Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Srdce tramvaje

10. 08. 2010
10
17
2561
Autor
ponedělí

pan Marlow ví

 

 

 

 

 

 

z města mizí
telefonní budky
kabely mezi jmény


nechci s vámi více
hovořit

 

 

 

 

 

 

 


17 názorů

Jonash
10. 02. 2013
Dát tip

*


varankaka
12. 11. 2010
Dát tip
i dobře napsané*

ponedělí
19. 10. 2010
Dát tip
cokoli

Manuamanua
19. 10. 2010
Dát tip
Holt podzim ;-)

ponedělí
19. 10. 2010
Dát tip
manuamanua: chlad, zima, led, smrt, smrad, tlení, hrobky, rodinné hrobky, nemoce, vši, papundekl a taknějakno.

Manuamanua
18. 10. 2010
Dát tip
Takový podivný chlad.

ponedělí
03. 10. 2010
Dát tip
pod městem je Podpraha. na jistých místech tam tramvaje vjíždějí a noří se do mlhy, která by se dala krájet. platí samozřejmě dvojnásobné jízdné.

spojení s nebem skrz troleje - dobrý. když proletí letadlo a utne nějakou tu nitku, tramvaj se zastaví - klíďo. i se zástrčkama je to oukej. nějak se mi ale nezdá to srdce pod městem. pro tramvaj je to přece dočista cizí rajón - podměstí je přirozený prostředí metra, želv nindža, krys, světel smrti, co lákaj děti v klaunský podobě na balónky, a podezřelejch živlů. proč by si ho tam tramvaj skovávala...?

ponedělí
02. 10. 2010
Dát tip
srdce je někde v podměstí. tramvaj je s ním spojena žilkami skrz koleje dole a dráty nahoře. když jí vypnou zástrčku, tak usne. si myslim.

hm a ve kterym vagónu má tramvajovej had srdce? možná, že je pohyblivý jako ruskej přízvuk, protože jak to udělat, žejo, když každej vagón má svojí vlastní potenciální mozkovnu v řidičský kabině... totiž básnička se mi vážně líbí, tim plácánim okolo jí jenom vyjadřuju sympatie.

ponedělí
11. 08. 2010
Dát tip
ve dne: taky tak, taky tak. nes: ď koník: plíživý mor. return: ne, protože tu já nechci hovořit více jen párou. nemohu taky. pole: díky za svědomitý rozbor, vážim si jej. melody: díky. a název je aluze jak haluze.

zbytečná stylizace do první osoby. Nebylo by logičtější napsat, že ony .. tedy budky s námi nechtějí mluvit?

ano, ty mizející budky, to byla nenápadná a plíživá záležitost.. a někdy by člověk aj chtěl.. hovořit líbí se mi citát od "směny" :o)

osobní veše.. nemohu vám sem nenapsat co já jsem zase kdysi dostal od Máry: "udělám co vám na očích uvidím ale já nemohu za to že máte prázdný pohled"

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru