Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

zbabělá rozhodnutí

06. 07. 2010
2
6
1200
Autor
Alciele

Mračim se na život

A přitom je tak strašně fajn

Liju si arsenik do čaje

A nevím, co dělám

Snad opít chci se láskou            

… napořád

 

Na sterilní posteli

Pak pohledy si vyčítat

A nahlas nic neříkat

Ohluchnout z ticha

… v srdci zatmění

 

 A v duši úplněk

Tak jasně zářící na naše cesty

Odděleně jdem spolu temnou uličkou

Než zahneš za roh

.. a už se neohlédneš

 


6 názorů

Mračim se na život A přitom je tak strašně fajn :))

Alciele
09. 07. 2010
Dát tip
děkuju za rady, s těma avízama pořád tak nějak tápu, a vůbec celkově tady :D díla ostatních čtu ( ale nikdy mě nenapadne žádný inteligentní obohacující komentář)a většinou z nich mám takový pocit, že tu nemám co dělat, protože na kvality ostatních nikdy nedosáhnu ), ale na druhou stranu, když už jsem se jednou odhodlala, byla by chyba to tak rychle vzdát:) ačkoli občas tady z toho mám takový divný pocit - čtou se tu jen ti, co se znají, někteří dosti nevybíravě ostatní kritizují apod., což mi není po chuti,ale taky nejsem schopná jít do přímé konfrontace. jinak moc děkuji za povzbuzení i za to ostatní a hezký večer

Alciele
08. 07. 2010
Dát tip
dá se říct, že jsem začátečník, ačkoli to spíš říkám, abych se obhájila:) už pár let se snažim psát, ale s odmlkami. každopádně svoji tvorbu považuju za začátečnickou, a nejsem si jistá, jestli jsem schopná to změnit. ale díky za názor, občas mám pocit, že nemá cenu sem psát, ptž to stejně nikdo nečte. už dlouho se chci zeptat, jak ostatní přimět, aby mě četli?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru