Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

K.O.U.L.E./oslava

14. 04. 2010
10
18
2641
Autor
naira

...dalo by se nekonečně povídat, ale... ...někdy stačí málo...

 

 

…na koho ódu pět

v dnešním světě

chamtivým

a po odvetě

 

snad

přítulná je vždycky

,,němá tvář“

aniž ví

co jsi zač…

 

 

 

 

 

 

 


18 názorů

naira
14. 05. 2010
Dát tip
...hmmm...možná jo...takových úvah by ale bylo...uvidím...;) ...jo a promiň...byla jsem pryč...-že odpovídám po dvou týdnech...-a potuluju se jinde (v myšlenkách) ale zvířátka, hlavně kočky..to je pořád jedna kapitola... J.

Tahle poslední tvoje úvaha Nairo, myslím, je i docela dobrý námět na básničku nebo na krátkou úvahu. To o těch zvířecích a lidských světech. Nezkusíš to? Zdar a sílu! Jirka Štěpánek

naira
26. 04. 2010
Dát tip
...o tom by se dalo povídat do rána i dál.... ...ale hlavně zvířata žijí v našem člověčím světě, dnes, pro mnohé bohužel...a od toho se to odvíjí... ...shrnuto...: svět bez lidí, si určitě zvířata dokážou představit...ale naopak to bude horší...;) .......pa J.

Tohle dobře znám, odchovávám a léčím některé kočky z mojí smečky přes zimu u sebe doma. Aby jim po dobu jejich marodění nebylo zima . Taky skousnu někde něco převrženého, případně počůraného nebo i horšího.....Člověk o zvíře pečuje atd...., ale pak se nemůže vynadivit, jak se lidé staví ke svému zdraví tím, že nechtějí zaplatit ani těch třicet korun za člověka u doktrora. Tohle já prostě nechápu! Zdraví J.Š.

naira
24. 04. 2010
Dát tip
až tak tolik... no já jich pohřbila ...či dochovala .... .....no a o těch dvounohých ..to by ybla samostatná kapitola....zde lelze rozvádět.. ...z dvounohých nelze jinak ....než nabažit a vystřízlivět...a co nejvíc...a dokud to jde..cobys taky chtěl jinýho...;DDD ...to by si muse být pánbůh... a od těch čtyřnohých víš co víš...nápodobně...;) ps: mám nový kotě...5měs. nejsem přes den doma...převrátila na sebe ,,škrabadlo"... ...večer...jsme ji našla na rohožce za dveřma....kňučící se skrčenou zadní packou... ...neudělej co můžeš...ráno vše odsunuto....veterina rentgen... ....nemůžeš to nechat napospas....když už to jednou máš... ...a mazlivější a upřímější oproti lidem... .........promiň...jestli moc povídám...

Nairo, také jsem spíš přes kočky. Mám jich šest nebo sedm? Teda těch čtyřnohých. Ale i některé dvounohé se někdy zdají docela přítulné! Ale pak člověk obvykle vystřízliví. Teda z těch dvounohých. Ty čtyřnohé povětšinou zklamou jen zcela výjimečně. On od nich, od těch čtyřnohých, člověk také zas tak moc nechce a ani nepotřebuje. Snad jen na koťata se vždycky těší. Zdar a sílu! J.Š.

naira
21. 04. 2010
Dát tip
....kují ...moooc všem za zastavení a tipy... Petře stalo se...díky za odhad...víme...;) nerouška bych takhle ráda překvapovala častějc..hihi.. Háber....no má a nemá...nás má, ale nie v človečím svete...;) javavia díky baaba...až tak..tak díky ..fakt avox...si mmyslím...někdy ani radši neslyšet....hihi...dovedu si to představit...fakt...;) Štěpa...no já su přes kočky...takže... ale nebráním se ani psům...jistým...hmm..;) díky petře.x-... a Iv...dodala bych...aniž ví co jsi v lidském světě zač..... ...;) díky blboune.... ...ač pes či kočka krysa ochočení vycítí že máš je rád přitulní budou i když budeš zlodějem vrahem lidí nepotřebují to znát a můžeš se jim i zpovídat znají jen vé vnitřní já a proto jsou asi tak oblíbená... .........:)

...fajn :)

ale ví, ví

Některá z němých tváří je přítulná jen do chvíle než dostane nažrat! Jest nasycena, je jí všechno fuk. Jak to snadný předvolební J.P.- trik! Proč si jinak myslíte, že při výcviku šelem psovitých se doporučuje , aby byly hladové? A chce být opravdu většina z nás hladovými šelmami psovitými? Zdar a sílu! J.Š.

avox
14. 04. 2010
Dát tip
naše "němá tvář" mi dokonce nosí ze zahrady kytky, většinou i s kořeny... to bys měla slyšet mé ódy :-)) */

baaba
14. 04. 2010
Dát tip
...já ti dám do počtu ...tohle je dobré:)

javavia
14. 04. 2010
Dát tip
*

Háber
14. 04. 2010
Dát tip
o joj * myslím * že nemá tvár nás má prečítaných *

neroušek
14. 04. 2010
Dát tip
Dobré.Neroušek mile překvapen nad ránem.******

moorgaan
14. 04. 2010
Dát tip
pohlad ji za me!..

naira
14. 04. 2010
Dát tip
avi...ač jen tak....do počtu...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru