, které její starej pěstuje a má vlastně štěstí, že nemají i krávu a nemusí tahat všechno bodláčí... :))

Norsko 1
10. 03. 2010
Dát tip
ovce

Zbora
10. 03. 2010
Dát tip
Ručička z kukačkových hodin?

snake_01
10. 03. 2010
Dát tip
Ale zase by to mohlo symbolizovat freudiánský mytologický prvek jako vyústění oidipovského komplexu: kastraci boha (otce) :o)

Asi tě zklamu, v tomhle případě skoro žádná! Volové nejsou ztělesněním božstva nikde na světě! Ani v černé Africe. J.Š.

snake_01
10. 03. 2010
Dát tip
A jaká je pravděpodobnost, že tenhle patří mezi ty šťastlivce? :o)

Ach ta mocná fantazie! Proč já beru všechno tak strašlivě vážně! Ucho: jak může projíždějící vlak minout něco, co stojí přímo na kolejích? Hade, ne všichni co se vrací z hospy jsou volové! J.Š.

snake_01
10. 03. 2010
Dát tip
A nebo nějaký vůl, co se právě vrací z hospody, takoví mívají kliku, ne...?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru