Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hon na panica

22. 04. 2010
6
5
1117
Tož kurva! Nedávniko ke mně přišla Veruna a prej Milu, ty dojnico špatná, hádej, co su vimákla! A já Tak řikej, ty jalovico s malými cecórami, povidej, su celá posratá zjedavosti, co to zasik bode za chuj. A vona Milu, kurva, do teho zabugřeného baráčiskla vedle nas za nastěhovaly ňáké chuje bohaté, maji čupr gut trabant, ta samyca má háro řácké, na okně ty karafijáty v truhlikách, šicko prostě svinksky řádné! A já na to Kurva! Tož to je gut vjedět totok, vibereme to tam v noci, jo? Zobereme gumi z teho trabanta, z hajzlu vememe hajzlpapir a prkinko a zapálime jim to tak, kurva! Ale Veru mně dala záhlavec a Kurva, eště su neskončila, ty megero nečistá! Oni majó šecko totok, to jo, ale mají eště cosi! A já A co jako, kurva? A Veru Maji takého ogárka kurva, mladého nevochmírka, a ten ti na sto percent eště nidy neviděl frndulu! Je to panic! No lidi zlatí, já su se svinsky zaradovala! Panic a enem pro nás! Kurva Veru, zakdákala su, Teho mosíme jit zaučiť, kurva. to je naše svatá povinosť! A Veru kývla a hned sme se do teho dali. Já su si navlekla čupr seksy šaty ze záclony, nazula ty kozačky, jak su je jednó našla u popelnic, mordu si zmalovala růžem po tchyni, do podpaždi si střikla byjolit, abich voněla heski samyčkovski a nakonec su si pod mlikárnu strčila šňuru na svazováni panicu. Veru sa na fintěni visrala, bo to je tak krásná roba, že sa fintit nemosí! Boli sme tedyk připravené a juž sa šlo, kurva!
U teho panicovského baráku sme boli co bi guvnem dohodil. Skovali sme se do rošti,  glgaly rumajzl a hráli potichu oko, a čekali, kurva, aš se objevi ten panic. Netrvalo to dlůho. Vylůpnul sa ze dveřisek a de na náves. Bol to takí malí lulánek, nakrátko ostřihaný, mohlo mu mít tak třináct járů. Obje sme sa hnet vimrštili z ukrytu a hr na něj, na darmožrůta neskušeného! Panic pocem, panic pocem, řvala Veru, já točila nohó od stola a Neboj sa, enem to trochu pichne a bodeš to miť za sebó! A panic jak nás opatřil, svinsky sa lekl a utikal jak zajiček prič, bolo to veselé! Mládí je krásně zdrženlivé, kurva! Jak to ale zestárne, už je to na guvno. Přeběhli sme po tej lávce za návsi a bježeli k lesu. Panic bol svinsky richlí, ale mi zasik vitrvalé jak dje nanadrbané klisny, co nebili dlůho připuštěné. Netrvalo to dluho, panic nedal pozor, hňápsnul do kravinca, smekla sa mu ta fajfka a juž bol náš, kurva! Okamžitě su ho zvazala provaziskem a začala ho svádět. Vivalila mlikárnu a dlachnila ju, jazičiskem si smyslně oblizovala pyski, scela su ho řácki vidráždit. Veruna sa celá slikla do naha, roskročila kytáry a obnažila frndulu chlupatů a Tos eště nidy neviděl, viť, ty samečku bezfůsí? Temu sa řiká piča a je s tim fest gut ryť. A panic sa začal svijat a kvičet, tož su si stahla gaťky, narvala mu je do mordy a umlčela ho. Nesce spolupracovať, řekla Veru. Mosíme ho pro jeho vlastni dobro znásilnit! A jak to řekla, tag z něj zorvala šecki hadřiska a obnažila roskrok. Lidi zlatí, mně normoš polilo! Mislela su, že mně šálí zrak, kurva! Vite co měl ten darmožrůt mezi kytárami? Holčenči frndulu! Dyť ty seš robka, zaburácala Veru! Ty fekálie, tož ty sa bodeš vidávať za ogára, ty uchile nečistý! A začali sme tu robku špatnů rubať a jaksmeju rubaly, tož přijeli benga a dali nás do diry na lotry jako už kolikrát přettim. Vite lidi zlatí, já su nepoučitelně blbá, pokaždy scu udělat někomu radosť a dostanu přes dršku a stejně do teho du pak znova! Ale výte jak! Bez hodnych lidi., co maji rádi jiny lidi by byl sjet na guvno a špatně sa bi tu žilo, kurva!

5 názorů

A.H.
25. 05. 2010
Dát tip
:D

katugiro
23. 04. 2010
Dát tip
nějak mě ten tvůj styl nikdy nechyt. jediný co je zajímavý je pochopitelně to pseudonářečí, ale jestli to má bejt samospásný... nevim, do Arény s tím podle mě nemá cenu lézt

Lampička
23. 04. 2010
Dát tip
:-D, skvělý, akorát prosím o jiný font než comic sans

zasmál jsem se...*

cheche, výborný*

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru