Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jak jsem odepisoval na seznamovací inzerát

14. 09. 2010
6
10
4203
Autor
Mrzout

 

Ačkoliv nejsem nijak zoufalý nebo extra osamělý, vzdyt přeci žiju s babičkou, tak jsem přecijen nový v cizím měste. Jelikož ze zdravotních důvodů musím odložit svou plánovanou cestu do Aubaigne, rozhodl jsem se, najít si zde přítelkyni nebo alespoň kamarádku na pokec u vína nebo kafe. Každá kamarádka má kamarádky, ne? 

Po zvážení různých možností, jak si podat inzerát, jsem se rozhodl pro starý dobrý internet. Dostal přednost před placenou inzercí v místním tisku i před využitím místní seznamovací agentury, díky jeho nesporným výhodám, mezi které jsem řadil rychlost, pružnost i jistou aktuálnost.

Par pokusů o seznamení v místních podnicích skončilo pouze strašnou pijatykou (oni se ti hajzli motorkářský vyskytujou vážně všude) a ranní kocovinou.

Ne, že bych byl nesmělý nebo alkoholik, nebo obojí najednou ale bohužel jsem zdejší jižní krásky neoslnil. To asi ten výskyt mého západního přízvuku a absence západní měny...

Nu, navštívíl jsem údajně největší seznamovací server u nás a započal své pátrání po ideální partnerce.

Jako první záludná otázka, kterých je tento server opravdu pln, byla otázka na věk partnerky. Nedbaje kamarádovy upřímné rady, že do 15 let věku je to adrenalin a od 45 zkušenost, jsem vzhledem ke svému věku 24 jar, zvolil věkove rozmezí 18 - 35. Nesměl bych být chlap, aby v tom nebyl skrytý úmysl. Vyhlídka na mladé pružné tělo pohledné osmnáctky není nikdy proti mysli.

A na druhém břehu spektra je zkušenejsi pětatřicítka s vysokou pravděpodobností, že už bude umět slušně vařit. A to je důležitější než všechen sex. Toho se totiž chlap muze přejíst ale nikoliv nažrat.

To by byla jedna věc z krku. Hurá na další chyták.

Výška partnerky.

Co je malý to je hezký ale co je větší to je lepší. A fčíl mudruj Juro, když tam nejni možnost "Akurát" . Tak holt jináč. Krásných stošedesát čísel do metru osmdesáti, víc ne, už takhle bych měl pakec, když by si vzala podpatky. Já nemůžu, nemám figuru do sukně a kostýmky mi dělaj velkej zadek.

Nikdy bych nevěřil, že to může být taková makačka najít babu na netu. Představoval jsem si to jako inzeráty na auta. Schválně jestli tady taky bude kategorie o spotřebě a počtu najetých kilometrů se servisní knížkou.

Další taková Jobovka.

Postava.

Hubená, štíhlá, sportovní, baculka, při těle a plnoštíhlá. Kdo dělal tyhle kategorie, ten asi nikdy neviděl ženskou na vlastní oči. Asi sem pronikla automatizace webovych stránek.

Protože ruku na srdce milé dámy, mnohé z vás asi nikdy neslyšely o slově soudnost.

Nelpím na fyzické kráse jako předpokladu úspěšného vztahu ale označit něco, co připomíná hroší mládě, které nedopatřením spapkalo ke svačině kredenc po babičce, popiskem sportovní postava a neuvést u toho sporty jako zápas ve volném stylu, sumó a nebo třeba jen vzpírání, by mělo být kvalifikováno jako pokus o podvod.

I přes toto úskalí jsem se přenesl zdárně, i když už se značně opoceným čelem. Favoritkami u mne zůstaly kategorie baculka a sportovni. Jak krásné pořekadlo praví : "Široká prdel, základ rodinného stěstí" a má recht. A navíc se to navzájem nevylučuje.

Zbývající kategorie už mne nestály nervy skoro žádné.

Nechat si zobrazit jen inzeráty s fotografií. Jasná volba pro ano. Pamětliv slov svého otce : "Neber si ošklivou, budeš na ní sám" , jsem ani nemohl zvolit jinak. Chci vědět do čeho jdu.

U volby druhu vztahu mne lákala volba sex, ale i když babička vaří skvěle, tak radši vztah na stálo, i když se pravděpodobně budu muset přetvarovat nad přesolenou večeří, pokud to nebude ta zkušená kuchařka.

Dle mých požadavků jsem poblíž bydliště jsem nalezl pouze pár slečen.

Dvacetiletou zrzku jsem vyřadil rovnou. Kdo tvrdí, že jsou vášnivé, tak kecá. Nejsou vášnivé, jsou vzteklé, moje 2 stehy v oboci by mohly vyprávět, jak jsem se po nevinném poplácání trošku většího zadečku své bývalé přítelknyně dostal na šití po zásahu talířem s večeří. No, holt sem ji asi neměl říkat, že moc ochutnává a doprovodit to tím plácnutím. I když byla velice hezká, dostala záporné body za rezavost.

Brunetka s krásnými kulatými tvary, která jako zálibu uvedla vaření, doplatila na faktor, který vyhledávání nezohledňovalo. A tím byly dvě děti ve věku 5 a 3 let. Nic proti svobodným matkám ale tohle je poněkud moc i na mne, zvlášť když když ji bylo pouhých 21 let. Dle hesla, že dětma nezatopíš, jsem slecnu vyřadil.

Ostatní dámy velice lhaly o své postavě a spíše nez baculky a plnoštíhlé, připomínaly slečny, které připomínaly nábytek o velikosti dvoukřídlé skříně na oblečení.

Inzeratum starsim sest mesicu jsem nevenoval zadnou pozornost.

Automaticky vyřazené byly všechny fotky s našpulenou pusou a fotkou v zrcadle, dle zkušeností buď mají dámy v hlavě jen to, jak co nejvíce připomínat Lady Gogo nebo jak se jmenuje a nebo tu Paříž Hiltónojc a nebo zadek zvoucí velikosti mileneckého sedadla v kině.

Ze svých, uznejte, že nijak přehnaných nároků, jsem nechtěl slevit, tak jsem vzal aktivitu do vlastních rukou.

Podal jsem si inzerát sám.

Čtyřiadvacetiletý, 174 cm vysoký, 72 kg vážící, zelenooký s krátkou světle hnědou kšticí, aktivní sportovec, hledá přítelkyni, kamarádku, která nerada sedí doma a není jí cizí sport, do 30 let.

P.S. Osobní kontakt napoví víc. Odepíšu všem.

K tomu jsem připojil fotku z hasičského výcviku, kde se chystám viset z mostu a vypadám tam velice dobře.

Po týdnu, co jsem schválně vyčkával a nedíval se do mailu, jsem pln očekávání otevřel mailovku.

Desítky spamů a mezi nimi pár odpovědí ze seznamky.

Jeden e-mail přeložený pomocí googlu z Filipín, že by se jistá dáma chtěla seznámit po zaslání finančního obnosu. Zasloužilá matka od dvou děti, několik dalších kusů nábytku a rezavá kráska.

Ano, přesně ty, které jsem zamítl...

Jdu se zeptat do banky čím se platí na Filipínách...


10 názorů

kóza
05. 10. 2010
Dát tip
:)*

Mrzout
18. 09. 2010
Dát tip
Ja myslel na jihu jako v jižních čechách :) Jsem plzeňák a přestěhoval jsem se

Taky se mi to líbilo, tip proběhl už včera. :)

Poklop
17. 09. 2010
Dát tip
moc vtipný, fakt jsem se bavil. Jenom mě štvalo tvoje vynechávání interpunkce. Jinak boží

Mrzout
16. 09. 2010
Dát tip
Přesýpací Hodiny > No spíš zoufalost těch dam, které mají pocit se vystavovat na netu jako kudy mraženého masa na pultě a to vše bez kapky soudnosti.

Sebastiana
14. 09. 2010
Dát tip
Vtipné, paráda, zaujalo, chechtala jsem se.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru