Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

System

02. 06. 2010
6
8
1391
Autor
Dreamy Angel

Na webu jsem dala hledat slůvko bezmoc

vyjel mi dotaz zda jsem tím nemyslela sebe.

Měla bych dát enter?


Dnes večer usínám v rytmu dvojkliků...


Možná že zmáčknu-li escape přestane pršet

já uteču do snů v náruči se svou oblíbenou větou

vytrženou z kontextu.

 

Na ploše moci (noci) je ikon sotva málo...

 

Mezerník- čas se zastavil

myšlenky moje svůj šat chtějí vyjmout

vložit, nasdílet.

 

Pro život našla jsem html zkratku...

 

Žádný signál sítě

systém hybernuje

a já stále věřím v kompletní restart světa...


8 názorů

vindale, díky, vážím si tvé kritiky :)

Štěpí, děkuji. Tvoje komentáře mi velmi lichotí a motivují mě. Já nejsem žádní IT odborník, nicméně mě tohle prostě napadlo a prostě jsem to napsala. Nic víc, nic míň. To já děkuji za tebe,mladé nezkušené básníky většinou moc lidí nepodporuje. :)

Chachá, Anděli, to je ono! Takhle to umíš jedině ty. Zalahodit tak natvrdo mému zraku, oku i duši. Vykreslení světa pomocí pc-jazyka dnešní mladé i jiné generace je sice prvoplánově jistě dle samozvaných všeznalců - papouchů dosti méně nápadité (samozvanci zde s oblibou tvrdí, že je třeba neustále vymýšlet něco nového), ale pro normální lidi, co chtějí se bavit a číst poezii naprosto dfostčujícně senzační. A zase toto tvoje dílko má myšlenku a otevřený názor! Dík za něj (ten názor) i za tebe! Krásné věci zde podle mne: 1. "...Na webu jsem dala hledat slůvko bezmoc vyjel mi dotaz zda jsem tím nemyslela sebe." 2. "...Dnes večer usínám v rytmu dvojkliků..." 3."...Pro život našla jsem html zkratku... 4."...Žádný signál sítě systém hybernuje a já stále věřím v kompletní restart světa..." POZN.: I ty snivý Anděli, že se nestydíš usínat u PC-éčka. A ještě tak dětinsky a naivně si myslet, že se svět restartem změní. Ne, ne, netřeba nám nějakých převratných revolucí, a už vůbec ne sociálních. Omlouvám se Anděli, že mluvím yase jako "starej mladej", ale asi opravdu jen tvrdá práce lidská posouvá svět kupředu. A po práci, rodina , děti, koníčky, zábava,tenis, trocha vína, piva nebo něčeho ostřejšího, pár šluků z doutníku, hudba, opera, kytara, divadlo, voda, lodě, moře,lyže, hory, cestování, poznávání, fotografování, malování..... A také psaní na písmákovi!!!!! Zdar a sílu! J.Š.

jupijé, bavilo

Doufám, že můj nick nezní faministicky :D

Norsko 1
02. 06. 2010
Dát tip
Nerad bych to říkal veřejně, feministicky založené nicky by mohly pojmout podzření, že jim chci odebírat nějaká osobní práva

A na co jsi v té diskuzi přišel? :)

Norsko 1
02. 06. 2010
Dát tip
Dnes večer usínám v rytmu dvojkliků, mi evokovalo diskusi posledních dnů na téma ženské poezie

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru