Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jen tak, abyste věděli

01. 12. 2001
0
0
1140
Autor
cvrček

informacíčka

Po dlouhé době opět začnu přispívat do Písmáka. Každý den nechám zveřejnit dvě dílka. Začnu s těmi, které jsem psal v osmnácti, a budu pokračovat až k těm současným. Jsou to především lyrické veršované básně, ze kterých vznikly i písně. Ty potom označím jako Písňový text...

 

Prosím Prosím Prrrrrrooooooosssssííííííííímmm mm všechny, kteří mi k textíkům mají co říci, aby se se mnou podělili o svůj názor... Je to pro mne důležité také z toho důvodu, že chci v následujících měsícíh vydat CD se svými zhudebněnými texty a potřebuji vybrat nejen ty, které se mi zdají dobré, ale hlavně ty, které skutečně jsou dobré....děkuji všem kteří mi pomůžou vybrat.


cvrček
13. 02. 2002
Dát tip
No joooo, víš já totiž bývám zřídkakdy na internetu, toš to řeším takto, víš? Ale když už tu budu, tak si budu psát jen tak, na běžné povídání... fakt :-)

Amanda
10. 12. 2001
Dát tip
:-))) to bude poctenicko :-)))

Sluníčko2
08. 12. 2001
Dát tip
Každopádně mi dej vědět, kdy budeš vydávat, hodně se mi Tvý texty líběj, přesně takový písničky s touto tematikou a duchem se mi dokázají vrýt do pamětí

ARABA
01. 12. 2001
Dát tip
Tak jo. Už se těšim:-)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru