Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

písmácké knihkupectví informuje

24. 05. 2010
23
63
5753
Autor
aleš-novák

milí písmáci,

v diskusi kolem "písmáckého knihkupectví" padla m.j. zmínka

i o písmáckém vydavatelství. O tom je zatím předčasné mluvit,

ale pro ty, kdo by měli zájem vydat "samizdatově" svou knihu,

mám dobrou zprávu:

vydavatelství www.knihovnicka.cz nabízí písmáckým autorům

výhodné podmínky pro vydání. Můžete dostat  20% slevu

proti "tabulkové" ceně, kterou zjistíte v kalkulačce na stránce

vydavatelství.

 

Podmínky?

-minimálně 1 rok činnosti na písmáku

-dodání podkladů pro tisk v takové formě, že už do nich nebude nutno

redakčně zasahovat (klad listů a obálka)

-manipulační poplatek 100,- Kč na podporu serveru www.pismak.cz

(číslo účtu bude doplněno)

-autor souhlasí s tím, že informace o jeho knížce bude na písmáku zveřejněna

  

Podklady ve formátu .pdf pošlete na moji mailovou adresu (alesnovak1@seznam.cz), bez úprav předám dál. Do mailu uveďte své kontaktní údaje (kam vám vydavatel pošle hotové knížky a fakturu) a odkaz na kalkulačku (viz výše), podle které nakladatel pozná formát a další údaje potřebné pro zpracování.Připojte i svůj písmácký nick. Pokud si nejste se zadáním jisti, ptejte se. Jestliže budete požadovat redakční spolupráci, nárok na slevu zaniká.

 

 

Případné dotazy pište rovnou sem do komentářů, ať se o nich dozví všichni ostatní.


63 názorů

azur
27. 09. 2010
Dát tip
povídá lev lamě, vydej ty se za mě ! ona na to prála sic bych o to stála největší je však mou tužbou vydání - zahraniční vyšetřovací službou !!!

..jsem miminko..neva..příští sbírku..:)))))

avi

FAE BOMB
05. 06. 2010
Dát tip
Snahu něco zařídit rozhodně oceňuji. Jen toho asi nevyužiju. Symbolický tip a dvoulitrovku 25° domácího piva, jestli budeš na http://www.bahna.eu/

Edvin1
01. 06. 2010
Dát tip
duke, Aleš: Myslím, že kdyby si dal jeden tu práci a srovnal nabídky aspoň dvou třech firem, co nabízejí tisk (samozřejmě ne vydání, o to zde přeci nejde), tak by rychle zjistil, že se jedná o cenu maximálně 100 Kč za jeden výtisk, vazbu a zaslání knihy o takových 100 až 200 stránkách při nákladu 100 až 200 kusů, bez nějakýho hogofogo, jako je ISBN, barevný tisk, pevná šitá vazba atp. Cena je ovšem odvislá od tolika faktorů, že Ti, duke, nikdo není schopen říct, v čem je výhoda téhle konkrétní nabídky. Tu bys si musel vykalkulovat sám, Nebo opravdu požaduješ od Aleše, aby Ti vyhotovil kompletní rozbor všech nabídek na internetu, ve všech možných variantách? To snad nemyslíš vážně. Jedinou výhodou téhle nabídky je, že Ti ta firma nabízí slevu ze SVÝCH cen. Pokud chceš vědět, kolik to dělá, tak si laskavě naklikni i firmy jiné, požaduj vždy stejné vyhotovení a služby, a výsledky si sám srovnej. Jinak to nejde. Tahle "diskuze", co jsem ji zde po Vás přečetl, byla hloupá. Sorry.¨ dědEd :-) P.S. Aleš prostě tu firmu kontaktoval a řekl jim tam, že by mohl sehnat pár nových klientů. A když slyšeli, že "pár", tak mu citovali tu "množstevní" slevu. Co je na tom divného či světoborného? Díky, Aleši, žes tam vstoupil nebo zvedl sluchátko.

Cuprumov: nikoliv, výtisky, které si objednáš a zaplatíš, si můžeš i sám prodat. Nebo rozdat :o)

Lampička
30. 05. 2010
Dát tip
s tou podmínkou: je pochopitelná, protože to by taky mohl kdokoliv přijít, přihlásit se a hned výhodně vydat knihu duke: nevidím důvod, proč tady provokovat a chovat se opravdu buransky. A myslím, že stejně tak Aleš Novák nevidí důvod Ti znovu odpovídat na něco, na co už jsi odpověď dostal (i když ne od něj) ještě než to řekneš tak Tě předběhnu... BÉÉÉ BÉÉÉ BÉÉÉ

podmínka jednoho roku není kvalitativní, jen zohledňuje to, že jde o "písmáckou" slevu...

doporučuji oslovit nějakou zahraniční vyšetřovací službu, zda by nepožádala o jeho vydání. Tím by odpadlo mnoho nejasností...

BBarkku
27. 05. 2010
Dát tip
bože bože...hoši(!) vy z toho děláte, takhle vznikají mezinárodní konflikty. Z kravin. Z toho, že se někdo tak dlouho ptá, až mu někdo dá přes držku. Jako já bych si ty provokace ušetřila. Bejt rozmazlenej fracek sice bejvá fajn, ale zato tě nikdo nemá rád.

Kandelabr
26. 05. 2010
Dát tip
duke: whatever

.duke.
26. 05. 2010
Dát tip
kandelabr: béé

.duke.
26. 05. 2010
Dát tip
Co je na tom výhodnýho?

vidím. vi-dím :o)

.duke.
26. 05. 2010
Dát tip
Vidíš tam ty "výhodné podmínky" pro vydání? Vidíš to, nebo ze sebe děláš debila?

duke: číst neumíš ty. V textu není nic o tom, že TAHLE nabídka je ze VŠECH nejvýhodnější. Pokud víš o srovnatelné (nebo výhodnější) nabídce, nikdo ti nebrání ji sem připsat.

Kandelabr
26. 05. 2010
Dát tip
duke: chválil jsem snahu, nikoliv produkt. o tom nic nevím. a využívat ho nehodlám. a chováš se jako buran mimochodem.

.duke.
26. 05. 2010
Dát tip
Kandelabr: nevystartoval jsem: ptal jsem se: "Co je na tom výhodného?" A odpovědi se mi doposud nedostalo. Neumíš číst? Kdyby mi někdo nabídl pětinovou slevu v knihkupectví, samozřejmě, že bych si zjistil, zda tam třeba nemají knihy o třetinu dražší, než jinde, než bych tam nakoupil třeba 10 knih. Jen blbec chválí proklamovanou výhodou i když neví, zda se o výhodu jedná. Ovečko ubohá.

.duke.
26. 05. 2010
Dát tip
b.g.: jako třeba to tvoje ingorovat, hehe

Kandelabr
26. 05. 2010
Dát tip
duke: jsem rád, že jsi tak řesně vystihl ovcoidní podstatu mé osobnosti,bravo. Kam bych se hrabal na tvé nonkonformní rebelanství. Tehle projekt mi prostě příjde sympatický, osobně bych ho nikdy nevyužil (viz. Foucaltovo kyvadlo), ale líbí se mi, že někdo dokáže něco pro písmák zařídit. Naopak se mi nelíbí tvoje rýpání a halekání, které nemá žádný účel. To je jako kdyby někdo dojednal slevu v knihkupectví a všem nám ji nabídnul a tys na něj vystartoval, co že je na tom dobrého a že se knížky dají koupit možná i levněji někde jinde (ale byl líný si aspoň dohledat jestli je to pravda).

papouch
25. 05. 2010
Dát tip
nenech se rozladit pindama debilů, aleši držím pařátek (neb papoušci palců nemají) a jsem Ti nakloněn.. nakloněn až tak, že jsem málem spadl z bidýlka .-)

.duke.
25. 05. 2010
Dát tip
tomu říkáš ty empiricky dostačující voe

A.H.
25. 05. 2010
Dát tip
Soudíš podle reakcí, které tu B.G. píše, tomu říkáš empiricky dostačující?

.duke.
25. 05. 2010
Dát tip
a.n.: kdybys jednoduše řekl, v čem je ta proklamovaná výhoda, nemyslel bych si o tobě, že jsi blbeček

.duke.
25. 05. 2010
Dát tip
B.G.: škoda, že to sám nedokážeš, hehe

duke, kdybys pořádně četl, nekladl bys zbytečné otázky.

.duke.
25. 05. 2010
Dát tip
kandelabr: to bych právě očekával od aleše-nováka. já jsem tu tuto upoutávku, kde se hovoří o "výhodných podmínkách", nedal. pouze jsem se ptal: "CO JE NA TOM VÝHODNÝHO?". na to mi a.novák neodpověděl. škoda, že jsi taky ovečka ve stádu bez vlastního názoru. myslel jsem, že ses s tvorbou posunul i osobnostně.

.duke.
25. 05. 2010
Dát tip
toscana: ano, tak to u některých vydavatelů funguje

Toscana
25. 05. 2010
Dát tip
já mám dojem, že duke si myslí, že to pak funguje i dál - jako že vydavatel zajistí distribuci do knihkupectví... chachááá, to je teda dost hodně vedle. Aleši, nenech se znechutit, je to skvělý nápad, protože možná by mnozí místní rádi něco vydali (třeba jen pro své kamarády), ale neví jak na to.

Kandelabr
25. 05. 2010
Dát tip
duke: o co ti jde? někdo něco vymyslel a zorganizoval, nechápu proč do toho reješ. místo těch keců jsi mohl raději deset minut serfovat a zjistit třeba jak jsou na tom s cenama u konkurence.

Muamarek
25. 05. 2010
Dát tip
Myslím si, že je to velmi záslužný počin, díky Aleši, Marek

Jsi borec Aleši! Většinou tady zůstává jen u řečí, ale ty jsi to posunul dál... Smekám...

pavelpavel
24. 05. 2010
Dát tip
moc fajn a skvělý nápad.

kilo jde na účet písmáka, až mi ho dassler pošle.

.duke.
24. 05. 2010
Dát tip
Co je na tom teda výhodnýho? Je tak těžký odopvědět? Vůči čemu je to výhodný? Na kterej účet půjde to kilo? Na tvůj?

duke, jestli to někde dělají za polovic, dej sem info a tahle upoutávka zmizí. Nevidím žádný problém. Jestli ti jde o pindání, tak sis spletl lokál.

.duke.
24. 05. 2010
Dát tip
Mě nemusíš přesvědčovat, aleši. Mně je to jasný, hehe

.duke.
24. 05. 2010
Dát tip
Jak víš, že ti to jinde neudělají za polovic, he?

A.H.
24. 05. 2010
Dát tip
Dejme tomu, že vydáš knihu o osmdesáti stránkách, vytiskneš pro začátek 100 ks. Cena cca. 13.000,- kč. Sleva 20% se Ti zdá málo?

"manipulační poplatek" je jednoduchá forma, jak přispět k financování Písmáka, když už má místní autor možnost vydat si (částečně i díky písmáku)knížku. Hele , moc mě to nebaví tě přesvědčovat, jestli se ti to nelíbí, tak si toho nevšímej.

.duke.
24. 05. 2010
Dát tip
Máš nějaké srovnání, za kolik knihu svážou jiný knihy a jaká je kvalita tisku, papíru etc? Některá nakladatelství zajistí i distribuci knihy, zajistí recenzi. Co nabízí tady tahleta firmička kromě toho nějaké nejasné pětinové slevy? Vůči čemu je to vlastně výhodný? Proč ještě musí člověk dávat kilo jako manipulační poplatek, když ta firma z toho bude profitovat? Proč neplatí ta firma písmáku za reklamu? V čem je teda ta výhoda, za kterou tě tady šeci chválí, he?

.duke.
24. 05. 2010
Dát tip
Stejnak to ten člověk zaplatí, ne? Tak co je na tom výhodnýho? A o jakým písmáckým knihkupctví mluvíš? Tady se prodávají nějaké knihy? Nebo tím myslíš to, že jsi napejstoval do klubu odkazy? To je jako to knihkupectví,

firma nabízí 20% slevu ze svých obvyklých cen. Jestli máš nějakou jinou nabídku, tak jí předvěď.

.duke.
24. 05. 2010
Dát tip
Co je na tom výhodnýho?

katugiro
24. 05. 2010
Dát tip
přívětivé *

baaba
24. 05. 2010
Dát tip
...jsem pětiměsíční nemluvně, takže si počkám ještě přes půl ročku :O)

th: to jako žes čerstvě povila? pochlub se :o)

duke: nikdo tě do toho nenutí.

moorgaan
24. 05. 2010
Dát tip
alesi - dobry pocin!..čin,čin.-))

.duke.
24. 05. 2010
Dát tip
Co je na tom výhodnýho?

Garay
24. 05. 2010
Dát tip
Tos zařídíl ty??? Tak smekám.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru