Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Modré listí

20. 05. 2010
1
8
1659
Autor
Kiwagamo´ag

Čítanka pro čtvrté třídy...max. páté. Vzpomene si někdo z mých vrstevníků? Mě se to do paměti vrylo asi navždy.Silné téma.

Svou pamětí jsme si jisti

vzpomíná někdo na Modré listí?


8 názorů

Čítanka 4
09. 12. 2014
Dát tip

Nemohu uvěřit svým očím. Na netu se objevil obraz modrého stromu. Vzpomněla jsem si na povídku modré listí a jen tak zkusila dát do vyhledavače :))

Co si asi budou pamatovat naše děti ?

Nevíte kdo byl autor ?


Díky za návštěvu, děkuji i tvé paměti ... že modré listí našlo někoho kdo pamatuje a vnímá podobně jako já.


I-Worm
21. 02. 2014
Dát tip

Na článek si pamatuji velmi dobře - začíná to tím, že jedna žačka měla dvě zelené pastelky a druhá žádnou. Končí slovy učitelky, že když něco nabízíme, musíme to dělat tak, aby oslovený to mohl přijmout. V dnešní době mi to připadá velice aktuální, i když mi to skoro na šedesát let vyklouzlo z paměti, ke stáru na to vzpomínám...


Garay
30. 05. 2010
Dát tip
Co mě na tom zaujalo? Zvláštní neočekávanost. Ha... Tady jsem... A dál ... To je nový vítr do plachet. Škoda, že haiku má tak pevná pravidla.

Toscana
21. 05. 2010
Dát tip
Modré listí mi neříká vůbec nic - z čítanky si pamatuju jen "Cestička do školy úzce se vine..." od Sládka tuším. A z Živé abecedy netopýra. Tak nevím, jestli bych se nad sebou neměla zamyslet, protože to spojení je hodně divoké. :o)))

A.H.
21. 05. 2010
Dát tip
a dalo se kouřit? :D

nevím, jestli jsem vrstevník, já si z čítanky pamatuju "Muchomůrky bílé..."

avox
20. 05. 2010
Dát tip
na hlubší kritiku to nevidím, ale jako podnět k listování pamětí ano :-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru