Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Povídka měsíce - Březen 2010 - Nominace

05. 04. 2010
4
67
6802
Autor
StvN

Omlouvám se za nepatrné zpoždění, které bylo způsobeno mou zapomnětlivostí. Děkuji všem, kteří fungují, když nefunguji já, a tím drží při životě i mě. Zároveň bych rád vyjádřil poděkování autorům, které v Povídce Měsíce nevidíme poprvé.



Do konce dne 7.4.2010 je možno nominovat povídky za uplynulý měsíc (březen), tj. takové, které byly v březnu publikovány zde, na písmáku.
Svou nominaci pošlete StvNovi,Tragicovi nebo VT Marvinovi nejlépe avízem přímo od povídky, jíž chcete nominovat.
Již nominovaná díla naleznete v klubu Povídka měsíce v kategorii  Nominace - 010_03_Březen, popř. i pravděpodobně přímo zde s jistým, logickým a pochopitelným, zpožděním.
Nominovat můžete libovolný počet povídek, jste-li autorem jedné, není vám bráněno nominovat i sám sebe.
8.4.2010 bude započato hlasování publikováním Události "Povídka měsíce - Březen 2010 - Hlasování", kam budete moci vkládat své hlasy.

Seznam zatím nominovaných povídek:

Cirkus autora David S.

 

Hledá se Karel Novák autora Carver

Hledat autorky Valerie a týden divů

Karamelový smiech autorky filemon

Kristínka autorky -Holly-

Sveřepá rafika-robostory 2 autra Kandelabr

U Mečouna autorky jufonka

ŽENSKÝ NÁSTROJ ZKÁZY autora Měrka_out


Zde je možno diskutovat nad povídkami uplynulého měsíce. Další a doplňující informace na hlavní straně klubu Povídka měsíce.


67 názorů

.duke.
08. 04. 2010
Dát tip
Ok.

Dero
08. 04. 2010
Dát tip
Dobře, toho šestého mi to vyhovuje. Můj mail: j.polakovic@gmail.com - ozvi se mi a domluvíme se.

.duke.
08. 04. 2010
Dát tip
Dero: v Praze budu 6. a 7. května. Rád se sejdu.

Dero
08. 04. 2010
Dát tip
Prosím, už tu hádku utněte. duku, bez vstřícného gesta se tu neobejdeme. Takže: Přijmeš mé pozvání na pivo / kafe a na kus rozhovoru tváří v tvář? Chtěl bych si s tebou o Písmáku osobně pohovořit a hlavně tě lépe poznat, abychom i zde mohli komunikovat bez vzájemného nepochopení.

.duke.
08. 04. 2010
Dát tip
Jde mi tu o to, co jsem tu předestřel již xkrát dříve. Zamezit tomu, aby tu fungovali admini bez kotroly. Ty, papouch a Pišta se jste toho zářným příkladem. Chceš se o tom, ty amorální rádoby vtipnej admine, dozvědět něco víc? Přečti si něco o výzkumech Philipa Zimbarda ( http://cs.wikipedia.org/wiki/Kolektivn%C3%AD_chov%C3%A1n%C3%AD ). Dělali jste a děláte přesně to stejné. Pokud jste frustrování, ztrácíte schopnost racionálně uvažovat, tedy rozlišit, co spadá do vaší role admina a co ne. To všechno za podpory vedení serveru a vaší pomatené chatovací skupinky. Setkal jsem se tu vícekrát s veřejným pranořováním jednotlivce, netýká se to jenom mě. Vy se spolupodílíte na KULTUŘE SERVERU. Tohle jsem tu dříve NIKDY nezažil, Je to fajn, ta anonymita tady, viď? Dovolit si tohle někde face to face, dostal bys už stokrát po hubě.

.duke.
08. 04. 2010
Dát tip
Ty ale nejsi na mém místě. Mluv za sebe.

.duke.
08. 04. 2010
Dát tip
Odešel jsem potom, co to Dero odmítl řešit. Odešel jsem po tom, co mi místo řešení začal vyhrožovat. A vrátil jsem se proto, abych to dořešil. Mám trocha času a chuť ho investovat. Do tohoto serveru. Začni přemýšlet, kde uplatníš ten svůj. Brzo se ti uvolní.

.duke.
08. 04. 2010
Dát tip
Vzpomínáte si, kluci (Syd, papouch, Pišta), jak jste mě minulý rok snad stokrát za sebou vyhodili z CHATU? Vzpomínáte si, jak jste mi s Pištou psali pod díla kritiky, i když jsem vás měl v neoblíbených? A jak se tomu Dero jen pousmál? Byla legrace, viďte? Nejlepší na tom je, že nic z toho nejde dokázat, co? Nejde zjistit, kdo co dělá, jak řekl Dero. "Pár ulítlích jedinců..." "Je to bezpředmětné..." "Místní blázen..." "Nevšímejte si ho..." "Nikdo ho tu nemá rád..." "Mám ho smazat...?" "Kdo je proto, abychom smazali Narvaha?..." (Taková tu minulý rok visela diskuse.) Myslíte si, že jsem na tohle zapomněl? Myslíte si, že jsem se s tím smířil? Nikdy.

.duke.
08. 04. 2010
Dát tip
To je veselé, jak se tu někteří admini staví do pozice hodnotitele. "Pár ulítlích jedinců to tady chtějí provokacemi rozbít..." Co ty tvoje provokace, dávat pod každou diskusi číslo, papouchu. Co ty tvoje provokace nazývat témata uživatelů v didkusích hloupými? Kde jsi na to získal mandát? Nikde jsem tu nečetl, že v pravomoci admina je číslovat diskuse a veřejně je shazovat. Je to snad napsané v pravidlech (které se mimochodem v současnosti neukazují)? Co chtějí, papouchu oni "ulítlí jedinci" rozbít? Je tu snad ještě něco k rozbíjení? Kdysi měl písmák určitou atmosféru. Bylo tu mnohem méně uživatelů, nebyla tu takopvá anonymita. Byla to doba, kdy admini pracovali tiše. Neupozorňovali na sebe, neměli potřebu se zviditelňovat. Prostě dělali svou práci. Čistili server od vulgarit etc. Co děláte vy? Každej večer vaše partička trvdne na zdejším chatu. Jenže to, že tvrdnete na chatu neznamená, že vám to tu patří nebo že tu snad máte nějaká výsadní práva. Znamená to pouze to, že váš osobní život je natolik chudý, že si ho odžíváte ve virtuálním světě. A podle diagnostických kritérií pro závislost na internetu by většina té vaší partičky pravděpodobně diagnostická kritéria naplnila. Ten duch se ztrácel postupně s tím, jak jste měli potřebu v tomto anonymním prostředí růst. Ty věčné šarvátky (á lá neroušek, Norsko, chroust a pěkná řádka dalších) totiž mají společného jmenovatele. A tím seš, pokud vím, ty, Syd a Pišta. Už minulý rok jsem vám říkal: SKONČETE. Začněte fungovat jako uživatelé a nechte prostor mladým jako Rabb etc., kteří dokáží pracovat "tiše". Takže: tady už není co k rozbití. O to jste se už dávno postarali.

StvN
08. 04. 2010
Dát tip
papouchu, díky za odpověď a za názor. Nicméně jestli řešíme blbosti, tak kvůli někomu, kdo je způsobil.

papouch
08. 04. 2010
Dát tip
též jsem zde nic nemazal. Ano, Kandelábr to řekl pravděnejblíže. Jak se tak dívám, tak zde by se mělo diskutovat ohledně nominace na Povídku měsíce, že? Pár ulítlých jedinců to tady chtějí provokacemi rozbít a rozhašteřit. Což se jim bohužel zdařilo. :-(

Dero
08. 04. 2010
Dát tip
Admini, StvN se táže, kdo smazal .dukovi. jeho druhý příspěvek, prosím, vyjádřete se. Já to nebyl. Příspěvek jsem pouze vracel. A silně se přikláním ke Kandelabrovu názoru.

StvN
08. 04. 2010
Dát tip
Bylo by tedy možné, mezi vámi adminy, požádat dotyčného admina, aby se mi sem vyjádřil, proč to smazal? Od Rabba již vyjádření mám, teď chybí to druhé. Děkuji.

Kandelabr
08. 04. 2010
Dát tip
už tady fakt řešíte blbosti.

.duke.
08. 04. 2010
Dát tip
Takže činnost adminů je naprosto anonymní. Paráda.

Dero
08. 04. 2010
Dát tip
Bohužel se neuchovává informace o tom, kdo a kdy názor smazal, pouze příznak, že je smazaný. Alespoň jsem obnovil jeden z předmětných názorů.

Winter
07. 04. 2010
Dát tip
Protestně připojuji své: jop!

reka
07. 04. 2010
Dát tip
jop!

Rabb
07. 04. 2010
Dát tip
oukej.. stejně už nemám co říct. :-)

Rabb
07. 04. 2010
Dát tip
StvN.. my s Marvinem se nehádáme, že ne, Marvine? ;-) :-)) ale taky bych se zdržel.. bo mne to taky zajímá.. jedno "jop" jsem smazal já.. bo tu bylo dvakrát (ony zpropadený post data!) :-)

Rabb
07. 04. 2010
Dát tip
*pokud jo, kde a kdo? ko si o to řekl? pod díly kterého autora? atd.

StvN
07. 04. 2010
Dát tip
Lidi, díky za diskusi. Nerad bych do toho tahal emoce nebo nějaké osobní případy z minulosti. Chtěl bych se na to dívat pokud možno nezaujatě a fakticky. Takže vás prosím o umírněnost v názorech. Byl bych nerad, kdyby to vyšumělo do ztraceno jako vždy, kdy se do toho začalo motat moc lidí se svými vizemi. Rád bych věděl, kdo to smazal a posléze nějaké vyjádření, proč to bylo smazáno. Díky všem za pochopení. Nehádejte se, ale sledujte to. Dero, díky za včasnou odpověď.

Rabb
07. 04. 2010
Dát tip
ne, není.. nikdo nic takového nedělá.. pokud jo, kde a kdo? tohleto "jop!" od duke.a je jakési nedopatření, možná že jsme dva admini měli za cíl smazat duplikovaný příspěvek, že se umazaly oba dva je asik neúmyslná chyba.. nebo nevím, kde jinde by se mohla stát chyba.. účelně to určitě nebylo, protože víme, jak by reagoval duke-, že.. viz jeho komentáře.

Rabb
07. 04. 2010
Dát tip
žádný nový vlákno.. Hele, Marvine, nemám kapacitu na to udržovat stejný pochod myšlenek, bo písmenka zkreslují a dva píšící o stejném, nikdy nepíší o stejném.. tedy, sledujme pouze. :-)) a schválně.. když ti bude někdo dělat bordel pod dílem, zkus se zeptat admina, jestli by ti ten bordel neodstranil, myslím, že nebude mít nic proti.. a nemusí se jednat o Pomerančovou (i když nevím, o co mezi Pomerančovou a Norskem šlo, z povah obou jen usuzuji).. tudíž pokud někdo chce pročistit si vulgaritami zanesenou stránku, jen ať se směle ozve, ale hulákat: pomerančová může, bo má jméno!, je jaksi zcestné. :-) asik to nemá s problémem nic společnýho.. ale prdím na to.. už mlčím a nereaguji.

Rabb
07. 04. 2010
Dát tip
nikdo rukou nemává.. jen zbytečně k jednomu problému nabaluješ dalších 5.. ono když se dva hádají, ělo by se jít hezky od vlákna (původního problému - jop!) k jádru.. a ne k "jop!" přibalovat hned pomerančovou a norska. takové to tvoje "za každou cenu musím napsat komentář" věci neprospívá, jen ho zhutňuje, si myslím.. tak.. jinak jako nic proti, Marvine.. ;-) jen když nevím, jak se atomovka staví, tak se o to pokoušet nebudu.. takovými komentáři jen dvě soupeřící strany získávají střelivo, což asi není dobře. Nechal bych řešení na aktérech.. ;-) ale já už taky nevím co melu.. tak.. :-) :-X

Rabb
07. 04. 2010
Dát tip
Marvine, Marvine.. že ty musíš být všude... :-)

Rabb
07. 04. 2010
Dát tip
áchjo.....

.duke.
07. 04. 2010
Dát tip
Třeba to pomerančová nebyla. Jendo smazal Rabb, to bych pochopil. To, kdo smazal to druhé se už asi nedovíme. V tom je písmák boží. Ta beztrestnost na straně adminů a lehké poukázání na přečin uživatele. O tom se tu hovořilo už tisíckrát. A vždycky to vyšumělo. A proč? Protože admini si pro sebe kontrolní sekci nezřídí. A Polakovič pro žádné restrikce nebude, protože se jedná o jeho kámoše. Tudíž "jop!" vyhodnotí jako bezpředmětné. a tím je to vyřešené. Jak říkám: měl by se vrátit k programování.

Stvn: vadí to tu moc? Když tak prosím někdo smažte, ať nekazím soutěž :-)

.duke.
07. 04. 2010
Dát tip
Na serveru, který uplatňuje na nepohodlné jedince restriktivní opatření. Projevy radosti nad PM jsou "bezpředmětné", proto jsou mazány. Za chvíli tu bude viset, jak přesně má vypadat názor, kritika. Jen pravidla pro mafiánské vedení a jejich kontrola bude stále chybět. Fízlovství s absolutismem, Polakoviči. Máš to na svědomí.

.duke.
07. 04. 2010
Dát tip
Doufám, že bude smazán i omyl pomerančové. Je to nechutné, takhle se splést: psát do nominace hodnocení. Nebo je to možná i na ban. Aby si holka uvědomila, na kterým serveru se to vůbev nachází.

StvN
07. 04. 2010
Dát tip
Dero, díky za info. Můžu vědět, kdo to smazal?

Dero
07. 04. 2010
Dát tip
StvN: 05.04.2010 18:25:59 .duke. jop! 05.04.2010 18:25:08 .duke. jop! Pravděpodobně smazány coby bezpředmětné.

aha, sakra tohel je teprve nominace - pardon

1. Hledá se Karel Novák autora Carver líbí se mi, jak je to napsáno - text celou dobu celkem slušně drží tempo, nenudí a dobře se čte. a téma mě taky zaujalo, i záavěrečné rozuzleni

.duke.
06. 04. 2010
Dát tip
Mám takovej pocit, že Dero to nezjistí. Nevermind. ;)

StvN
06. 04. 2010
Dát tip
Ach jo. Dero, dá se nějak zjistit, co se stalo s kritikami od duka, které tu byly a už nejsou?

.duke.
06. 04. 2010
Dát tip
Tak kdo tu promázává moje názory? Papouch? Pomerančová? Nebo jiný zakomplexovaný jedinec?

.duke.
05. 04. 2010
Dát tip
jop!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru