Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Prdel světa

28. 03. 2010
4
11
2169
Autor
Kiwagamo´ag

Tajenkou hádanky je Písmácký autor, kterému je hádanka věnována.

Knihy čtu a probírám se v tisku.

Nikde ale ani  "Ň"  o Hřibsku.

Stěžeráček ! Tam jsem četl dnes,

že Hřibsko je prdel světa a že tam chcípnul pes.


11 názorů

Glomma
30. 03. 2010
Dát tip
K : To mě těší :)

Rudý kulak Z.S. z Hřibska stále jen řve: "Sobě a svým!" "Sobě a svým!" "Sobě a svým!" Ale neboj,hochu zlatý, já nikomu nepovím, že pocelé republice je těch rudých sviní více! Zdar a sílu! J.Š.

Toscana
29. 03. 2010
Dát tip
Tedy vy dva tady jste ale dvojka!!! :o)))

Stěžeráček 29.3.2010 ...že prý kdo si počká, dočká se, že v Hřibsku chcípne kočka. Skvělá příležitost pro Macao a "rudého kulaka Z.S.". Glomma vítězí. Rychle a přesně. Gratuluji

Pes na česneku nemusí být špatná volba! Zvláště v Šanghaji! Ale slyšeljsem, že v Macau raději na česneku kočičky! Sláva tedy čínským psím a kočičím řezníků! Zdar a sílu! J.Š.

Toscana
29. 03. 2010
Dát tip
Štěpo, to jako že "chcíplej pes na česneku"??? Ale fujky!! :o)))

A taky, ty jedno Kiwagamo, ti musím sdělit, že čteš zřejmě nějakou málo podrobnou regionální literaturu! Neb v té, co mám já k dispozici je mimo jiné napsáno:"..... ještě v 17 hodin L.P. 3.července 1866 byly "v ohni" 2 dělostřelecké jízdní baterie kryjící ústup rakouské armády...., z toho jedna (baterie) u obce Řipsko (nyní obec Hřibsko). Zdar a sílu! J.Š.

*** Hřibsko versus Velké Město*** Prolog: Děkuji, náčelníku, že ses mě zastal! Ale upozorňuji, nejen že v Hřibsku občas "chcípaj" psi. To ostatně i v Hradci, že? Ale také kočky neb provoz automobilový je v Hřibsku silnější a silnější! "Pochcípaně" přejeté kočky, zůstávají ležet na silnici a káńata si už brousí zobáky, jak se pomějí.... ! Že si kočky chcípaj v Hřibsku, dočteš lehce denním tisku. ve Městě, že chcípnul pes, nezvíš zítra , natož dnes. Za to užít korza chvilku, procházkou jít na chvilinku, Městem jenom s orlím okem. Posilněný chutným mokem, bez obav to nejde v klidu….! I v Městě bývá značně nerovno! Pozor musíš dát! A taky bacha….!! Na ulici na hovno!

u nás zas máme Pičín...případně pro horňáky Kozičín :o)

Toscana
28. 03. 2010
Dát tip
To je jak u nás, a to se to tu fakt nejmenuje Hřibsko... :o))) *t

Glomma
28. 03. 2010
Dát tip
Štěpa z Hřibska :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru