Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kdyby bylo nebe o trochu níž

Výběr: G_B_Show
01. 05. 2010
75
142
15503
Autor
Vaud

Příhod, jako je tato, neznám mnoho. Možná jen jednu či dvě. Stává se jich zoufale málo, a proto každá stojí za převyprávění, i když svému čtenáři mohou přinést krutá muka obraznosti a dlouhé bezesné noci. Ale posuďte radši sami.

Byl červnový, ještě ne příliš teplý den někdy po ránu a na kole lesní pěšinou nedaleko Pardubic jela usměvavá brunetka. Hanka byla medička. Štíhlá, sebevědomá, inteligentní a dechberoucí. Bylo ji teprve devatenáct, možná dvacet, ale nikdy se nestyděla za své nádherné křivky. Ráda se vystavovala úplně nahá slunečním paprskům . Vždyť dokonalost lidského těla je tak zoufale pomíjivá. Na nuda pláž dorazila hodně brzy. Měla v plánu učit se anatomii, jíst třešně a trochu si zaplavat dokud tu nebude hlava na hlavě. Pomalu vedla kolo po  pláži a pečlivě si vybírala místo, kam si lehne. Tou dobou tu seděl na dece jen postarší pán s pleší a velkým pivním pupkem. Co mu chybělo v porostu na hlavě, toho mu příroda dopřála bohatě na celém těle. Byl zarostlý téměř všude, až na velké, silné, mozolnaté ruce. Četl si noviny. Hanku si dlouze prohlédl přes silnou obroučku brýlí, jako by si chtěl vychutnat, že tahle kráska se v příštím okamžiku svlékne do naha a on bude jediným divákem tohoto neskutečného představení.

„Asi šmírák“, zhodnotila ho krátce v duchu Hanka a šla si lehnout na opačnou část pláže.

Chvíli seděla na břehu oblečená do letních šatů, jedla třešně a plivala pecky do vody. Přemýšlela, jestli má udělat chlupatému dědkovi radost a svléknout se. Nakonec ji přemohlo slunce. Pomalu odložila všechno oblečení a úhledně ho složila na hromádku. Dál seděla s koleny přitaženými k bradě a pozorovala třpytivou hladinu písáku. Pak s hlubokým povzdechem vytáhla z tašky učebnici anatomie a opalovací krém. Měla ráda mandlovou vůni krému. Připadala si čistější a sebevědomější. Lehla si na břicho a nechala tak vyniknout své nejkrásnější ženské zbrani. Kromě tlusťocha na pláži ještě pořád nikdo jiný nebyl.

Muž z dálky pozoroval po očku bezstarostně se kmitající nožky a pevný zadeček. Proklínal svůj česnekový dech, zkažený chrup, věk, váhu, pleš i svou prachbídnou dělnickou penzi. O takovéhle dívce se mu nezdály ani jeho nejbujnější sny. Přestože byla jen pár metrů od něj, dělila je propast miliónů světelných let. Neexistují snad výraznější protiklady než krásná a sebevědomá nahá dívka a starý ochlasta, jehož nahota zbavila i těch posledních symbolů důstojnosti. Už dávno přestal hledat směry z pasti svého života. Na vteřinu přivřel oči a představoval si, jak jeho velké pracky hnětou její mladé tělo. Zachvěl se vzrušením nad tou chlípnou představou a přihnul si na uklidnění trochu piva z lahve, kterou  ještě před chvílí chladil ve vodě. Takhle si představoval ideální den. Ač nebyl věřící, zahleděl se na okamžik k obloze s nevyřčenou prosbou, aby bylo nebe ten den o trochu blíž, aby se mohl podívat zblízka nebo si dokonce sáhnout… A jeho  prosby byly překvapivě vyslyšeny.

Hanku z poklidného rozjímání vyrušilo ostré bodnutí. Prudce se vztyčila, ale po vetřelci nebylo památky. „Vosa nebo včela“, blesklo jí hlavou a zachvátila jí panika. Byla alergická na vosí bodnutí a jednou v dětství téměř nestihla pomoc. Doma jí naučili, že musí jed z rány okamžitě vysát. Čím dřív tím líp. Ačkoliv byla medička, netušila nakolik je to babská pověra a nakolik racionální léčba. Nevzala si s sebou mobil, přijela na kole a písák je daleko za městem. Jakákoliv pomoc by patrně dorazila pozdě. Musí jed vysát! Jenže potíž byla v místě… Nejen, že na něj sama nedosáhla, ale vosa se zabodla do zadečku. Dívčí pozadí má mnoho neutrálním ploch a pak taky partie choulostivé. Vosa se zabodla na vnitřní straně kde téměř přechází v klín. Váhala jen zlomek vteřiny než se rozhodla. Sama to nedokáže. Vidina ohrožení života jí zcela zachvátila a ona se zoufale rozběhla na druhý konec pláže.

Tlusťoch slyšel výkřik a otočil se. To co následovalo předčilo všechny jeho dosavadní erotické fantazie. Běžela k němu nahá dívka. Fascinovaně jako uhranutý hleděl na houpající se prsy. Rozbušilo se mu srdce. Doběhla až k němu a překotně mu vysvětlila o co jde. Jen zalapal po dechu. Tohle nemůže být pravda!

„Někde tady“  stála nad ním a odhalila mu zblízka místo, kam dosud nezabloudily ani jeho nejtajnější myšlenky.  Cítil, jak mu tepe  krev ve spáncích a zároveň mu vyschlo v hrdle.

„Tak šup, dokud to nezačalo působit“, pobídl ji dědek chraptivě v panickém strachu, že si to rozmysli. V náhlém popudu se rozhodl. Prudce ji chytil  za boky a lačně se přisál do intimních partií. Překvapeně ucukla, ale jeho stařecké rty a květákovitý nos se již letmo dotkly jejího klína a na vnitřních stranách stehen ucítila jeho neoholenou tvář.

„Takhle ne...“, koktala rozpačitě a couvala. 

„Jinak se tam nedostanu! Klekni si na všechny čtyři“, rozkázal dědek tak razantně, že ho automaticky poslechla. Sám byl překvapen, jak to šlo snadno. Pořád nemohl uvěřit, že se to skutečně děje. Jednou si představoval, že by si některé scény ze života mohl zastavit a přehrát znovu. Na tuhle by se díval donekonečna. „Musím jed vymačkat z rány“, zamumlal muž zdůvodnění, proč jeho obří tlapy hnětou dívku v intimních partiích. Neprotestovala. V duchu se pochválil za vynalézavost. Pod vahou jeho těla klesla na břicho, což muži vyhovovalo. Mohl tak lépe skrýt erekci, jakou nepocítil snad od dob puberty.  Ačkoliv sál jed, přísahal by, že nic lepšího dosud neochutnal.

„Takhle parádně by ti to děvenko nikdo neudělal“, radoval se sám v mysli nad svým výkonem. 

Voněla po mandlích a  trochu medově. Už si ani nevzpomínal, že takto voní dívky. Nejraději by se do ní zakousl a roztrhal jí jako medvěd malého králíka. Moc nechybělo a udělal by to. Bylo na ní ještě spousta míst, kterých se mužská ústa ještě nedotkla. Jeho mysl jako v kómatu opustila tělo a dívala se shora na tu nejpodivnější záchranu života. Starý muž a  nahá dívka.

„Už to stačí“, zvedla se naráz Hanka a odtlačila rázně jeho hlavu pryč.

„Ještě to prohlídnu...“

„Ne, díky.“

A propast mezi nimi se opět rozevřela. Už nebude žádné příště. Nikdy. Tohle bylo naposledy, co se na tlustého starce život usmál. Pořád měl erekci, tak se jen přitrouble zašklebil a zůstal ležet na břiše jakoby nic. Jako kdyby se Hanka před chvíli ptala, kolik je hodin nebo spolu řešili něco hodně banálního.

 

      Hanka se šla vykoupat, znovu se natřela krémem, oblékla se a trochu rozpačitě zamávala na pozdrav. Cestou po lesní pěšině jí vyhrkly slzy. „Bože“,  vydechla, ale její povzdech spíš než Bohu patřil jeho  nejdokonalejšímu dílu.

 

 Dědek seděl na jednom místě jako opařený až do západu slunce. Chodil k písáku každý den až do konce léta. Občas se na pláži ukázal na podzim i v zimě. Hanku už nikdy nespatřil. 

„Kdyby tak vosa bodla mě, nikdo by mi nepomohl“, zhodnotil realisticky své šance.  On však alergický na vosí bodnutí nebyl. V duchu se tomu musel smát. Jemu možná vosí jed vlil do těla nový život. Rozbrečel se stařeckou sebelítostí a v pochybách, jestli se mu jeho nejhezčí zážitek života vlastně celý jen nezdál.

 


142 názorů

Sigurrós
27. 02. 2013
Dát tip

*


Vaud
19. 10. 2012
Dát tip

8 hanko - Tobe urcite pomuzou vzdycky vsichni :-)

 

Juno - diky!!! :-)) Treba casem napisu dalsi erotickou :-)


8hanka
20. 03. 2011
Dát tip
"Kdyby tak vosa bodla mě, nikdo by mi nepomohl" s pribudajucimi rokmi je nas takych viac... *

Vaud
13. 01. 2011
Dát tip
moje oblibena prihoda :-)) - kez bych jich znal vic :-))

schovanka
13. 01. 2011
Dát tip
moc pěkný:)

Vaud
19. 12. 2010
Dát tip
to jsem vlastně neměřl, jestli to stačí na celou četbu :-)) Fixa je výborná :-)) jejich kytarista Mejla byl skoro můj švára a pamatuju si to, když mi pouštěl poprvé, co hrajou někde na zahradě z kazeťáku, tak jsem se jen tak zdvořile usmíval :-))

Yarrod
19. 12. 2010
Dát tip
Jako první mě upoutal název (Je to fixa nebo není ;)) Ale potom i samotná povídka. Dobře se to čte, odsýpá to a písnička mi vystačila prakticky k celému dílu :D

Vaud
07. 12. 2010
Dát tip
aha :-) já mám mandlovej opalovací krém rád - je k sežrání :-)

blbjenka
07. 12. 2010
Dát tip
hmm. já čekala, že se nakonec ukáže, že dědek je alergickej na mandle a bude muset zachraňovat ona jeho a bude to akční, bo jinak newim, proč tam ten mandlovej krém zdůrazňuješ a proč si po něm člověk připadá čistší nebo co, ale kdyžtak to vlétě zkusim. teďkonc leda dík za připomenutí sluníčka a tepla a tak :)

Vaud
21. 10. 2010
Dát tip
ja uz mam v planu penzi na plazi v Barcelone :-),kde prubezne zachranuju - diky za cteni!

sharik
21. 10. 2010
Dát tip
stari bude uzasna vec... Skvele napsany... trochu eroticky, trochu smutny... Tip

Vaud
09. 09. 2010
Dát tip
díky moc Jirko na delší útvary si zatím moc netroufám, ale třeba to někdy příjde

a2a2a
08. 09. 2010
Dát tip
Ty se prostě nezapřeš, ten fejetonistický jazyk místy, ne však mnoho, zvláště zpočátku prosakuje, ale především nezvládáš své nutkání bavit. Nemyslím si, že by měl obsah nějaký myšlenkový přesah, nebo rozhodně nebyl využit a popravdě se ani příliš nenabízel. Pokud bys zapracoval na stylistice a utlumil své rozesmívací instinkty, dále trochu věrohodněji objasnil, že jiný postup v dané chvíli nebyl možný, pak z toho při relativně nevzrušivém popisu může být velmi kultivovaná povídka, která budí očekávání a míří tam, kde ji sice nechceme mít, ale uznáváme, že být musí. Vzpomínám si na tvé počátky zde ve fejetonu a strmý vzestup, i zde se ten povídkářský jazyk po nejasném počátku stále více a více prosazoval a s tvým darem humoru máš či můžeš mít našlápnuto i k delším útvarům. ostatně nebývalý počet tipů u povídky potvrzuje tvé dobré jméno.

Vaud
31. 08. 2010
Dát tip
nečekal jsem, že to ocení moc děvčat :-)

Elyn
31. 08. 2010
Dát tip
:) kouzelná záležitost...

Vaud
07. 08. 2010
Dát tip
Dik :-) taky jsem s tim PM vyhral :-)

Vaud
31. 07. 2010
Dát tip
Dikes :-) vetsina mych pribehu konci tak nejak dobre

Elleanor
30. 07. 2010
Dát tip
..jak si popisoval toho tlusťocha už dlouho sexuálně strádajícího, začínala jsem se trochu bát, že ji jen tak odejít nenechá..takže jsem ráda, že to dopadlo jako roztomilý veselý příběh:)*

Vaud
01. 07. 2010
Dát tip
Jsem moooooooc potesen!

Tak tomuhle říkám erotická povídka! v podstatě jsem natolik okouzelená, že nemůžu napsat žádnou objektivnější kritiku, jenom říct, že toje povídka je fakt kouzelná:)

Vaud
28. 06. 2010
Dát tip
Mne se to urcite jednou stane v obracenym gardu :-) nebo na plazi plny chlapu - to pak prestanu chodit na plaz :-)

podezdívka
28. 06. 2010
Dát tip
Na různých plážích jsem byl už mockrát, ale mně se nic takového nestane..... :-( Teda včela mě už párkrát bodla.... :-) *

Vaud
17. 06. 2010
Dát tip
me na tom fascinuje, ze jsou chvile, kdy nemas na vybranou :-) diky za cteni

Tragicus
17. 06. 2010
Dát tip
Vyborne napsane a pribeh opravdu stal za prevypraveni. :] Legrace.

Vaud
13. 06. 2010
Dát tip
Diky moc za nazor :-)

Saetri-Ihn
12. 06. 2010
Dát tip
"Dědek seděl na jednom místě jako opařený až do západu slunce. Chodil k písáku každý den až do konce léta. Občas se na pláži ukázal na podzim i v zimě." Pěkné :) jenom se mi zdá, že poslední odstavec navazuje trochu krkolomněji, ale možná to bude jen zdání :) T.

Vaud
10. 06. 2010
Dát tip
Erotiky neni nikdy dost - na tom je zalozeny cely internet :-) diky za navstevu

Oldjerry
10. 06. 2010
Dát tip
Vaude - je to sice lehce efektované, ale ku prospěchu díla a je dobře, že to má v pozadí ertický náboj. Kultivované erotiky je ve světě málo a proto si myslím, že komu vadí tento motiv není tak docela OK. *

Vaud
10. 06. 2010
Dát tip
Musim si zacit pujcovat jiny DVD v pujcovne :-) ale mas pravdu

StvN
10. 06. 2010
Dát tip
Já osobně bych erotičnost nezdůrazňoval. Přijde mi to pak samoúčelné, což asi nakonec bylo. Soustředil bych se spíš na zaznamenání detailů, které jsou neerotické, ale eroticky třeba mohou nakonec vyznít v určité situaci. To, jak jde na čtyři, to už zavání skoro pornem a to mi kazdí dojem. Ta myšlenka nakonec trochu zaniká. Zkátka a dobře tu erotiku moc rozmazáváš. Na můj vkus samozřejmě.

Vaud
04. 06. 2010
Dát tip
potěšení na mé straně!

Vaud
03. 06. 2010
Dát tip
díkes :-)) nějak mám pořád pocit, že si ještě musím dělat pozitivní reklamu, tak jsme to radši nepsal v ich formě (ale v duchu to v ich formě prožívám :-))

G_B_Show
03. 06. 2010
Dát tip
Klidně ses mohl přiznat a rovnou to vyprávět z první osoby:) Moc pěkně napsaný. Představoval jsem si, že jsem starej, chlupatej, ohyzdnej chlap a cejtil voňavý mládí ořechů. Byla to pro mě vzrušující povídka:))

Vaud
01. 06. 2010
Dát tip
dík, každej jsme jinej :-))

moorgaan
01. 06. 2010
Dát tip
no dam tu padesatku.-)) ...ale je me divny,ze skryval tu 100letou erekci, misto aby se pochlubil.-)))

Vaud
26. 05. 2010
Dát tip
jsem potěšen :-))díky!

chichi
25. 05. 2010
Dát tip
KOnečně něco opravdu "šťavnatého"! Bravo, mistře Vaude!

Robinia
25. 05. 2010
Dát tip
:-D

FAE BOMB
22. 05. 2010
Dát tip
Malý děti to asi nepochopěj', jak tehdy bylo možný žít bez mobilů... A vůbec. Já jsem teprve až někdy v pátý-šestý třídě dostal svoje první hodinky! A to jsem byl ještě machr, páč to většina lidí ve třídě ani neměla... :-)

Vaud
22. 05. 2010
Dát tip
to je pravda, ale nějak jsem to nechtěl komplikovat vysvětlováním, že tenkrát ještě nikdo mobil neměl :-))) - dneska se to zdá neuvěřitelný :-)

FAE BOMB
21. 05. 2010
Dát tip
"Nevzala si s sebou mobil...", píšeš. V tý době mobily, obávám se, ještě neexistovaly, případně pokud ano, tak hodně mizerná síť existovala maximálně tak v Praze. Nevim, zda mě paměť neklame, ale ty první telefony se prodávaly za řádově několik málo desetitisíců. Pak to sice šlo relativně rychle dolu, ale stejně to na tehdejší prachy byla pěkná pálka. Nelze se teda divit, že si nemajetná studentka nevzala na ono odlehlé místo mobila... :-)))

Vaud
21. 05. 2010
Dát tip
tak asi 1991 :-) to už se jezdilo na kolech :-)

FAE BOMB
21. 05. 2010
Dát tip
Je hezký, že to průběžně upravuješ. Předtim tam totiž byla minimálně jedna faktická chyba. A mimochodem, v jakym roce se to asi tak stalo?

Vaud
21. 05. 2010
Dát tip
Je to bajecna lekarka! :-) Ted jsem dopsal diplomku a zacnu cestovat - dneska jsem mohl byl v Sao Paulu, kdybych nemel dovcu ;-)

FAE BOMB
21. 05. 2010
Dát tip
Prosím o napsání dalšího díla. Velmi se mi líběj' spíš ty cestovatelský. Vysáváním jedu se ten jed spíš rozšíří. To by asi slečna medička měla vědět. Jako travič-teoretik to musim vědět! Mimochodem, kolik lidí dodneška spíš vyléčila, než zabila...?

FAE BOMB
21. 05. 2010
Dát tip
Prosím o napsání dalšího díla. Velmi se mi líběj' spíš ty cestovatelský. Vysáváním jedu se ten jed spíš rozšíří. To by asi slečna medička měla vědět. Jako travič-teoretik to musim vědět! Mimochodem, kolik lidí dodneška spíš vyléčila, než zabila...?

Vaud
18. 05. 2010
Dát tip
Musim si neco schovat pro II dil ;-)

A.H.
18. 05. 2010
Dát tip
Taky jsi té dívce mohl uštědřit pořádného sršně. :D *

Vaud
09. 05. 2010
Dát tip
a to klasickýh vysávání moc nemusím :-)

Augustus
09. 05. 2010
Dát tip
Nice twice:-D to je snad poprvé, kdy jsem měl při čtení erekci, od dob studia na církevní škole, když spolužák nahlas předčítal v celku dementní povídku z nějakého erotického časopisu začínající slovy "Navléknu si černé punčošky...". My napjatě poslouchali s očima slastně přivřenýma nevědouce, že za námi stojí místní kněz. Ten taky napjatě poslouchal, ale oči měl doširoka rozevřené. Nádherně roztomilé, úplně mne si to podmanilo. Až budu starým dědkem, budu nosit vosy na nudapláž..-D Tip jako jaderný hřib!

Vaud
08. 05. 2010
Dát tip
Dik! :-))

Vaud
04. 05. 2010
Dát tip
To jsem zas vyrazen?

Vaud
04. 05. 2010
Dát tip
Vlozil jsem to driv a publikoval 1.5. A jeste upravoval.

Beed
04. 05. 2010
Dát tip
Jo jo, koukám, že autor souhlasí, tak zařadím :)

Vaud
04. 05. 2010
Dát tip
Beed ci neBeed, uz jsem jednou nohou tam :-)

Yvaine
04. 05. 2010
Dát tip
:)) PMSM

Vaud
04. 05. 2010
Dát tip
ze by v PM byly SM?

Yvaine
04. 05. 2010
Dát tip
Kup si šampáňo a užij si ten slavnostní okamžik;) Jinak jsem koukala, že v PM jsou i brutálnější sexuální scény... tak v klidu :))

Vaud
04. 05. 2010
Dát tip
diky Yviane :-)! Vypsanej autor jako Vypsana fixa? Nebo jako ze uz jsem za zenitem :-) Ja doufam, ze v PM muze byt neco o sexu. nevim, neznam - jsem rad :-) VT - tak jsem se dostal poprve do PM!

Yvaine
04. 05. 2010
Dát tip
Beed, mohu nominovat do PM? Povídka se mi líbí tím, že není jen prvoplánově o sexu, ale nabízí i nějaké zamyšlení, určitý přesah. A pochopitelně nemůžu opomenout vypsanost autora a určitou vyšší úroveň textu, než s jakou se zde běžně setkávám.

dík za jiné myšlenky*

Vaud
03. 05. 2010
Dát tip
diky, cekal jsem jestli se aspon jednou v zivote dostanu do PM - vypada, ze mi to zase o vlasek utece ja jsem to psal, tak aby tam byla silne erotika (pro nektery moc a pro dalsi porad zalostne malo) a zaroven tam byl existencionalni presah, Marquez, stret mlade divky a stareho pana, jed, co dava zivot, zachrana zivota nejspis obou, citaty z Vypsany Fixy a tak - cili zabalit porno do literatury :-) - ale velci spisovatele to umi urcite jeste lip

Vaud
03. 05. 2010
Dát tip
ja jsem jednou slouzil na pohotovosti a zrovna jsem osetroval kluka, co lezl ozralej po hromosvodu za svou milou a soused ho prastil kladivem pres ruce v domeni, ze zachranuje dum pred zlodejem a on nasledne spadl dolu na nejakou zaparkovanou Skodovku. V tom okamziku mi volala nejaka babicka, ze ma dedecek na sourku kliste, at zachranka okamzite prijede a pak si na me stezovala, ze jsme neprijeli, protoze mu to sama nechtela odstranit a deda si pres bricho na intimni partie nevidel. :-)

Vaud
02. 05. 2010
Dát tip
už jsem to sem někam kdysi psal - byl jsem hrát squash a přede mnou ve frontě na zaplacení kurtu stál kámoš gynekolog. U pultíku byla mladinká slečna a říkala mu - teda pane, vy jste mi nějakej povědomej, odkud já vás chlape jenom... a pak si vzpomněla :-))) a zrudla jako pivoňka :-))

G.J.SEGE
02. 05. 2010
Dát tip
Pěkný. Už ti to píšu po třetí, ale text nenaskakuje.

Hm, dobrá pointa by byla, kdyby ten stařík se živil jako gynekolog. Ten ostych té mladé slečny, by byl pak velice úsměvný.

Vaud
02. 05. 2010
Dát tip
mohla ho taky jako doktorka potkat coby pacienta :-) já jsem to chtěl jen vypointovat jako protiklad, ale on možná byl nad věcí ale díky

Vaud: Ono je to děsně z pohledu ty mladý holky, která strašně řeší, že jí někdo vidí nahou, zatímco ten stařec může se na ni koukat stylem "takovejch už jsem v životě viděl" Ono se ne nadarmo říká "sex je pro děti, dospělý chlastaj." Kdybych já měl k dispozici takovouhle historku, kterou bych chtěl (a kdybych to taky uměl) literárně zpracovat, tak bych začal tou historkou tak jak jí máš ty, ale toho staříka bych nechal víc nad věcí. A vymyslel bych nějaký pokračování, jako ideální mne napadá další setkání těchto dvou, tak po týdnu nebo po 14 dnech. Ona jede autobusem a on je revizor. Ona nemá lístek. Hmm :)

G.J.SEGE
02. 05. 2010
Dát tip
Je to fajn...

G.J.SEGE
02. 05. 2010
Dát tip
Nech to tak jak to je. Dobrý...

Vaud
02. 05. 2010
Dát tip
až budu dědek, tak to třeba dopíšu, ale já bych tam chodil denně :-))

Vaud: já vím, nakonec se vezmou. Mimochodem ten existencionální obsah na konci je dost béčkovej. Myslím si, že to v cítění do dědka se autorovi moc nepovedlo. Jinak to celé vypadá, že to kopíruje skutečnou událost. Literárně by bylo zajímavější to nějak rozvést pomocí fantazie.

Vaud
01. 05. 2010
Dát tip
jo jo, porno s existencionálním přesahem, ale jako většina porna má dobrý konec :-)

mne to teda spíš připomíná porno, kdyby se to v určitý moment vyvíjelo jinak.

Vaud
01. 05. 2010
Dát tip
díky :-))

Nojo, hořkosladké to je, ale pěkné :-)

Vaud
01. 05. 2010
Dát tip
:-))) koukal jsem zatím jen zběžně

Sebastiana
01. 05. 2010
Dát tip
Připomněls mi jednu příhodu s vosama, hned jsem ji dala do placu, dík.

Sebastiana
01. 05. 2010
Dát tip
Jo, vosy jsou potvory...

baaba
01. 05. 2010
Dát tip
jojo Mičč Bjůkenéén :)))

...je tam dost dobrého na tipa*

Norsko 1
01. 05. 2010
Dát tip
pak jsem to i dočet, přečet, přelouskal. asi šmírák, to zůstává

Vaud
01. 05. 2010
Dát tip
aspoň část, že jsi přečetl :-))

Norsko 1
01. 05. 2010
Dát tip
asi šmírák. dál nemohu *

Vaud
01. 05. 2010
Dát tip

renegátka
01. 05. 2010
Dát tip
zadíval se k obloze s nevyřčeným přáním a věci se daly do pohybu extrémní situace vyžaduje extrémní přístup a on zažil své dvě minuty slávy

Vaud
01. 05. 2010
Dát tip
Metta, já jsem to napsal před pár dny a chtěl to ještě upravovat nebo smazat, než to bude publikováno Impresse - dííííííííííííky moc :-)) hynkovo - i to se stane :-)

Impresse
01. 05. 2010
Dát tip
:-))) úžasný*

hynkovo
01. 05. 2010
Dát tip
ode mne je to nepochopeno.....

Metta
01. 05. 2010
Dát tip
vono se mu to stalo zas.))? už jsem to někdy četla...

čučenka
28. 04. 2010
Dát tip
ano, to jsem tím měla na mysli

Vaud
28. 04. 2010
Dát tip
Cucenko - ona je to na jednu stranu legracni prihoda, ale na druhou stranu cela tahle situace skyta hodne materialu pro premysleni radek - zatim se zadna neozvala :-)) Zboro - existuje. Puvodne jsem tam chtel dat jeji skutecne jmeno, ale pak jsem si rikal, ze by asi nebyla moc happy, tak jsem zvolil Hana, coz je presmycka pro naha. A vypravela mi to asi proto, ze jsme si vypraveli vsechny historky.

řádek
28. 04. 2010
Dát tip
Vaud: si myslim, že i kdybys to tak napsal, že by to nebyla negativní reklama... ale naopak bys získal zvrácené sympatie :-D

čučenka
28. 04. 2010
Dát tip
Mně se líbí i to, jak člověk skoro bleskově zpokorní, když mu jde o život. V tom případě přijdou vhod i plebs, aby zachránili. Ona laťka jde tak rychle dolů, jak rychle se mění priority hodnot a ty se pod tlakem mění až dramaticky.

Zbora
28. 04. 2010
Dát tip
Pokud je příhoda skutečná, zajímalo by mě ze všeho nejvíc, co vedlo Hanku k tomu, aby Ti ho vyprávěla :)

Vaud
28. 04. 2010
Dát tip
Ok, tak jo - je to Vypsana fixa :-) kdyby bylo nebe o trochu bliz tak bych si sahl na Remedeos A par dalsich drobnosti a VF odkazuji na 100 roku samoty :-))

Toscana
28. 04. 2010
Dát tip
Mi to teda písničku nepřipomnělo žádnou, ale knížku ano - Tisíc a jedna noc: Vezmi si, pane, z podnosů mých leknín, co voní po mandlích, mandli, co voní po leknínu, vůni, co voní po vůních. Teda ale jinak to muselo být individuum, když už po ránu žral česnek... fůůůůj!!! :o))) *t

FAE BOMB
27. 04. 2010
Dát tip
avox: Tip na kritiku! :-)))

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
vždycky jsem chtěl napsat porno s existencionálním přesahem :-)) - tohle byla jedinečná šance :-)) řádek není to úplně autobiografie, ale přemýšlel jsem, že bych to napsal v závěru tak, aby to vyznělo, že ten dědek s česnekovým dechem jsem já - ale zase si nebudu dělat negativní reklamu :-)

Bíša
27. 04. 2010
Dát tip
!!!

řádek
27. 04. 2010
Dát tip
... autobiografie? :))))

synáček
27. 04. 2010
Dát tip
:o) *

avox
27. 04. 2010
Dát tip
... a od té doby slečna neopouští domov bez séra proti vosímu jedu v kabelce, kdežto dědek začal chovat včely... :-)) */

Maeslo
27. 04. 2010
Dát tip
Cheche, líbil se mi ten existenciální přesah :D

FAE BOMB
27. 04. 2010
Dát tip
Chudák dědek...

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
slecna je uz dnes dobre vdana pani :-) ale cihej na nudasce :-))

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
Puritanko - a to bych pry mel zapletku vic rozvest :-) coz asi casem udelam ;-)) guy - vyhovel, ale pak jsem to psychicky nevydrzel a poslal jsem ji jinam :-)

aha? Máš číslo na tu slečnu? Podle popisu je mi sympatická :-D

Garay
27. 04. 2010
Dát tip
Kdybych nebyla puritánka ....:D

guy
27. 04. 2010
Dát tip
předpokládám, žes žádosti vyhověl :-)

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
he he, vzpomnel jsem si na prihodu jak jsem byl jednou pozadan jednim svym studentem jestli bych jeho slecne - tez medicce nesledoval drobnou pigmentovou skvrnku na perineu :-))

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
pokud nekoho bodne vosa do intimni partie, tak takovou situaci prezije pouze roztomila a nejlepe plnoleta slecna :-)

Pacer
27. 04. 2010
Dát tip
Hezky převyprávěné. Ne tak zřídkavé. Mohu ti jich pár dodat - jak s medičkou, tak se sršní - nevěřil bys, co dokáže v šortkách, na pláži s medůzou - pěknější bylo dlouhodobé ošetřování :)

guy
27. 04. 2010
Dát tip
hm, tak jsem si tak zauvažoval nad tím, jaký by měla povídka děj, kdyby došlo k záměně pohlaví - bodnutou by byla kyprá důchodkyně a v roli zachránce pohledný dvacetiletý medik .. :-)

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
:-) necham jeste hadat ostatni asi 2 nebo 3 vety jsou vyloupeny - ale treba napovi lokalita

Neodvažuji se hádat. Žádný náznak odkazu na nějakou hudební grupu jsem nevypátral, a to jsem přečetl Sherlocka Holmesa celého. Dám se poddat.

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
ja si z toho odnasim ponauceni, ze jediny duvod proc se neustale udrzovat je ten, ze vagusovi nikdo nepomuze :-)) jinak pro Tebe jako hudebnika bude jiste hrackou rozkryt na kterou hudebni skupinu v nekolika pasazich odkazuji :-)

Já mám taky jednu kamarádku, která je alergická na vosí bodnutí. Jak zahlédne pruhovaný hmyz, dá se do divokého tance a neartikulovaného řevu. A musím říct, že i při jeí vyšší tonáži, vydrží křepčit a hlaholit nečekaně dlouho poté, co řečený hmyz dávno uhynul smíchy z toho pohledu. Pokud by se v situaci, kterou jsi tak virtuózně vykreslil ve své povídce, vyskytla ona, a toho sympatikého, nedbale elegantního pána v nejlepších letech, by nezaskočila nadlimitní kyprost jejích tvarů, ani fakt, že se obvykle tváří, jako kdyby jí ropucha oblízla lízátko, pak by ho jistě vyděsilo její tradiční vokálně taneční číslo a raději by se pokusil zavolat záchranku pomocí kouřových signálů. Tedy, aspoň já bych ret nepřiložil. A to mám s tím pánem hodně společného. ((-:

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
uz jsem si rikal, ze hodny pan autobusak jed vycucnul :-)

čučenka
27. 04. 2010
Dát tip
Mne jednou při čekání na autobus bodla vosa do očního víčka a přestože nejsem alergická, vidina prudce otékajícího oka mě vehnala do obchodu, který stál vedle. Hodná paní prodavačka pak pro mně odsekávala led z mrazničky. Do příjezdu autobusu jsem to s její pomocí zchladila tak, že oko po otevření dostalo skoro tropický šok, ale otok byl zažehnán :-)

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
ooooo, to jsem rad klanim se a dekuji!

čučenka
27. 04. 2010
Dát tip
ale to je roztomilé :-)

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
tomu panovi bych to asi neveril... Yvaine / ja se zdam, ale jen pri nocnich murach diky za komentare :-)

Smetiprach
27. 04. 2010
Dát tip
hmm, také nejsem alergický... na ssání... :-)

to já taky nebudu moci...

Yvaine
27. 04. 2010
Dát tip
Jó, jó, kamarádce;) Nezdáš se:))

Vaud
27. 04. 2010
Dát tip
ono se to opravdu stalo jedne moji kamaradce... pak jsem z toho vypraveni nemohl dva dny spat :-)

uf...příliš skutečné na to, aby se tomu dalo věřit...:o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru