Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pánové papouchu a VT Marvine!

16. 03. 2010
4
112
5356

Pánové papouchu a VT Marvine!

 

Jak se zdá, o životě a tudíž tím pádem i o literartuře, k vaší škodě zdá se, zatím nevíte vůbec nic! Bohužel ani o tom, jak vznikají trvale hodnotná díla.  Říká se tomu bestseller! To je- dobře  samo se prodávající dílo!  Za tím si stojím, protože jsem přesvědčen, že jestliže je dílo dlouhodobě bestsellerem (třeba Dumasovi Tři mušketýři nebo Balzacova Lidská komedie), je to pro  mne ta nejvyšší známka jeho zajímavosti, aktuálnosti a nadčasovosti. To znamená i oblíbenosti mezi čtenáři! A jak si myslíte, že tato díla vznikala? Myslíte si, že si osudy lidí v Lidské komedii Balzac "vycucal" z prstu někde na divanu? Na divanu snad možná, ale někde v blízkosti půvabné, vzdělané a chytré kurtizány! Anebo „příběhy“ slyšel od svých přátel tamtéž! Zatím nemohu říci o vás, že byste těmto "sprostým nevěstkám", jak je mnozí hanlivě nazývají a jímž Balzac vystavěl svým dílem pomník, sahali alespoň po kotníky! Ale je to hlavně k vaší škodě! Zatím je mi vás tak trochu líto, že ve svých letech (zvláště papouch!!!) jste z principu  literatury pochytili jen velmi, velmi málo! A to VT Marvin vypadal zpočátku tak nadějně!

Říkají vám také něco práva autora na svoje dílo? Myslím, že jen autor má právo zařadit svoje dílo do té kategorie, o které je přesvědčen, že tam patří! Žádám proto správce systému, aby moje dílo zařadil zpět do kategorie Dramata, scénáře, protože jsem přesvědčen, že tam opravdu podle mého pocitu patří!

Nebo jsou správci a adminové zde na písmákovi nějací novodobí totalitní vševědové, že vědí vždy lépe, kam co patří? Vše už tu jednou bylo a možná, že po volbách letos na jaře 2010 zase (snad jen na chvilku) bude! To se chtějí zdejší správci opravdu postavit bok po boku k takovým "velikánům" jako byli V.I.Lenin, Adolf Hitler, J.V.Stalin nebo jako je Jiří Paroubek?

Pak tedy pánbůh s námi ....a zlé pryč!

 

Zdar a sílu!

 

Jiří Štěpánek - Štěpa  z Hřibska 16.5.2010 ( v den 71. výročí vyhlášení Protektorátu Čechy a Morava v roce 1939 německými okupanty!)


112 názorů

:o))))))

Možná, že vševěd-papouch již sám o sobě moc pozorný není. Ale ani jeho alternicky za moc nestojí dle mne také. V případě jeho "pozornosti" zase není dle mne o co stát. Že Tě vševěd-papouch okradl o čas, je mi srdečně líto! Viracocha, Bacchus, Pan a Diana s Tebou a .... a zlé pryč! Zdar a sílu! J.Š.

helemese..jak papouch přišel fikaně na to..že mě okradl o čas! ..je tak pozorný!

Nazdar!! Zdar a sílu, F. Bombo! J.Š.

FAE BOMB
28. 04. 2010
Dát tip
Kritiky přečetl! Pobavily!!! Zdar a sílu! F.B.!

Dílko je první verze "Konstelací" adminem papouchem po vášnivé diskusi zařazená mzi ostatní a nezařaditelné...... To víš, že s k tobě kouknu! Zdar a sílu! J.Š.

Tvořit světy je pro Štíry přímo zábava, ne-li přímo poslání! Cizí světy jsou zajímavíé, pokud jsou na "jedné vlně" a nejsou jen únikem před krutou realitou! Zdar a sílu! POZN.: Pochxbuji, že lze změnit svět nějakými zákazy nebo škatulkováním! jediné, co podle mne funguje , je "dát" vlastní příklad...! Zdar a sílu! J.Š.

Co si ji (tu pohádku) napsat sám Márvine! Podle svého Gusta! Tak dobře napsat pohádku pro Marvina nikdo lépe stejně nedovede než Marvin sám! Zdar a sílu! J.Š.

Respektuji tvoji volbu, stejně tu volbu za tebe tak dobře jako ty nikdo lépe neudělá! Zdar a sílu! J.Š.

avox
23. 03. 2010
Dát tip
tentokrát a tady ne

To je nápověda k hádance. Nebo nechceš hádat a získat Řád.....? J.Š.

avox
23. 03. 2010
Dát tip
proč mi posíláš avi, nejsem pavlíček?!

Největší námořní katastrofou v dějinách bylo nepotopení Aurory (ne Těšínské)! Zdar a sílu!J.Š. Dík za názory! Mimochodem ta pohádka jak přemohl Voloďa zlého cara, by mne hrozně zajímala! Hlavně to pojetí! Možná, že to bude velmi podobné ranným nebo ještě překoná díla "komunisty převlečeného za kamaráda", jednoho z našich ve světě nejvydávanějších současných spisovatelů se drůbežím příjmením. Co o tom soudíš Pavlíčku! A je to hádanka za domácí úkol pro všechny! Kdo bude první, tak taky první dostane .....! Osobně mu předám Řád bystrého mozku na správné straně (ne politické)! Zdar a sílu! J.Š.

jejdavilda
23. 03. 2010
Dát tip
navíc odcházím banynat neb je třeba vyždímat tu bolševickou svoloč. To víš, musím se snažit abys měl proč stavět barikády a přešívat rudé trenýrky :-)

jejdavilda
23. 03. 2010
Dát tip
já se ptal na umění? Sfot mi tu větu. Ptal jsem se jestli předmětné dílko patří do kategorie Pohádky, pokud vím

neroušek
23. 03. 2010
Dát tip
Ptal si se na umění,nevykrucuj se,ptal si se na tu pohádku-báseň od Loutky.To je umění a nikoliv dětská tvorba.****

jejdavilda
23. 03. 2010
Dát tip
a taky se demagogicky domnívám, že nemáš děti, pokud ano, tak tě již ve 2 letech tloukly potěhem a poté vyhodily z domu. Od té doby bydlíš na Písmáku v bedýnce s pískem :-)

jejdavilda
23. 03. 2010
Dát tip
já se neptal na umění, ale na pohádku. |Ostatně, při vší úctě k písmáku, žádné umění jsem zde nezaznamenal

neroušek
23. 03. 2010
Dát tip
Ptáš se demagogicky-umění není pro děti,jelikož mu nemohou rozumět,tudíš děti ani nezajímá.Ale kdyby děti jevily zájem o básně-neroušek nevidí důvod,proč by se mělo cokoliv cenzurovat.Žádnou újmu by děti neutrpěly,kdyby si pročetly celý Písmák.Žádný problém.To jen dospělý si do výchovy dětí promítají touhu ovládat,popřípadě potlačované sadistické sklony.****

jejdavilda
23. 03. 2010
Dát tip
chceš mi říct neroušku, že bys to předložil svým dětem jako pohádku?

neroušek
22. 03. 2010
Dát tip
Márvine,Márvine,mluvíš jako papouch! A to není hezké.Stačí když budeš respektovat odlišný názor a právo autora a bude vše ok.Styď se.******

neroušek
22. 03. 2010
Dát tip
VT Marvin předpokládá něco velmi nepravděpodobného. Kdo by to dělal a proč? Je to stejné,jako kdyby předpokládal,že na něj zaútočí bin Ládin a chodil v plynové masce.To už je pravděpodobnější,že milý Marvin dostane rozum,dí škodolibě neroušek a mává.****

jejdavilda
22. 03. 2010
Dát tip
Pro mě za mě, já majitel nejsem, z toho plyne, že pravidla tu jsou jen na okrasu. Ovšem každý má možnost najít si či koupit server , který mu vyhovuje

neroušek
22. 03. 2010
Dát tip
Nebo můžou být kategorie právem autora.A nepochopil jsi to:je jedno, jak se to jeví nerouškovi,důležité je,jak se to jeví autorovi.PS.Jinak pochopitelně přeřazování kategorií od admina je buď zlovůle nebo msta.****

jejdavilda
22. 03. 2010
Dát tip
No vidíš a nerouškovi se to jeví jako pohádka ( jak tam v komentu píše). Z toho plyne, že socani bud nemaj děcka anebo jim čtou pseudopohádky již od mala, aby je připravili na podivný třídní boj. Neroušku, víš že mám doma sešitek jenž jsem kdysi zcicil ve škole- Jak Voloda přemohl krutého cara? Ale neprodááám

jejdavilda
22. 03. 2010
Dát tip
VT-co bys mi psal, najdi si předmětné dílko a řekni mi jestli je to dle tebe pohádka nebo ne

jejdavilda
22. 03. 2010
Dát tip
ale to jsme se nepochopili neroušku, já mám za to, že když už bylo přeřazeno štěpovo dílko tak potom by mělo být přeřazeno zminované dílko loutky. Jinak to tu může být bez kategorii a nemusí být admini

neroušek
22. 03. 2010
Dát tip
Leontýnko,obracíš se na toho nepravého.Neroušek zastává názor,že je to právo autora zařadit to do kategorie,jakou on uzná za vhodné.Tudíš když básník Loutka říká pohádka,je to pohádka.PS.A to že jsi žaloval adminovi,tím bych se nechlubil.Tak dí moudře neroušek a mává.*****

jejdavilda
22. 03. 2010
Dát tip
Promin Štěpo, ale zneužiji tvou diskuzi k jednomu dotazu. Komu se zdá , že posleddní dílko nicku loutka s názvem banality, patří do kategorie Pohádky? Pokud nikomu tak by mě zajímalo, proč nebylo dílko přeřazeno, ač jsem admina upozornil

Které lidi máš na mysli, je jich tu vyjmenováno ( v mém příspěvku)konkrétně docela dost! Tak řekni mi to na rovinu a nic jen nenaznačuj! Já jsem, myyslím, svoje důvody ozřejmil podle mne dostatečně a v anonymitě nezůstávám! Takže si tvůj příspěvek objektívně nemohu vzít osobně, ani kdybych chtěl! Dík za názor! J.Š.

avox
21. 03. 2010
Dát tip
toto je jedno z "děl", které mi kazí radost z pobytu na písmáku... do vlaků se kdysi dávaly tabulky - "plivat na zem se zapovídá" a tady se beztrestně plive jedovatou slinou po lidech... je to smutné zneužití písmácké anonymity i svobody slova... je ti má kritika dost hluboká?

Bohužel, poslat ti ho (ten příspěvek), malý Nero, nemůžu. Neměl jsem ho nikde zálohovaný. Kromě těch poděkování tam stejně nebylo nic nového pod Sluncem o papouchovi. Snad jenom, to že jsem papoucha přirovnal k dětskému sebestřednému nekompetentnímu čůráčkovi! Stejně si myslím, že i ten Dero střelil vedle! Když si myslí, že smazáním něco vyřeší! Chovají se ti admini a papouchové jako rozmazlená umíněná děcka! Bohužel s mocí! A moc patří jen tomu, kdo si ji zaslouží! Ne tedy rozmazleným umáněným děckům! Zdar a sílu! J.Š.

O tom, že "to" smazal vím. Napsal to zde! Škoda, bylo tam i poděkování za všechny názory k diskusi. Uvedl jsem také výjimku, že papouchovi názory považuji za nekompetentní. Ve své podstatě pro mne naprosto bezcenné! Zřejmě asi ani nebudu ve svém názoru osamocen. Nejen ty to potvrzuješ! Spíš mne mrzí, že ti musím dát za pravdu v tom, že tohle osazenstvo adnimů a kritiků drží při sobě a uplatňují svoji naprosto dětinským směrem! Mnohem lépe by podle mne udělali, kdyby nechali věcem volný průběh. Ne nepáču, jenom si potvrzuji, že na hrubé pytle patří hrubé záplaty! Zdar a sílu! J.Š.

Mazat si můžete, ale se všemi důsledky tohoto rozhodnutí! Myšlenky z hlavy stejně nevypudíte! Co jsem napsal o paouchovi, za tím si stojím! Mrzí mne jenom, že se začínáš chovat úplně stejně! Jako nějaká všeobjímající prozřetelnost a "vesmírný policajt"! Já si myslím si o lidech, co s nimi nemám žádnou hlubší osobní zkušenost vždy to lepší! Ale, zdá se že s papouchem začínate patřit do hrubého pytle na který se hodí jen hrubé záplaty! Zase tak moc mne to nepřekvapuje! Ani nemrzí! Jenom konstatuji! Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá! Asi si navzájem potřebujete pomáhat, když sami sebou si jistí nejstí! A stejně jsi mi zase neodpověděl na otázky. 1.Jak se diskuse zase vloží pod nově vložené dílo, jak vy alibisticky říkáte "ve správné kategorii"? 2.A kdo podle vás adminů, kritiků, správců vlastně ví nejlépe, co je správné? Jestli je to jenom sám papouch, tak pánbůh s námi a zlé zase pryč! J.Š.

neroušek
18. 03. 2010
Dát tip
O příkladu: Milý Kamile,Tvůj příklad jaksi nesedí. 1)klobása není báseň 2)a jelikož klobása je materiální povahy ( báseň je duchovní věc),lze přesně změřit i zjistit složení,tudíš asi s největší pravděpodobností bude mít pravdu ta kontrola 3)u duchovních statků se právo ponechává autorovi,autor může tedy vydávat své dílo za co uzná za vhodné 4)vlastně milý Kamile Tvůj příklad sedí: na Písmáku se přistupuje k tvorbě jako ke klobásám a autor nemá právo,ale kontrola ano *************************** Zdraví neroušek.*******

Pravda je Kamile, asi jen ve hvězdách. Já bych to v tvém citovaném případě nechal na tvých zákaznících, ať se sami rozhodnou. Prostě na lidech! A buď koupí nebo nekoupí! To je jen jejich věc a odpovědnost za co dají svoje peníze! Přesouvání do škatulek asi ani v tomhle tvém případě nic nevyřeší! Pouze asi jedinou výjimkou! A tou je oblast s výskytem negramotnosti! A tato výjimka snad pro písmák neplatí? Nebo snad v některých případech ano? Dík. Za názor. Zdar a sílu! J.Š.

Dero
18. 03. 2010
Dát tip
Štěpo, smazal jsem ti příspěvek kvůli vulgaritě na adresu papoucha. O správném zařazení do kategorií rozhodují v konečném důsledku adminové - zasahují však jenom ve zřejmých případech jako byl tento. Chceme, aby když přijde člověk na Písmáka a koukne do kategorie "dramata, scénáře", aby tam našel dramata a scénáře a neodcházel zase zhnuseně pryč, protože je kategorie zaplevelená. O tom nebudu už dále diskutovat.

Celá diskuse se začíná točit kolem toho, co si kdo myslí. Takže příklad: Mám svůj obchod se smíšenými potřebami. Jednoho dne se z ničeho nic rozhodnu, že moje domácí klobása je dietní a budu ji neustále cpát do regálu označeného jako DIA zboží, mezi cereální tyčinky. Je to sice moje věc, ale jednou za čas přijde kontrola z ČOI-ky a přesune mi ji zpět mezi uzeniny. Prý klamu zákazníky. Kdo má pravdu?

Štírka
18. 03. 2010
Dát tip
... pokud jde o princip a svobodné vyjádření názoru, je dobře, že se někdo o ten svůj pere a nenechá se přesvědčit... Vlastně - pokud existuje demokracie - prát by se nemusel, poněvadž nejde o to ukázat svou pravdu, ale SMĚT si ponechat svůj názor a smět existovat dle svých představ. Samozřejmě, pokud nejsou omezena či potlačena práva druhých. A zde si myslím, že se to určitě nestalo. Nestranně tedy musím říci, že se příkláním ke Štěpovi... Je to jen můj názor, do diskuse se rozhodně zamotat nemíním. Není proč.

neroušek
18. 03. 2010
Dát tip
Milý Štěpo,tak to prostě je.Ne auror,ale admin! A to je ještě adminem Papouch! Právě jsi narazil na hranice Písmáku.A nejde s tím nic dělat,páč admini držej při sobě.Čili stěžovat si Derovi na Papoucha je směšné a Dero Tě bude považovat za slaboduchého.Nerouškovi se to stalo.****

No to je snad dobře, že chce někdo upravit dílo tak ,aby bylo v kategorii, kde ho ( to dílo) chce autor mít. O to snad přece jde především! Ne o nějaké hloupé škatulkování! A jak se diskuse zase vloží pod nově vložené dílo, jak vy alibisticky říkáte "ve správné kategorii"? A kdo podle vás adminů, kritiků, správců vlastně ví nejlépe, co je správné? Jestli je to jenom sám papouch, tak pánbůh s námi a zlé zase pryč! Zdar a sílu! J.Š.

Dero
18. 03. 2010
Dát tip
neroušek: Písmák má určitou strukturu a je záhodno, aby v kategorii "Dramata, scénáře" byla dramata a scénáře, nikoli prozaické miniatury nebo povídky. Pokud autor cítí ve své próze nějaké to drama, tak může využít upřesnění kategorie nebo prologu. Štěpa: Editovat nejdou jednou přeřazená díla, protože se stávalo přesně to, co potvrzuješ - že byl autor přesvědčen, že se admin zmýlil, a začal se s ním o tu kategorii přetahovat. Případně změnil ex post text díla, aby snad nebylo vidět, jaké důvody admin pro přesun díla měl. Diskusi si zálohuješ nejlépe tak, že si ji celou označíš myší a uložíš do libovolného textového editoru, který umožňuje pokročilé formátování (Word, Wordpad).

Teď je problém v tom, že nevím, jak se zálohuje diskuse! Tak poraď! A nebo mi to zálohuj sám, prosím! Taky se mi zdá, že by stálo za to rozšířit výběr kategoríí. Zcela podle mne chybějí parodie a nebo kategorie námětů! Nechci žalovat, ale pro mne je papouch zařazen mezi "ignoranty" jednou pro vždy!. A nejhorří ignorant je podle mne ten, kdo má moc a zneužívá ji všědomě! A to bych řekl, že papouch je minimálně hodně sebestředný a potměšílý! A já nejsem v tomto názoru, bohužel, osamocen! Nebylo by žádoucí a pro písmáka povznášející, kdyby byl vyměněn za někoho jiného. Ale jen na nějakou dobu! Pak by měl přijít zase někdo jiný! Ne, neboj se, jak jsem napsal v diskusi v prosinci 2009, nemám ambice působit na písmákovi jako nějaký policajt nebo snad nedejbože kritik! Chci si tady hrát se svými slovíčky! Ale na druhou stranu, typy lidí, co se chovají k ostatním lidem jako někdy papouch, považuji za "principiální idioty". Ještě k těm urážkám. Doufám, že znáš a máš přehled v české lidové slovesnosti? Víš, tedy zajisté, že na hrubý pytel, patří i hrubá záplata! Zdar a sílu! J.Š. Pozn: Nechápu také, proč v kategorii Ostatní nelze dílo pak už vůbec editovat. To je nějaký systémový záměr? J.Š.

neroušek
18. 03. 2010
Dát tip
Neroušek asi dostane z Dera psotník.Kde je problém? Problém je v tom,že admin místo čistě organizačně - technických věcí zasahuje do tvorby.Jestliže tady Štěpa své dílo kupříkladu považuje za drama,tak je to drama! Právo autora je považovat své dílo za co ho považuje on sám.Nerouškovi se stalo,že napsal báseň a Papouch přiletěl a prej: TO NENÍ BÁSEŇ! A PŘEŘADIL JI DO JINÉ KATEGORIE! Tato zavedená praxe je něco neuvěřitelného! A pokud to Dero nechápe, je to smutné.****

Dero
18. 03. 2010
Dát tip
Papouch o přeřazení rozhodl zcela správně, ani jedno dílo nespadalo do kategorie, do které bylo zařazeno. Pokud si jej přeješ editovat, vlož jej na Písmáka znovu s upraveným textem - ve správné kategorii. Diskusi pod originálním dílem si můžeš zálohovat. Absolutně nechápu, proč rozhodnutí admina nerespektuješ a proč jej urážíš a dovoláváš se ke mně. Úkolem administrátora je mj. hlídat, zda jsou díla zařazena ve správných kategoriích - tvoje nebylo - kde je problém?

Dlouhej tahu, nejsi ty nějaký indiánský náčelník? Nebo je ta tvoje přezdívka odrazem dob, kdy jsi se "ve stavu jiném (není myšleno - těhotenství)" navracel "dom" ( z anglického "home")? Z čeho? No přeci z dlouhejch tahů (není myšlena šachová hra)! Zdar a sílu! Dík za za tvůj čas a námahu! J.Š.

papouch
18. 03. 2010
Dát tip
Dlouhej - mchecht :-)))) a tak schválně - kolik z těch papouchů si myslíš, že jsem skutečně já? :-))

Petrusha1
18. 03. 2010
Dát tip
proč to avízo???????

Dlouhej tah
18. 03. 2010
Dát tip
Kdo je asi ten papouch? Zadal jsem si hledej autora, napsal papouch a vyskočilo tohle...červeně. ddt proti papouchům Francois-Baptiste Papouch little_papouch Lovec_papouchů Mladá krásná vysoká bohatá inteligentní snášenlivá věrná hodná blondýna s velkýma prsama pro papouch Mladá krásná vysoká bohatá inteligentní snášenlivá věrná hodná blondýna s velkýma prsama pro papouch nakazena slepica pre papoucha obdivovatelka_papoucha_ze_štatlu papouch Papouch je buzerant a mel by vypadnout z funkce admina Papouch je buzerant a mel by vypadnout z funkce admina nejlip uplne z pismaku, jen sikanuje - je to Papouch je dement Papouch je guma Papouch je picus Papouch je zmrd Papouch nema mozek papouch nemá koule Papouch vypadni ty svine papouch  papouch_je_homosexuální_hovado papouch_je_trapouch papouch2 papouch3 papouch4 Syd a papouch teď tě nachytám, papouchu :-P Už to vím.Je možné, aby tohle někdo dělal zadarmo (hodnotně-odborná f-ce) ?

1.Řekl jsem ti několikrát, abys mne neotravoval! Netoužím po tobě! 2.A po tvých názorech už vůbec ne, ty znalče literatury! 3.Piš mi raději až tehdy, napravíš, co jsi svým zbrklým konáním pokazil ( věř mi, že lépe by sedělo zde slovo "zkurvil") a pokus najít v sobě zbytky sebereflexe a zařídit, abych mohl svoje díla a tedy můj majetek si opravit a editovat! 3.Derovi jsem psal i poslal avízo, ale to ty jako lustrátor estébácký tohoto serveru dobře víš! Zase mi ani neodpověděl! Vypadá to, že na přání a prosby lidí z vysoka kašlete! Tak, co s váma, když ani vlastní chyby a unáhlené chování nejste schopni uznat! 4. Tobě netřeba posílat avíz! Tvoje (hodnotně-odborná f-ce" zde na písmákovi opravdu mi připomíná estébáckou lustraci! A konečně, taky jsi "vševěd"! Všechno víš, zrovna tak jako to naše domácí prasátko, co do všeho strká rypák! Polib si......své avízo! J.Š.

neroušek
17. 03. 2010
Dát tip
Zlatá slova o Papouchovi.****

papouch
17. 03. 2010
Dát tip
Avízo. Víš, co to je avízo, mamlasi? Sedni si před zrcadlo a opakuj si nejméně stokrát: Když někomu píšu, tak mu mám poslat avízo. Avízo. Avízo, avízo, avízo.
Avízo.

1.Nepiš mně, já na tvoje názory zvysoka kašlu! Raději konej a zařiď, ať můžu volně nakládat se svými díly! Když už jsi to pokazil-zkurvil! Ani ten Dero se mi neozval zatím! To jste fakt takoví nabobové,vy admini a nevím kdo ještě z vás samozvaců zde na písmákovi, že neumíte opravit to co jste pokazili-zkurvili? 2. Ne, o tom estébáckém lustrátorovi jsi nic nepřeslechl! Nemluvili jsme spolu, pokud vím! A ni o to mluvit s tebou nestojím! 3. taky jsem neměl problémy na písmákovi, dokud ses nezačal do mne navážet! Je to k smíchu (nebo k pláči?), když zloděj volá , že mají chytit zloděje! To zas udělali na písmákovi papoucha zahradníkem! Pozn.: Za papouch dasaďit kozel (pomůcka pro méně chápavé "ptáky") J.Š.

papouch
17. 03. 2010
Dát tip
Opakuju otázku: Víš, k čemu se používá na Písmáku avízo?? Patrně nevíš. Když si někoho vezmeš do huby, tak mu tím dáš vědět, že o něm kvákáš. Jinak se to dotyčný nedozví. Pokud to neuděláš, tak jsi prase a může to být klasifikováno jako pomluva. Taktéž asi nemáš ani páru o tom, co to znamená zaškrtnout políčko "Autor stojí o hlubší kritiku", viď? Ale co čekat od člověka, který za každou větu narve vykřičník a který odmítá pochopit základní principy chování, či základní pravidla a funkce Písmáka, že? 99,99% uživatelů nemá žádný problém, neboť pochopili, co se je vhodné a co ne. Bohužel se vždycky najde jedinec, který toto odmítá, myslí si o sobě, že je něco víc a když je upozorněn, že překročil jistý práh, tak ještě začne řvát a dovolávat se spravedlnosti. Pokud se ti tady nelíbí, máš možnost jít jinam. Nikdo tě nevyhazuje, ale dodržuj to, co ostatní jiní též dodržují. A to o tom estébáckém lustrátorovi jsem raději přeslechl, ano?

Řekl jsem ti abys mne neotravoval! Netoužím po tobě! A po tvých názorech už vůbec ne, ty znalče literatury! Tak mi nepiš!Raději konej a naprav, co jsi svým zbrklým konáním pokazil ( věř mi, že lépe by sedělo zde slovo "zkurvil") a pokus najít v sobě zbytky sebereflexe a zařídit, abych mohl svoje díla a tedy můj majetek si opravit a editovat! Derovi jsem psal , ale to ty jako lustrátor estébácký tohoto serveru dobře víš! Ani mi neodpověděl! Vypadá to, že na přání a prosby lidí z vysoka kašlete! Tak, co s váma, když ani vlastní chyby a unáhlené chování nejste schopni uznat! Do té doby, dokud nebudu mít možnost svoje díla editovat, nemá cenu abys mi cokoliv jiného sděloval! Bohužel k mojí škodě nemůžu zamezit přísunu "hodnotných zpráv" od tebe na moji adresu! Tak se ma mne vykašli a nemíchej se do mých věcí! Polib si......šos! J.Š.

papouch
17. 03. 2010
Dát tip
Avízo. Víš k čemu je avízo, mamlasi?

Víš co, jdi papouchu někam....! A přestaň otravovat život sobě i druhým! Doufám, že dnes už budu moci si svoje díla editovat, po tvých nekompetentních zásazích. Rada pro tebe. Nejlépe bude, když se do mne nebudeš vůbec navážet.A hlavně zasahovat do mých děl zde na písmákovi! Sám jsi psal, že nemáš čas se mi věnovat! Tak dodrž svoje slovo a udělej to! Možná, že když nemáš čas, nebylo by lépe pro písmák funkci admina vůbec zrušit! Stejně je podle mne úplně k ničemu! Zdar a sílu! J.Š.

Pam!PUCH!
16. 03. 2010
Dát tip
Je hele papouch toho rada vidym.. haha.. ja mam taky -zpusoby potratu- jako pajpu i kdyz proti tomu neco pipal (ted mi to urcite presune -) a ty štepane necerti se .. stejne ty vase dramata poemy a srceryvne prozaicke dila stoji proti jak rikas, Dumasovi. .. za uplny hovno ... a chces neco rict.. tady na pismaku z toho zadnej besceler neudelas.. a ver never--... dyz to napises a bude to teda fak dobry...tak to na bes celer (PRODEJNOST) porad nestaci. Dobre rano a panbuch s tebou hehe

papouch
16. 03. 2010
Dát tip
čoveče a víš, že Marvin těmi dvěma slovy řekl daleko víc, než ty tím dvanáctiřádkovým blábolem?

Kandelabr
16. 03. 2010
Dát tip
jo jo, taky doufám, že tě nazavřou :)

Ne, zatím jsem jenom svobodný člověk! Zatím! Snad se to v budoucnu příliš nezmění! Zdar a sílu! J.Š.

Kandelabr
16. 03. 2010
Dát tip
a já doufal, že jsi svobodný zednář.

Jako omluvu jsem, milý Kandelábře, jenom uveřejnil naši (moji a VT Marvinovu) korespondenci! To je podle mne nad všechna vysvětlování! Proč hned ve všem hledat nějaký "tajemný" záměr! Zdar a sílu! J.Š.

katugiro
16. 03. 2010
Dát tip
Vykřičníky jsou super! Zdar a sílu! k.!

Kandelabr
16. 03. 2010
Dát tip
o co tady vlastně pánovi jde? šlo by to vysvětlit tak na dva řádky a bez těch vykřičníků?

Omluva VT Marvinovi: Otázka (VT Marvin): Můžeš mi říct, co já mám společného s přesunem tvého díla? Odpověď (Štěpa z Hřibska- Jiří Štěpánek) Vlastně jen maličkost! Někde v diskusi se papouch odvolával na tvůj názor, že moje dílo nepatří do kategorie Dramata - scénáře. (Mimochodem, asi jsem tě stejně nepřesvědčil, že umístit toto moje dílko do "scénářů" není z mojí strany stavění si hlavy nebo nějaký dětský šprajc! Opravdu se mi zdá, že "toto umístění" odpovídá nejvíce mojí představě scénáře podle Lema nebo Neffa.) Vzápětí pak papouch neomaleně moje dílo a pak i druhé dílo - recenzi bez konzultace se mnou přeřadil. Hned na to jsem zjistil, že mi nejdou editovat po tomto jeho hrubém zákroku žádná z těchto děl! Nediv se, že jsem vás hodil do jednoho pytle! To je také život! Myslím, že na místě s tak rozsáhlými omezovacími pravomocemi nemá být někdo , kdo vše řeší s horkou hlavou v oblacích! A nadělá tak, víc škody než užitku! Ale hlavně sobě! Ono se totiž ukazuje, že i několik lidí v mém názoru se mnou souhlasilo a přístup papoucha k literárním dílům zde na písmákovi také vnitřně kritizují a nesouhlasí s ním! Jen neměli potřebu svůj názor uveřejnit! Ale jim děkuji, že mne takto podrželi! Asi bych to nevzdal i bez jejich ohlasu, ale vnitřně bych možná o svém názoru zapochyboval! Takže já dnes děkuji všem, co do diskuse přispěli! A tobě VT Marvine za pomoc s hledáním konstruktívního řešení! Vlastně se i omlouvám tobě, že jsem tě hodil do jednoho pytle s papouchem! Asi tam opravdu k němu nepatříš! Tak sorry! Zdar a sílu! J.Š. Odpověď (VT Marvin): no hurá POZN: Předpokládám dle poslední reakce VT Marvina, že moje omluva byla přijata. Konstatuji, že souboj tedy v tomto případě nebude! Co vy na to, Alexandře Sergejeviči? J.Š.

Tvůj názor ti brát nebudu! Mám také svůj! Zdar a sílu! J.Š.

Kandelabr
16. 03. 2010
Dát tip
meleš.

Dík za radu a názor! Upozorňuji, že se stejně rozhodnu, tak jak uznám za vhodné! Jistě Kandelbře, znáš ono římské: "Kdo chce mír, ať chystá válku!" Ale je fakt, že i Kartáho muselo být zničeno, aby Řím se stal silným! Zdar a sílu! J.Š.

Kandelabr
16. 03. 2010
Dát tip
viz. Jaroslaw Novák Štěpa: uber těch vykřičníků. a vlastě uber celkově.

Nezlob se Mimoňi, ale nejsi zaplaťpánbů "in"! Toto není žádná sprosťárna, to je jen konstatování toho , co se v životě a to ještě před relatívně krátkým čase reálně odehrálo! A s čím nesouhlasím a proti čemu protestuji! A ještě o jiných věce! Ale jak jsem řekl, zaplaťpánbů nejsi "in"! Zdar a sílu! J.Š.

řešíte kraviny.

Max Hutar
16. 03. 2010
Dát tip
Jsi nebezpečná osoba. Být adminem, dám ti za tuhle sprosťárnu tak na dva týdny IP ban a vůbec se s tebou o ničem nebavím.

Katugiro - kritik: Jistě, že nebyl (protektorát)! Pokud mi pan velectěný admin moje dílo laskavě odblokuje k mojí editaci, svůj překlep opravím. Je to i mém zájmu, když jsem se zde podepsal! Ale konstatuji, že poměry se konsolidují směrem k nule! Ale možná mi nevěříte, jak rád bych se mýlil! Zdar a sílu! J.Š.

Marcela.K.
16. 03. 2010
Dát tip
Nechte si sem dovézt radši písek :-) to je vtipný nápad :-)

papouch
16. 03. 2010
Dát tip
tyo katu dobrýý!! já si té voloviny taky nevšim :-)

katugiro: nebyl. Bude :o)

PÁTER
16. 03. 2010
Dát tip
Komu dal Bůh úřad, tomu dal i rozum... Německé přísloví.

katugiro
16. 03. 2010
Dát tip
Protektorát byl vyhlášen v květnu? To jsou věci :)

Papouch: ano souhlasím, toto je přímo vražedná nebeská konstelace. Pozn.: člověk by ani neřekl, ale docela úzce to souvisí s konstelací rodinnou, tedy i s "problematickým dramatem - scénářem" o píchajícím kameni a cihle! Hodiny přesýpací: toto není žádná konstrukce! To jen zase "vystrčil růžky" ten kreativec z nejkreativnějších! Totiž opět Mistr Život! Zdar a sílu! J.Š.

ne. jsem druhá odmocnina. zmar a síru...:o)

papouch
16. 03. 2010
Dát tip
ajééje.. Štír ve Štíru proti Lev v Beranu (já) .. to je snad nejhorší, co může být? .-)) Tady poteče krefff a bude lítat peřííí .-))

Aleši, nejsi náhodou nějaký samozvaný admin, to celé na druhou (viz matematika 2. díl pro SVVŠ rok vydání 1958)? (Bacha nezasvěcení, tohle je můj pokus o vtip!) Zdar a sílu! J.Š.

Kamile S., v jakém že jsi narozen znamení? Já jsem Štír ve Štíru! U mne slovo klid vzbuzuje přímo panickou (ne od slova panic, nýbrž Pan)hrůzu! Zdar a sílu! J.Š.

hele, nezasviňujte kategorii Blbůstky nějakými scénáři...:o)

Štěpo, navrhuji ti přehodnotit tvůj přístup a uznat, že 0,5 stránky běžného normotextu není scénář. Využij kategorii Blbůstky a nehádej se. Já to dělám taky a mám klid...

Cenzura na Písmákovi....to jsme klesli. Nechtělo by to před umístěním díla opsat ještě číselný kód? Tím bychom se vyhli tomu, že autor umístil své dílo v opilosti !! Jak bolestivé pro "někoho" setkat se tu s ortodoxním rivalem.

Petrusha1
16. 03. 2010
Dát tip
prečo to avízo?

Možná, že jsi něco pro divadlo napsal, to ti neberu, ale našel se také někdoˇ, kdo by tvoje "dramata" na jevišti zrealizoval? Případně zrealizoval vícekrát v řadě po sobě. Říká se tomu repríza, ale možná, že jsi už toto slovo ve svém "pohnutém" životě zaslechl. Nechci tě zase tak moc podceňovat, ale kdo ví! V tvém případě! Připomínš mi trochu ten pařez z pohádky o Mrazíkovi! Ale nelam´ nad sebou hůl! I tenhle pohádkový pařez časem "obrazil"! A žádám správce systému, aby zařadil toto moje dílko zpět do kategorie "Recenze i neliterární" neb tam podle mne patří! Jedná se totiž v mém podání o recenzi přístupů (lidských) a charakterů (také lidských)! A snad ještě žijeme v době, kdy můžeme psát recenze na cokoliv! Bez cenzury! Tedy i na charaktery lidské! Nebo už jsme za horizontem? Co říkáš papouchu? J.Š.

papouch
16. 03. 2010
Dát tip
p.s. ..a když si někoho bereš do huby, tak je alespoň základní slušnost poslat mu avízo!!!

papouch
16. 03. 2010
Dát tip
A protože ani tento výkřik nesplňuje charakter kategorie, do níž ji autor (záměrně) zařadil, přesunuji do Ostatních.

papouch
16. 03. 2010
Dát tip
Milý Štěpo, pokud nemáš ponětí, co patří do které kategorie, tak je mi líto. Patrně mám více zkušeností s divadlem a psaním scénářů než ty, takže si dovolím z pozice admina rozhodnout, co je či není skutečný scénář. A dále tě poprosím, aby sis takovéto zbytečné výkřiky na hlavní stránce pro příště ušetřil. Ukrádáš jen čas sobě, mně i ostatním, které jsi oslovil... Díky a zdravím. papouch

Petrusha1
16. 03. 2010
Dát tip
a jeje bulvárek

Anebo baštili petržel, aby "jim" dlouho vydržel! J.Š.

Aleši, i já celer nesnáším... Ale Balzac a Dumas ho asi měli rádi. Podle mě leželi na divanu a cucali z celeru náměty na své knihy.

Aleši, lepší je papat mrkvičku! A v dodávkách pro kláštery pamatovat i na to, aby nebyla (mrkvička) strouhaná! Zdar a sílu! J.Š.

ajaj...bezceler...

dadadik
16. 03. 2010
Dát tip
a vůbec - ať žije písmák, svět ve světě...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení

© Dobrý spolek

Nahoru