Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Křídla padajícího anděla

06. 12. 1999
0
0
1315
Autor
Lalinka

Jako uhel měl by být čert který by trestal moje hříchy Letos však krutější přišel žert bez důvodu jak potrhat se smíchy Nic nečekalo mě ani uhlí ani pytel Modré oči pohlédly zklamaně kapesník stal se jejich ctitel Do očí hrnuly se slzy Výčitky naskákaly střemhlavě Avšak slova jako mrzí spíš prsty hlásek ohnaly se káravě Všechny pocity dohromady v myšlenkách stále leží ta představa utkvělá Neviditelnějšími stávají se klady Jsou jako křídla padajícího anděla …
Daimon Terr
11. 12. 1999
Dát tip
Lalinko ... Nebuď smutná ...
Je to moc hezky napsané ...

Bibša
07. 12. 1999
Dát tip
UHlÍ? Tahat do Ostravy? Azi,riskuješ :-) Láli, taky jsem nic nedostala, uvažovala jsem jesltli je to tím, že jsem tak sama nebo tak dospělá :-) je to bohužel ten druhý případ.

Lálííííí!!! Je to krásně napsané, jako vždy, nejen kapesník je ctitelem tvých očí, ale i já tvých básní.

Pošli adresu a pošlu i Trvanlivějšího anděla!!!

Merle
07. 12. 1999
Dát tip
Padlej anděl může bejt pěkná mrcha. Jediný co je ostřejší, než hrany jeho křídel, je jen jeho jazyk :-))
Napsaný je to fakt dobře (hlavně ten kapesník)

AZALIN
06. 12. 1999
Dát tip
Lali, příští rok napiš a já tě příjdu postrašit.. když si nechám narůst fousy, tak se mě určitě polekáš.. akorát bude možná problém sehnat uhlí.. ;-) ten poslední verš by mi za normálních okolností přišel trošku "kvůli rýmu", no ale kdyžs ho dala do názvu básně, tak si za ním asi stojíš.. nicméně se mi tam stejně nějak nehodí.. ale nic si ze mě nedělej.. ;-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru