Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kudybrkovo snažení a naběhnutí do světa kouzel a čár a prvenství ve smíšeném fotbalu s minimálním počtem pravidel

13. 09. 2010
0
1
1433

Včera jsem dostal fakt zajímaví nápad, vlastně jsem ho dostal teď. Abych mohl vyřešit nynější problém s nevelice nevelkými slimáky země gigantů, musel jsem se naučit kouzlo či čáru neb čáry k zahubení těchto slizkých nedobrých slimáků. Šel jsem, já Kudybrk První nely Nultý do školy kouzel a čár a a prvenství ve smíšeném fotbalu s minimálním počtem pravidel.

Stráž brány hlavní tedy jediné: Ani krok, stát! Dál ani krok raději!

Kudybrk: Jsem budoucí student... pusťe m prosím.

Stráž brány hlavní tedy jediné: A co jste součastný?

Kudybrk: Jsem součastný chtivec být budoucí student  školy kouzel a čár a a prvenství ve smíšeném fotbalu s minimálním počtem pravidel.

Stráž brány hlavní tedy jediné:(ne moc, že by rozuměl) Tak jo.

Nakonec jsem byl vpuštěn a udělal jsem i dojem na pana ředitelku Kšandu Vaška Popravtého. Ten mi dal možnost stát se studentem pokud však dokážu udělat dva lehké úlohy. Lehké byli ale jen pro něj.

Kšanda Vašek Popravtý: Zaprvé holánku, musíš mi donést brk pablbého chuchvalce létavého. Ale pozor brzy může vymřít. Tak to stihni. Sice ho chráníme, ale nechceme mu lést do jeho soukromí. Až budeš hotov tak si přijdi pro další úkol.

Kudybrk: Jo.

Kudybrk šel velice dobrodružnou cestou plnou nástrah, které by nemohli být ani vylíčeny na Písmáku, až došel k hnízdu pablbého chuchvalce létavého. Kudybrk vzal šutr a švihl ho po tom prapodivném ptaku. Ptak umřel. on vzal brk a šel k ředitelovy.

Kšanda Vašek Popravtý: A teď další úkol. Musíš vyhrát náš smíšený fotbal s minimálním počtem pravidel.

Kudybrk: Tak jo.

Měl jsem smůlu, můj tým byl plný žen. zato druhý tým byl plný mužů nebo aspoň mužatek. Byl to velice moc strašně nebezpečný zážitek. Nevyhrál jsem určitě. ale vzal jsem si s tohoto zápasu kupu hněvu. Do školy jsem nebyl přijat. Doma jsem pln zlosti slovy: " Ty falický slimáku!" pobyl tu hnusnou slizkou veteš. A tím jsem splnil, co jsem splnit chtěl.

koNec


1 názor

Taubla
13. 09. 2010
Dát tip
hmmm

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru