Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Americké brambory

16. 09. 2010
17
50
5011

..četla jsem od Slovaka básničku o spálené omáčce..tak přidám svou trochu do mlýna..:)) ..nemám tucha jestli je to fejeton..ovšem pořád ho toužím napsát..tak se tak tvářím ačkoli jsem to psala v květnu..:))))

Americké  brambory  

Tak jsem před chvíli zase připálila brambory. A to jsem prosím stála u nich a krájela zeleninu na salát. Vzpamatoval mně až dobře známý, typický pach. No, tak moc to zas není, dalo se to zachránit. Jen manžel protáhnul obličej se slovy „ už zas máme americké brambory? To je tento týden už ale potřetí.“

To je teda bohapustá lež! Tento týden je to poprvé a minulý týden to taky bylo jen jednou.

Je sice fakt, že v pátek jsem připálila guláš, to jsem ovšem byla na diskusi se zlínkou, fenestro a pisálkovou. Pokud byl přítomen ještě někdo, napište mi to do komentu, já ho tam připíšu.

No a probíraly jsme fakt moc zajímavé věci, tak se stalo.  Jeden všechno neuhlídá, že ano.

Guláš jsem zachránila a ani by na to nepřišel, kdybych nenechala odmáčet hrnec ve dřezu.

„ To je tím, že pořád myslíš na blbosti,“ tvrdí mi manžel.

Tak to teda ne! Prostě myslím na to, co napíšu a dopředu si to sumíruju v hlavě. A to nejsou žádné blbosti, přece, no řekněte sami!


50 názorů

:o))))

:D Že by Písmák vynalezla Američanka? :D

..tak mu to řekni..:)) ..on ale fakt furt maká..:)) ..zapnutej být může..to já jsem taky..skoro furt..:)

FAE BOMB
14. 12. 2010
Dát tip
Ale tady jako přihlášenej svítí furt, tak ať se nevymlouvá!

..no..asi nemá čas..bylo by dobré ho nakopnout..:))

FAE BOMB
14. 12. 2010
Dát tip
Vauda mám přečtenýho celýho. Škoda, že ten mizera už dobrýho půl roku nic nenapsal...

..tak to jsem zvědavá..bombíku..fejetony miluju.. ..čteš vauda? ..to je nejlepší fejetonista tady!

FAE BOMB
14. 12. 2010
Dát tip
Já už nějaký téma mám. Jen se donutit to napsat. Bude to šablonovitě splňovat všechny kritéria, takže se snad taky zařadim do klubu...

:o))))))))))))))))))).-.díky..))) ..noo..nesmírně toužím konečně napsat fejeton..:)))

FAE BOMB
14. 12. 2010
Dát tip
Sice netušim, jestli je tohle fejeton, pže mi nikdo ještě nic jako fejeton neuznal, ač jsem se několikrát pokusil do tý kategorie něco podstrčit. To je důkazem, že tomu nerozumim. My fejetonisti ale musíme držet pohromadě, takže ti to tipnu... :-))

..jjDave můj milý...))

:))))))))))))))))))))))))))))))))))..no..ony se ty vajíčka pak dají najít i na stropě..jj...)))) ..manžel píše nerad..cokoli ale někdy mu čzu co jsem napsala a dojme se k slzám..vděčný posluchač...))

..:)))))))))))))))))))))sebastiano..miluji pořádek..pokud ho za mně udělá někdo jiný..:))))))))) ..-jinak..domácnost mi bohužel ,padá na hlavu a já estét tiše trpím..:))))))

Sebastiana
19. 09. 2010
Dát tip
Jo, můj muž dokáže umýt okno lépe než já. Ale myje ho celý den. A já při mytí oken vařím, odbíhám a udělám spoustu práce. Kdybych dělala jako mužský, bylo by to úhledné, ale naprd, protože bych nic nestihla. Jsem bohémka a s pořádkem to nepřeháním.

..sebasstiano...)))))))))))))))..dobrýýý...) ..můj manžel nevaří ale pere a tak poskládat jako on nikdy nesvedu ani po tom ne netoužím..jsem rozevlátá a vím o tom.. kašlu na to:)))))))

Sebastiana
19. 09. 2010
Dát tip
Přesýpací h...- na jehovisty mám trik. zeptám se jich, jestli dobře znají bibli. Pak co znamená- nebudeš stříhati vlasy kol dokola. To tam doopravdy je. Pak tam je - nebudeš nosit šaty dvojího vlákna, nebo tak něco. Pak se jich zeptám, co nosí na sobě a jestli se stříhaj, nebo jak tomu rozumí. Tohle mi asi z bible nikdo nevysvětlí. Ani oni - a mám klid.... Šepůtku, já spočtu mužovi počet jeho připálenejch jídel (někdy jen ohříval) na počet uvařenejch . On spálí každé druhé. Já když vařím denně- desáté.

Elleanor
17. 09. 2010
Dát tip
sladké sny:)

..děkuji. moc Elleanor..letím chrnět..brzo vstávám..:))

Elleanor
17. 09. 2010
Dát tip
:)))) naprosto s tebou souhlasím, na to se člověk musí soustředit...:))) Můžeš říct manželovi, že spálený je na krásu, tak ať nereptá:)))))T* PS: řekla bych, že fejeton to je, nicméně nejsem odborník, ale zdá se mi, že jo:)) ale co se trápit se zařazením, hlavně, že se to dobře čte;)

..jejda..moc ti děkuji za vysvětlení..no vida..myslím že bych fejetony psát mohla..:jsem ti fakt moc vděčná..:))

:))))

Robinia
16. 09. 2010
Dát tip
:-)

..makovečku..to je rozumná řeč...))))))

Makoves
16. 09. 2010
Dát tip
Vášeň pro umění je jedna věc jídlo druhá. Já strašně rád jím. Škoda toho guláše. Ale byla větší škoda, kdybys kvůlí žvanci nepsala.

..děkujiiii..dá..některé holky říkaly že se jim to povedlo..:))))

..šikovnej přesypáček..chválim..ani já dnes nespálila hovězí polévku..:)))

..že jo..koloušku..:)) ..přesypáčku asi jako závislost na netu..či literárním serveu..:))

koloušek
16. 09. 2010
Dát tip
To je hned, jen se člověk trochu zamyslí...:-)T*

..všem vám moc děkuji..:)) ..slovaku..nj..jsi moudrý muž..obávám se však..že todle by mi nezbaštil..:))) Alegmo..se ví..že nejsou..:)) ..přesypáčku...ty si taky nedáš pokoj a musíš furt filozofovat..:))))

slovak
16. 09. 2010
Dát tip
Bol by perfektne zakončený, keby za vetou: To je tím, že ... si napísala: Asi máš pravdu, celý čas som myslela na teba...

Alegna
16. 09. 2010
Dát tip
určitě to nejsou blbosti!!!!!!!! T*

:))))))))))))))))))..jj..to bude tím..:)))..dík..:)

Overkill
16. 09. 2010
Dát tip
Tak proto Démon vyčítavě mňouká nad plnou miskou s ovesnou kaší. A Ríša nespokojeně brouká když Kitekat lžicí do řepy tlačí :-))) *T

..jj...zvykají..díky bohu..:)))

..lope..mě to alenebaví když u toho nemyslím..:))) ..ced..dík..já to opravím.,.to víš Slezsko..a polské školy..:))))))

:))))))))))))))))))))))))))..nj..nejen na písmáku..:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru