Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak nemohl najít Kudybrk vhodnou toaletu na vyprázdění močového měchýře po Bubloidu

12. 05. 2010
0
0
1300

Stalo se něco skutečně neskutečného. Kadibudka byla napadnuta hnusnými odpornými škaredými špinavými smradlavými zlými Výkaly.
Výkalové jsou podivná rasa. Vypadají totožně jako lidský výkal, jen trochu větší a hnusnější. Tyto tvorové, ohyzdné bytosti, se uzamčeli v kadibudce a vyhrožují, že nás zabijí svými schopnosti. Jediné co mohlo pomoci byl Odserovač, určitě ho měli v supermarketu ve městečku.

"Pse jdeš se mnou?"

"Ne.

Inu šel jsem, kam jen to šlo. Na cestu jsem se pořádně nahnul ze sodovky, která se jmenuje Bubloid. Je to jeden z nejvíc močipudných sicených pití v celém nám známém světě i vesmíru, to jsem si ale bohužel nuvědomoval. Jak říkávala máma: "Podej tam to.", tak i já mám v mysli moji hloupost. Inu šel jsem do města. U vchodu stál strážce:

"Stát, ani hnout nebo bodnu!"

"Klíd, už stojím."

"Kam si myslíte, že jdete? Tady nemáte co pohledávat, zde není ukryto zlato, které tu nehlídám!"

"Jdu do města."

"Ókej, tak to je dovoleno. Hodně štěstí v hazardních hrách."

To mi byl ale podivín, fakt. No, ale to už začalo jaksi pod pupkem divně plnoprázdě tlakovat. Chtělo se mi tak chcát, že kdybychom sebrali veškerou moč rytířských koní, a vynásobili druhou mocninou třicetišesti, tak tolik toho tam dole bylo, fakt. No domů se mi nechtělo, navíc tam jsou ty Výkalové... ajo... Takže se jde hledat Oserovač.

"Tadý pane. Dady mámé dobý ci. Tystapade."

"Máte Oserovač proti Výkalům."

"Nený zíta bude."

Nebudu to komentovat, šel jsem dál až .. no prostě dál.

"Když si s náma zahrajete hazardní hru, dáme v sázku Oserovač 1.1 + kapesníky zdarma."

"Jak víte co chci?"

"Máme tu dobrý informační systém, oni stejně v tomhle pokročilém stádiu věků nemají co jiného na práci."

"Dobrá beru to, ale co mám sadit já?"

"Chceme jednu noc s tebou a tvým psem!"

"Jak víte, že mám psa?"

"Informační systém."

"Dobrá platí. A co budeme hrát?"

"Kostky"

Abych to zkrátil, vyhrál jsem sice až po třetí, ale vyhrál. Jo a tam to? nebojte se, pomočil jsem se a nebyl jsem přitažlivý. Takže měli smůlu. Ale já bohužel taky. jak jsem psal pomočil jsem se, protože toalety zde nebyli, jen jedna. Ta ale byla předražená. Jeden vztup za pět krav je opravdu moc. navíc co útržet to koza, to je taky moc. Tak jsem se pomočil a šel domů. Doma jsem nevěděl jak použít Odserovač, tak jsem ty Výkalovce zabil ručně. ještě, že jsem dostal zdarma ty kapesníčky, bo mi vypli vodu. A na vodu pracuje celý barák.

Konec


Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru