Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Lada a Dana

09. 04. 2010
4
4
1403

Upozornění: v textu se to hemží explicitními sexuálními scénami. Pokud je vám míň než osmnáct nebo vás pohoršuje porno, určitě nečtěte dál.<br><br> Povídka Lada a Dana byla updatována a opravena 2. 12. 2010.

                 Lada a Dana jsou svým způsobem naprosté opaky a takhle těsně vedle sebe u kavárenského stolečku působí zvláštěn. Silně nalíčená Dana nemá určitě víc než pětapadesát kilo, i když měří hodně přes metr osmdesát. Důsledkem jsou nepřirozeně vylézající klíční kosti a hlavně vyzáblý propadlý obličej, na který je jeho majitelka velice pyšná. Černý kostýmek podle poslední módy a luxusní boty na vysokém podpatku prozrazují nejen Daninu dobrou orientaci v odívání a nadšení do výstřelků, ale také nadprůměrný příjem.

Lada proti ní vypadá ošuntěle, ale zároveň živě a jaksi mnohem skutečněji. Průměrně vysoká nebarvená blondýnka s našedlými vlasy si rozhodně se stylem oblékání starosti nedělá a její obyčejné džíny a huňatý svetr působí ve srovnání s kamarádčinou elegancí trošku nepořádně. Postrádá taky Daninu přešlechtěnou, oduševněle anorektickou krásu, zato se jí ale zračí v obličeji neobvyklá živost, veselost a inteligence.

Lada a Dana se dají označit za nejlepší přítelkyně. Nebo za milenky. Záleží na tom, jestli vás zajímá sex, nebo láska.

Danu rozhodně zajímá sex.

Ladu rozhodně zajímá láska.

 

Dana

 

Ráno, sobota sedmnáctého února. Venku mráz, uvnitř nedýchatelno, vzduch plný mužského potu.

Otevřu oči a přede mnou leží Ivanův pták. Hlava jeho majitele se mi opírá o stehno a cítím na holé kůži, jak dýchá. Přitulím se k Ivanovi, ruce mu položím na zadek a vezmu jeho klacek do pusy. Včera jsem ho tak důkladně olízala, že dneska nechutná vůbec nijak, ani po mojí bílé šťávě, kterou měl ve všech záhybech předkožky. Ivan se zavrtí a vzdychne, malinko nadzvedne hlavu a vzápětí mi přejede jazykem po poštěváčku. Roztáhnu nohy a Ivan se přese mě převalí, strčí mi na chvilku jazyk do pochvy a jeho pták v mojí puse stojí jako svíčka. Ppomalu to na mě přichází. Nadzvednu se v bocích, abych ho cítila těsněji, polknu jeho ptáka až skoro do krku a Ivan znovu zasténá. Po dalších pár sekundách mám mokrý orgasmus a stříkám Ivanovi do pusy, zatímco on mě nepřestává lízat. To už se ale sám třese po celém těle, takže začnu víc pracovat jazykem a Ivan se okamžitě udělá. Držím ho pořád pevně za zadek, zatímco on se nade mnou zmítá, křičí a přiráží, až mám otlučený jazyk i patro.

 

Jsme spolu skoro týden. Šest dní dovolené, které jsem chtěla strávit válením se v posteli, koukáním na televizi a sezením v kavárně s Ladou. Místo toho jsem se seznámila s Ivanem.

 

První rande jsme měli na Hradě, ale příšerně sněžilo, takže jsme ještě rádi zapadli k Zavěšenému kafi a objednali si svařák. Ivan šel hned na věc – ani jsem si pořádně nesrkla ze svého hrnečku, už jsem cítila jeho ruku pod sukní, jak mi tahá za okraj samodržících punčoch. Vzápětí mi zničehonic začal pomalu svlékat kalhotky přímo u stolu.

Nadzdvihla jsem se, aby to měl snazší. Byli jsme v zadní místnosti, úplně sami, takže nikdo nemohl vidět, jak kousek krajkou lemované látky pomalu klouže pod sukní, až se mi nakonec ovinul kolem kotníků. Sehnula jsem se a podala ho Ivanovi, který si ho hned schoval do kapsy. Pak mi pomalu začal svlékat jednu punčochu, pak druhou, obě přidal ke kalhotkám a měkce a dlouze mě políbil na rty. „Přijdu,“ řekl jednoslovně, usmál se a zmizel na záchodě.

Rozmrzelo mě to, ale musela jsem čekat jenom chvilku, než se zase objevil, na tváři šibalský úsměv. Upil ze svařáku, objal mě a strčil mi horký a voňavý jazyk do úst. Přejela jsem mu rukama po zádech a zajela pod džíny, abych poprvé pohladila jeho krásný, pevný zadek. Pod prsty jsem ucítila krajku.

Měl na sobě moje kalhotky.

Jeli jsme ke mně a vrhli se na sebe hned v předsíni, ani jsme se nezuli. Ivan mi svlékl sukni, takže jsem pod ním ležela jen v blůzce, kabátu a kozačkách na platformě, a sáhl mi mezi nohy. Byla jsem tak nadržená, že chybělo jen pár vteřin, abych mu stříkala do dlaně. Bylo vidět, že už se u holky s mokrým orgasmem setkal, takže se jenom zasmál a zatvářil se samolibě. Čekala jsem, že mi ho tam hned vrazí, ale místo toho si stáhl kalhoty rozepnul mi blůzu, sedl si mi nahým atletickým zadkem na holá prsa a strčil mi péro do pusy, ani nečekal, až ji pořádně otevřu. Ještě asi deset minut se nechal kouřit, než mě konečně opíchal a svalil se na studené, spermatem postříkané dlažky vedle mě. To bylo poprvé, co jsem slyšela, jak po vyvrcholení těžce a nahlas oddechuje.

 

Nenapadlo mě, že ho ještě uvidím, ale už druhý den ráno jsem dostala nadrženou smsku „stojim na zastávce tramvaje a stojim.“ Navrhla jsem rande na odpoledne a nedočkavě ho vyhlížela. Nakonec zazvonil o deset minut dřív, zpoza zad vytáhl rudou růži a z kapsy tři černé hedvábné šátky. Šla jsem do kuchyně postavit na čaj a když jsem se po chvíli ohlédla, stál těsně za mnou, úplně nahý a s neuvěřitelnou erekcí. Na nic se mě neptal, zvedl mě do náručí a odnesl do ložnice. Konvice vycvakla přesně v okamžiku, kdy jsem, svlečená, s květinou v ústech, jedním šátkem přes oči a svázaná zbylými dvěma, dostala první plácnutí přes zadeček.

Od té chvíle spal u mně. Pět dní, co se známe, pět dní sexuálního maratónu. Nejdelší souvislý čas, který jsem kdy strávila s chlapem v posteli.

 

Jsem zamilovaná.

Do Ivanova ptáka.

 

 

Lada

 

Poznala jsem ho před několika měsíci. Blond vlasy měl mírně nazrzlé, modré oči připomínaly horské hořce a rád se usmíval.

Netrvalo dlouho a dozvěděla jsem se, že miluje vaření, hodně lyžuje a čte science fiction. Podle toho vypadalo i naše první vážnější rande. Nejdřív jsme se dlouho bezcílně toulali po městě a pak jsem najednou seděla v malé kuchyni plné chromovaného nádobí, dívala se, jak ve velkém woku zkušeně připravuje něco voňavého thajského s krevetami a poslouchala jeho názory na poslední díly Duny. V kuchařské zástěře vypadal velmi přitažlivě a vůbec mi nevadilo, že si ji zapomněl sundat, když mi pak dal svůj první, zeleným kari vonící polibek.

Pak jsme se milovali v jeho širokánské king-size posteli a poté dlouho leželi jeden na druhém. Hlavou jsem se opírala o jeho dokonale vyholený hrudník, dívala jsem se, jak šlukuje z dlouhé cigarety a pokouší se vyfukovat kroužky ke stropu. Smáli jsme se tomu, jak mu to vůbec nejde. Nakonec pustil starý film s Vlastou Burianem, u kterého jsme usnuli. Byla to překrásná noc – občas jsem se napůl vzbudila a v polospánku si uvědomila, že ležím v náručí nejhezčího chlapa, kterému jsem kdy dala pusu. Ráno vstal přede mnou a přinesl mi do postele kafe a míchaná vajíčka. Řekla jsem mu, že si mě nějak předchází. Na to se usmál a škádlivě opáčil, že to není napořád a až si mě jednou vezme, budu nosit snídani do postele já jemu.

To mě poslalo vážně do kolen.

 

V létě jsme spolu jeli na dovolenou. Týden jsme šplhali po Vysokých Tatrách jak kamzíci, pili Zlatého bažanta a po večerech se něžně milovali ve spacáku v navlhlém stanu. Pověděla jsem mu o Daně – nevadilo mu to, naopak, vypadal, že ho to zaujalo a hodně se na ní vyptával, jak vypadá a kde pracuje. I tak si ale myslím, že to budu muset ukončit. Já opravdu nejsem typ ženské, které zvládne táhnout dva vztahy, zvlášť jestli se máme opravdu časem brát. Stejně budeme jednou chtít děti – a co potom? Daně je to fuk, ale mě ne. Budu jí to muset nějak vysvětlit – ale na to je ještě čas. Zvlášť když mě tak upřímně ujišťoval, že na Danu rozhodně nežárlí.

 

Dneska je sobota sedmnáctého února a je to šest dní, co jsem se k němu nastěhovala. Měl nějakou týdenní služební cestu, tak jsem aspoň měla čas si v klidu vybalit věci a urovnat je do skříněk. Má se vrátit dneska někdy kolem poledního, takže ještě mám čas zajít na dvě hodinky na kafe s Danou. Dneska už jí to fakt řeknu.

Ostatně ani by jí to nemělo příliš vadit – potkala prý zrovna nějakého hotového boha sexu. Nikdy nevím, jestli jí tyhle supermany věřit, sama jsem nikdy na žádného takového nenarazil. Ale já nejsem moc náročná, mnohem víc mi záleží na tom, aby mě měl rád, sex je vlastně jenom taková radost navíc. Dana je v tomhle jak chlap – ještě štěstí, že ne všichni jsou stejní.

Ještě štěstí, že Ivan je jiný.

 

 

Ivan

 

Stojím před prosklenou kavárnou, cigáro v ústech, Lada s Danou sedí u stolku u zdi. Obě dobře vědí, že tam jsem, ale rozhodly se mě ignorovat. Kavárna je prázdná, takže na obě dobře vidím. Lada pláče, Dana jí objímá kolem ramen a opírá se přitom o Ladiny nakupené kufry u zdi. Číšník odchází kamsi do hloubi podniku a Dana toho využívá a sklání se k Ladině tváři. Dívám se, jak se líbají a Lada pomalu přestává plakat. Dávám si dlouhého šluka z provlhlé zapařené cigarety.

Danina ruka sjíždí po kamarádčiných zádech k zadečku. Vypadá to, že se Lada pomalu uvolňuje a uklidňuje, dokonce se usmála. Utírá si slzy a vrací Daně polibek. Číšník se vrací, ale ty dvě ho vůbec nevnímají a líbají se docela bez zábran. Nemůžu nemyslet na to, jak by se tenhle obrázek báječně vyjímal u mě doma v posteli. Velká je dost i pro tři. Místo toho koukám skrz orosené sklo na scénu, která se odehrává pro mě a mimo mě zároveň, asi jako film na televizní obrazovce. V kapse mě studí mokrý klíč od mého bytu, který mi před chvíli Lada hodila do louže.

Kde jsem jen sakra udělal chybu?


4 názory

Milly
16. 09. 2010
Dát tip
Hm, takový cvičení na kontrasty..

Winter
09. 04. 2010
Dát tip
Mno, tentokrát mi to přijde poměrně statické: na to, aby těžištěm textu byly šukací scény, jsou popsány příliš suše (což by se ještě dalo chápat pro odstavec Lada, ale ne u Dany) a na to, aby těžištěm byla historie jednoho (dvou nebo tří) vztahu, je tento podán až příliš "široce", bez vnitřního příběhu, který by čtenáře "táhl". Celý konflikt" se vlastně odehraje už v úvodním odstavci "scénických" a "charakterních" poznámek.

s.perman...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru