Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

18. 3. 2010

18. 03. 2010
0
3
1031
Autor
Sirup

Jé, to máme venku krásné počasí a vevnitř tak dobré internetové připojení. Jak báječně se dá hovořit o počasí, naprosto vynikající průsečík v komunikaci, užívá však až v příliš skromné míře. Ale když jaro z plných plic křičí do ulic, tak se tomu lze těžko ubránit. Rýmu však mám pořád, ta se táhne už od února. Troje nosní spreje a nic. Hrajete už reversi? Myslím, že si dneska dám jednu partičku. O čem bychom si popovídali? Co třeba o sportovním sázení? Souhlasíte? Tak prima. Kdo z vás si už vsadil na sport, co? Víte, že když si vsadíte na dva zápasy (a nic o nich nevíte), za předpokladu, že vždy jeden subjekt zápasu musí zvítězit, že máte šanci na úspěch 25%? Když si vsadíte na jeden zápas, tak je vaše šance na výhru 50%. Ale nezapomeňme, že neúspěch pramenní z toho, že nevíte, co děláte. Přesto je to mnohem větší šance výhry, než ve sportce, kdy je pravděpodobnost výhry 1:13 983 816, což je asi 0,000000715 %. A teď by to chtělo něco vtipného. Nevíte o něčem? Humor si nechám až na později. Fajn, tak jsem toho napsal asi dvakrát víc, než v předchozích dnech dohromady. Teď přemýšlím, jestli nemám trochu relaxovat, nebo si zahrát třeba ty reversi. Co myslíte?

 

Jo a taky doufám, že mě budete pravidelně číst a dáte si mě rovnou všichni do oblíbených, jasný?! Čusík.


3 názory

Sirup
18. 03. 2010
Dát tip
díky za upozornění, ale už jsem ho přestal používat, už neměl žádný léčebný efekt - - :) a ráno se pokusím tu nosní sliznici zase uchlácholit svým charisma ;) dík ;)

j@newe
18. 03. 2010
Dát tip
nosni spray vyvolava po delsim nez tydennim pouzivani zavislost (ani te tak tvoji jako tve nosni sliznice)... neni to vtip, tak bacha... snaz se od nej zase odvykat

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru