Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pohlavka

09. 11. 2001
13
0
2664
Autor
horák

Pohlavka

    Po devíti měsících trápení s anatomií člověka jsme konečně dorazili na vytouženou stranu 107. Naše učebnice se i díky předcházejícím ročníkům na této stránce otvírají samy. V pravém horním rohu je nám málo známý oficiální nákres ženského pohlavního ústrojí. O kousek níže mi do učebnice někdo dokreslil neoficiální, zato z každého výtahu a z každé zdi známý kosočtverec s čárkou. I nákres mužského pohlavního ústrojí doznal změn - někomu se pohlavní úd zdál až příliš pokleslý, a tak jej poněkud ztopořil.

    Učitelka Šimuniová vstupuje do třídy. Nezvykle rychle se jí podařilo nás uklidnit. Letmo s námi zopakuje žlázy s vnitřní sekrecí. Oba soupeři jsme již připraveni na duel. Konečně se chápe křídy a na tabuli píše velkými písmeny: ROZMNOŽOVÁNÍ. Konečně budu vyveden z nevědomosti a Ponec se mi už u Centrálu nebude smát, neboť jsem si ještě před nedávnem myslel, že souloží jenom prasáci a já jsem vznikl tak, že naši se měli hodně rádi. Mám už tedy načteno. Krom zmíněné strany 107 a pár stránek následujících jsem si přečetl Čtení před manželstvím, které na mě táta nastražil, aby mě snad nenapadlo za ním přijít a na něco se ho vyptávat. Prohlédl jsem si i kreslené obrázky v Kamasútře a pár obrázků v Leu, když jsem je tátovi odnášel do sběru a roztrhl se mi u sběrny provázek.

 

    Nebudu skrývat, že mám za sebou i pár intimních prožitků. Za domem a zahradou mojí babičky leží park, který se po generace stává místem her dětí z celého okolí. Jeden den se zde odehrála bitva - snad o Stalingrad, o Moskvu, či snad šlo o nějakou lokální přestřelku z květnového povstání českého lidu. Podstatné je to, že jsem byl raněn a na rozdíl od těch, kteří byli mrtví a stačilo jim napočítat do dvaceti, aby mohli pokračovat v boji, já jsem se musel odplazit ke zdravotnici. Tehdy se to stalo - na mé zranění byla jediná pomoc - injekce do zadku. Musel jsem stáhnout červené trenky, nechat se poplácat od o rok starší Vladěny - ano, tak se to dělává..... . Co následovalo, není podstatné. Důležité je to mrazení, které doprovázelo těch pár mlaskavých úderů. Tenkrát v té bitvě byl položen základní kámen mé sexuality. To bylo to sémě, které bylo zaseto a jehož bouři teď sklízím.

 

    "Tak Horáku, kde k tomu dochází?" ozvalo se najednou z reality. Šimuniová mě vytrhla ze zamyšlení. Jsem mimo, nevím, o čem je řeč. Na tabuli je nakreslená nějaká hadice a něco v ní. "No tak kde? Už jsem to říkala dvakrát," znovu se dožaduje odpovědi učitelka.

    Pepik je kámoš: "V posteli, vole!"
    "V posteli," chytám se jeho nápovědy.
    "To je mi jasné, že k oplození může dojít i v posteli, ale mě zajímá orgán, v kterém dochází k oplození vajíčka, Horáku. Jestli budeš tuto choulostivou látku zesměšňovat, tak vám z toho nechám udělat výpis samotné a doma," zahrozila Šimůniová.

 

    Třídou šumělo, že jsem debil.


Kohy
24. 03. 2004
Dát tip
Pises uplne tak, ze se to cte hrozne dobre... proste clovek klouze po pismenkach a... pak je konec. A mezitim se smeje :o) *

Katjusha
19. 03. 2004
Dát tip
Docela se u toho lidi pobavy, ale proc ten divny podtext?????

Shellinka
06. 09. 2002
Dát tip
Moc pěkné obraty - "které na mě táta nastražil, aby mě snad nenapadlo za ním přijít a na něco se ho vyptávat." nebo s tím provázkem u sběrny. Jenom jsem čekala lepší pointu, takhle to tak nějak vyšumělo... Ale stejně *

Deltex
25. 04. 2002
Dát tip
*

Helča
19. 04. 2002
Dát tip
Obdobně jako Kami se bavím...a zvedám si náladu :-)

Dabi
03. 04. 2002
Dát tip
Hezké :) Můj upřímný t*

uranium
24. 02. 2002
Dát tip
jo dobřwe napsaný, ale ten konec mě připadal nějakej náhlej

Kami
29. 11. 2001
Dát tip
Hladovče, Hladovče ... (autor nestojí o hlubší kritiku!) ... Roztrhl se mi u sběrny provázek ... Náhodou? Úplně čirou. I ty šibale :o) Rozhodla jsem se pobavit, tak čtu tvoje dílka od shora dolů.

Jo, hezky se to četlo a mělo to všechny základní prvky, co povídka má mít. Jen ten konec je takový neurčitý a celý mi to přijde tak trochu o ničem.

ruby
12. 11. 2001
Dát tip
tip, hezky se ctes

vyvedený :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru