Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

12. 3. 2010

12. 03. 2010
1
10
895
Autor
Sirup

Včera jsem četl, že Bill Gates pro letošní rok již není nejbohatším člověkem planety. No, to mění od základů celý můj život a dopad bude zcela jistě obrovský. Dnes jsem zjistil, že na Facebooku nejdou smazat všechny příspěvky v sekci Zeď jedním kliknutím. To bude mít jistě taky svůj dopad; tedy hlavně na můj čas; až se je rozhodnu všechny mazat jeden po druhém. Ten čas ještě nepřišel. Děkuji také všem přispěvatelům pod mé předchozí dílo. Těším se, že se všichni sejdeme dnes tady. Nezapomeňte tedy připojit svůj povinný komentář a pak si mě dát hned do oblíbených. To je totiž ta nejjistější volba, jak dostávat mé báječné dílka v pravidelných intervalech. Výhodu to má tu, že budeme neustále v kontaktu, a navíc, je to zadarmo a  bez rozdílu věku i pohlaví.  Budeme se hlavně bavit, myšlení přenechám někomu jinému. Přeci je hodně lidí, kteří jsou za své myšlení placeni bez ohledu na dosažené výsledky.  Nemíním se míchat do všeho. Smíchám jen to, co už někdo pomíchal a bude se pořád o čem bavit.  Dnes jsem toho napsal víc než včera. Měl bych trochu přibrzdit, aby na tomto serveru zbylo ještě trochu místa pro kvalitní tvorbu. Piju momentálně šípkový čaj s ibiškem, neboť chutná výtečně a vypadá jak červené víno, bohužel jen těch voltů má málo. Mám si večer dát sprchu, nebo koupel? Co říkáte??

Jo a taky doufám, že mě budete pravidelně číst a dáte si mě rovnou všichni do oblíbených, jasný?! Čusík.

 

Nezaponeňte dílko pořádně okomentovat! (viz níže)


10 názorů

Sirup
14. 03. 2010
Dát tip
ale jo, třeba někdy až budu mít slabší chvilku :)

j@newe
14. 03. 2010
Dát tip
jestli vubec zacnes :)

Sirup
14. 03. 2010
Dát tip
to tedy asi znamená, že bych měl začít vlasy na levé straně hlavy? no proč ne... až dojdu do oblasti pasu, budu potřebovat zcela jistě zpětnou vazbu, co říkáš?

j@newe
14. 03. 2010
Dát tip
nejjednodussi by zrejme bylo odshora dolu a zleva doprava (jako pri cteni), abys nic nevynechal :)))

Sirup
14. 03. 2010
Dát tip
máš nějaký nápad, kterou částí těla bych měl začít?

Sirup
14. 03. 2010
Dát tip
no, jasně ;)

j@newe
14. 03. 2010
Dát tip
jsem spis myslela u toho caje, aby mel clovek dokonalejsi predstavu, ale z ty sprchy by byla mozna jeste dokonalejsi :-D

Sirup
14. 03. 2010
Dát tip
napsat jak vypadám? že by? to jako v té sprše?? :D

j@newe
13. 03. 2010
Dát tip
Napiš jak vypadáš :)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru