Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Sedávej panenko v koutě? Tůdle!

30. 08. 2010
14
46
3951

..po těch chmurách co jsem dnes stvořila..by to chtělo krapet odlehčení..:)) ..jen se propánička neurážejte vy..co jste hodní a introvertní..je to jen sranda..:))

 

Sedávej panenko v koutě? Tůdle!

 

 

Tak to teda ne! Hm, uznejte sami, holka sedí v koutě, klopí cudně oči, tváří se, že je neviditelná..Každý si řekne „ no nazdar hodiny, to je ale káča zamindrákovaná!"

Maximálně ji sbalí nějaký dominantní psychopat a udělá j i ze života peklo na zemi.

Jo, je tam ještě budeš li hodná najdou tě. Každá holka dnes ví, že hodné holky se dostanou leda tak do nebe, zlobivé kde chtějí.

Ani Popelka nebyla taková hlupačka. Ta panečku měla za ušima! Tichá voda, samá práce, maminko sem, maminko tam. To dá rozum, že to v ní vřelo. Nebyla totiž žádný melancholický introvertík, jak by si někteří mysleli. Kdepak, extrovert a sangvinik, akorát to uměla pěkně maskovat. A dobře udělala.

S kmotrou dobrou vílou, nebo co to byla zač udržovala velmi dobré rodinné vztahy. Jednak doma  neměla na růžích ustláno, však si vzpomínáte, macecha byla pěkná jedubaba a děsná lakota. Aspoň nebyla Popelka vyžraná, jako ty její vykutálené sestřičky a to bylo první velké plus.

Takže, komu se měla svěřovat, když ne kmotřičce se svými dívčími romantickými sny, že ano. Kmotra byla taky stará poblázněná romantička a docela chytrá ženská. Po nocích přemýšlela jak to s Popelkou zaonačit a že měla fantazii, povedlo se jí to excelentně.

Princeznové šatičky, nebetyčně drahé křusky, teda co to melu, střevíčky. Ještě, že neměla Popelka nohy jako sáňky, tehdy byla malá nožka děsně in.

Módní doplňky, samo že štrasy, na opravdové šperky kmotra neměla, ovšem koupila cetky kvalitní od pravých téměř k nerozeznání. A něco barviček na obličej. Doma to rok různě zkoušela, aby holka nebyla zmalovaná jako plakát, prostě aby to vůbec nebylo poznat, že je nalíčená.

A pak to nejdůležitější, to kladla Popelce na srdce opakovaně, o půlnoci alou domů. To se ví, že se Popelajzna bránila. Pořád jen „ poprvé v životě se někde dostanu a ani si to neužiju" a tak podobně.

Kmotra však dobře věděla, jak to na světě chodí. Muži jsou lovci a snadná kořist je nebaví ani za mák. Potřebují si zalovit jak se patří aby měli pocit, že se jim podařil úlovek, nad kterým budou ostatní chlapi slintat a blednout závistí.

A jak to dopadlo? Přesně podle plánu. Ten střevíček byl sice nad plán, tak fikané přece jen holky nebyly, ovšem povedlo se nad očekávaní dobře.

Princ byl z Popelky úplně zblblý. To se ví, rozmazlený fracek, vždy dostal na co si jen vzpomenul a tu ho převeze taková hezká holka. Však neměl na ženění ani pomyšlení, chtěl si pěkně užít a papá.

Jenže najednou mu to začalo hrát docela jinou písničku, ta drzá holka ho vzrušovala úplně nepříčetně. Normálně se zabouchnul až po uši.

Nejedl, nespal, duší věčně nepřítomen, je čučel na střevíček a přemýšlel co teď.

Konec je všeobecně známý.

Však s tím tak nějak Popelka i kmotra počítaly, že ho konečně napadne něco kloudného. Dlouho se nic nedělo, tak tomu dobrá kmotra dopomohla, když prince potkala bloumajícího v lese se střevíčkem v ruce. Trochu ho naťukla, tváříc se, že se obává o princovo zdraví.

Popelka taky nezahálela. Denně se nenápadně líčila a chodila upravená aby nevypadala jako nějaká cuchta, až se princ objeví.

No vida a vyplatilo se!

Však z toho macecha málem dostala psotník až se to provalilo.

Takže, děvčata, slečny dámy...je vám to jasné?

Žádné vysedávání v koutku vám nepomůže ke štěstí ani náhodou. Pěkně se nechte vidět. Jen proboha nezapomeňte udělat se vzácnými. Až uvidíte, že se chytil, trošku zpátečku. Jen to nepřežeňte! Konkurence je velká, na to nezapomínat!


46 názorů

Dave Lister
03. 10. 2010
Dát tip
pa brou ..jo mrknu,jo..

nooo..u mně..přece..phledej to,,nebo,,já ti poškĺu avi... ..musím končit..jsem v práci..tak pa a děkuji za čtení...)

Dave Lister
03. 10. 2010
Dát tip
coo o?neznám..

dporučuji smutný konec života aneb jak vymírájí druhy...)))

Dave Lister
03. 10. 2010
Dát tip
Jo asi tak.Tohle úsloví mě vždycky vytáčelo už jako malou holku.V jakým koutě,takový co je člověk najde tam kam je postavil se nikdy nedostanou kam chtějí..*

..máš škytavku?..:))))))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))..však už čumím..ber ty komenty jako fejeton..nadsázka nikdy nuškodí..:)))

:))))))))))))))))))))))))))))))))..mám rozepsaný fejeton a nemůžu ho dodělat..páč jsem líná a furt v lihu! ..sypu si popel na hlavu a kaju se..:)

:)))))))))))))))))))))))))))))..muhehe...jsem byla na pivu zasejc..:))))))))))))))))

..aleluja..díky ti pane..žes mě osvítil..:))))

..děkuji ti ceed..:))))))))))))))))))))))) ..co bych se styděla..uvádím pohádky na pravou míru..no ne? ..jj..hoď avi..budu ráda..:) ..a propos..přišlo ti avi ode mně..nebo furt dělám někde chybu?


..:))))))))))))))))))))))))))..přemýšlím o tom..až na něco příjdu..dám ti vědět..díky...)

No vida, tak tomu rozumím. Ale ženám obecně nerozumím. Ale to snad všichni muži. A dokonce myslím, že ženám nerozumí ani většina žen. ((-:

:)))ď

Bíša
02. 09. 2010
Dát tip
:-)

..děkuji ti Sebastiano..:)

Sebastiana
01. 09. 2010
Dát tip
Ano, v dnešní době je to tak. Pobavilo.

:)))))))))))..můro..klíči..Dave..děkuji vám..:)

Můra73
31. 08. 2010
Dát tip
:o)))

..no..moorgane..princové jsou paka..pořád to říkám..:)))))

moorgaan
30. 08. 2010
Dát tip
co ti princove na te Popelce maji?... ...na Pismak nechodi, nevi co je haiku, poradne rymnout neumi... ...zlaty holky odtud:-)))

..výborně.. returnku..jsem si oddechla..:)))))

Už budu jenom šeptat:-)

..koloušku..souhlasím..:))))))

koloušek
30. 08. 2010
Dát tip
Správná úvahy. dobrá rada, co má udělat holka mladá, ať nezůstane na ocet hlavní je - v koutě nesedět, nemusí to být ani princ, hlavně ať není z Nemanic.T*

:))))))))))))))))))))))))))))..no dobrá ale tak veřejně to teda psát fakt nemusíš..:)))

Neber mi iluzi:-)))))

..eee..no taaak..:)))) ..erotomnka nejseeeem..neblázní..:)))))

Je to asi dobře .... Na tip je to příliš soft. Jako na erotomanku na Tebe kladu vyšší nároky:-))))

..makovesku..i tebe jsem ráda pobavila..:))))

..returne..to je dobře nebo špatně?..:))))))))) ..bys mi za to moh dát aspoň tip..no..:)))))

Makoves
30. 08. 2010
Dát tip
Pěkný, vyloudilo to úsměv. Trošku jako pohádka naruby z pera J.A.Náhlovského. (T)

Šepote!!!! V Tvé přítomnosti se cítím být permanentně sexuálně překvapený:-)))

..Elleanor..ráda jsem tě pobavila..:)) ..Overkillku..jooo Karkulajzna..taky pěkně vykutálená potvůrka..:)) ..Returneeee..tak tys ji znal?..:))) ..no kdo to umí?..já přece..:))))

No jo, jenže Popelka to dobře uměla s ptáky, uměla skvěle jezdit na koníčka, ráda používala převleky a kostýmy, dokázala zkušeně pracovat se semenem ... takže, když na závěr obnažila svou nožku, těžko by odolal jakýkoli muž. Ale kdo tohle všechno dneska umí??

Overkill
30. 08. 2010
Dát tip
S pohádkami se tady poslední dobou roztrhl pytel :-))) Příště prosím o Karkulce :-) *T

Elleanor
30. 08. 2010
Dát tip
Svatá pravda!!! K tomu už není co dodat:)* A moc jsem se při čtení bavila:) Popelajzna:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru