Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Bobřík NEDOCH-VILNOSTI

15. 11. 2001
2
0
4680
Autor
velky_bobr

Však to znáte. Mnohý hoch či děvče se dostavuje na schůzky pozdě a s různými výmluvami, a nebo slintá při pohledu na někoho, kdo se mu líbí, pořád škemroní o styk a ti nejhorší se uchylují i k osahávání. O takových kamarádech říkáme, že jsou nedochvilní, popřípadě vilní... Abchom nebyli jako oni, ulovíme si bobříka NEDOCH-VILNOSTI, abychom na vlastní kůži poznali, jak je to špatné a prohnilé.

TOTO JE VILNÝ VLK:

obrazek [http://www.volny.cz/trylobyte2/VLK01.gif]

 

 TOTO JE VEVERKA, KTERÁ ČEKÁ NA NEDOCHVILNÉHO VLKA:

obrazek [http://www.volny.cz/trylobyte2/VEVERKA01.gif]

 

BOBŘÍKA ULOVÍ TEN, KDO NĚKOHO NECHÁ NA SCHÚZCE ČEKAT TAK DLOUHO, ŽE TO ONEN DOTYČNÝ VZDÁ A ODEJDE - NEBO TEN, KDO SE NA NĚJAKÉ DRUŽINOVÉ VÝPRAVĚ KAMKOLI CHOVÁ TAK VILNĚ, ŽE HO CELÝ KOLEKTIV ODSOUDÍ POHRDÁNÍM, POPŘÍPADĚ DOSTANE NABANČENO OD PARTNERA ČI PARTNERKY VILNĚNÉ TÉ OSŮBKY

 

LOVU ZDAR!!


Bacil
23. 01. 2002
Dát tip
Kde jsou ty časy...

Modona
21. 01. 2002
Dát tip
Sestry a bratři! Já tedy nechci hodnotit něčí nedoch vilnost, ale nemáte tak ňák pocit, že náš HV, čili největší véďa už ňák moc dlouho není ani vilný, ani nedoch????????? Taxi myslím, že zástupce HV by měl vyhlásit bojovku "Hledáme 3lobyta." Cooooooo?????????

Wopi
21. 01. 2002
Dát tip
a kdo to jako je??? (teda - mam takovej nejasnej pocit, že jsem tenhle nick kdysi dáááááávno znával...)

zoo
19. 11. 2001
Dát tip
Tebe s Michalem, Dane? Nejni možná! Dyk je vo hlavu větší, jak bychom mohly... jak bychom mohly... :-(

Bacil
19. 11. 2001
Dát tip
Zoo: Není zveřejněnímožná? A je aspoň neveřejně řečitelná? ;-))

Modona
19. 11. 2001
Dát tip
Jo tak ještě Mládka, to víš, že jo, to tak, tůdle. I když nakonec, jestli potřebuješ odložit ještě nějaké další vykopávky Monty, tak sem s nima. Jeden může dělat zahradníka, jeden může Bonouškovi parkovat auto atd.,atd.:-))))))

Modona: Napadají mě - bůhvíproč - slova české lidové (nebo zlidovělé, bůch ví, kerej Kmoch jí napsal) písně "Kde je Sládek, tam je Mládek," což jednak staví tohoto neúnavného nováckého baviče do poněkud radikálně-pravicového světla... a tak vůbec. Člověka s takovým morálním profilem bych nechala parkovat leda tak auto Miloše Zemana...

Modona
19. 11. 2001
Dát tip
:-)))))))Já to znám nějak jako "Kde je Štrougal, tam je Mládek", což ovšem svědčí o tom, že se jedná o výrazně středopraviicovělevicového nevímco. Nicméně Mládek měl dělat zahradníka, co by kozel:-)

Dan_Hůlka
18. 11. 2001
Dát tip
Já nemám rád dr. Janečka! Kdo to napsal, tak mě vůbec nezná! Anebo si mě plete s Michalem Davidem!

zoo
16. 11. 2001
Dát tip
Někdo si zapomněl před mým týpím Hůlku. Je vobřezaná. :-(

zoo: Já ne! Já ne! Ptej se Modony!

Modona
16. 11. 2001
Dát tip
Sestro vlčice, nedej se zmást, natož zblbnout! Monty se odvčéra snaží zbavit Hůlky a chce mi ho mermomocí nacpat. Už si k tomu najala i bratra Svojsíka a velkého Lososa a všechny tři louše, ale je jí to málo platný:-)))

Modona: Já se nepotřebuju ani tak zbavit Hůlky, jako spíš neodbytných vlčic, které se lstí chtějí promrouskat k mému idolu... :) Hůlka je jen nastrčená figurka, klidně může bejt na jeho místě třeba Ivan Mládek...

Bacil
16. 11. 2001
Dát tip
Mně z toho jde hlava kolem. Ale mám dotaz. Dá se tento bobřík získat i způsobem složeným? Jako že by člověk nechal někoho čekat tak dlouho, až to ten dotyčný MÁLEM vzdá a odejde - a pak se choval MÍRNĚ vilně? Něco jako kanadské bodování... -------- Wopi, jak to tehdy dopadlo? Byla na Tebe milá, až jsi ji rozmrazil?

Wopi
16. 11. 2001
Dát tip
Bacil: když jsem jí řek, že jsem na to zapomněl, tak už ZŮSTALA na bodu mrazu...

Wopi
16. 11. 2001
Dát tip
Probíhalo to asi takto: ONA: Jé - ty jsi už tady. Já jsem měla DĚSNEJ strach, že se ti něco stalo... (to bylo v době PŘEDMOBILNÍ) JÁ: Neboj, nestalo, jenom jsem na to zapomněl, protože v televizi dávali hokej. No... dál už nic... :-/

Wopi
16. 11. 2001
Dát tip
A co je na tom nejzajímavější: už si nepamatuju, kdo hrál a kolik to skončilo, ale NA TEN JEJÍ POHLED si pamatuju ještě dnes :))

Bacil
16. 11. 2001
Dát tip
To věřím. A když se vžiju do Tvých pocitů, je mi na blití za Tebe... to neber osobně, prostě jen chci říct, že tak musí být každému, komu se něco takového přihodí (a jako že pří mé skleróze se mi to určitě ještě někdy přihodí... navzdory mému stavu - myslím tím stav ženatý)

Wopi
16. 11. 2001
Dát tip
hele - napadá mě - nebylo by vono to na samostatný dílko? dokonce mě napadá... což vydat sérii dílek "dívky mého života" a zavzpomínat si, dokud si ta moje RAMka ještě něco pamatuje?? mimochodem: RAMka... jak příhodný název... RANDOM ACCESS MEMORY... neznám lepší formulaci pro lidskou paměť :o))))))

Wopi: Jak silně mi to připomíná jednoho mého známého, který zcela vážně tvrdil, že jednou napíše knihu s názvem "Jak jsem si málem zašukal" (útlocitné povahy jistě prominou poslední slovo, prodávám tak, jak jsem koupila) :-)

Bacil
16. 11. 2001
Dát tip
Jé, to já bych taky mohl vydat... ale to bych na sepsání potřeboval půlroční dovolenou. Vždyť už jen když jsem si včera dělal soupis svých současných kamarádek (musím ovšem podotknout, že tady šlo ve většině případů opravdu jen o kamarádky), byla to dost velká excelová tabulka, kterou jsem dělal asi hodinu... :o))))

Wopi
16. 11. 2001
Dát tip
:o))))) ano - geniální téma.... o tom bych též mohl hodiny zasvěceně hovořit :o))))

Wopi
16. 11. 2001
Dát tip
Bacil předbíhá!! Jo, útlocitné povahy TADY? Kde se to mrouská za každým totemem?

Pája
16. 11. 2001
Dát tip
TEDA WOPI! nechtěla jsem se do toho pouštět, ale tohle už je na mě moc! :-))) bobřík zhovadilosti bych dala tobě a Bacilovi ....ano Bacile: to mně je na blití z tebe....a bez úsměvu a vůbec :-))))))))))))))))))))))).......kluci pitomí.........:-))))))) to je teda legrace :-))))))))))).....sakra........:-))))))))

Pája
16. 11. 2001
Dát tip
no nic já jen že třeba jsem někdy čekala i dvě hodiny :-)))))))

Wopi
16. 11. 2001
Dát tip
Pájo... sakra... nebylas to Ty, že ne?!?!?

Pája
16. 11. 2001
Dát tip
asi jó.....:-(.......ale tos ještě vypadal trochu k světu.......:-)))) :-)))))))

Bacil
16. 11. 2001
Dát tip
Za čím že se to tady mrouská (Nedělá tu náhodou někdo reklamu konkurenci Písmáka ? :-))) )

zoo
16. 11. 2001
Dát tip
Uzavírám debatu a otevírám obecně možnost všem VŠEM a komukoli KOMUKOLI sdělit, jak jsem si "málem zašukal." Moment, lovím v paměti příhodnou historku... Ech. Napadla mne. :-))) Ale není zveřejněnímožná. :-)

Wopi
16. 11. 2001
Dát tip
:o)))

Wopi
15. 11. 2001
Dát tip
Tak si vzpomínam na jeden takovej moment... v tanečních jsem si (kdysi asi před 1683 lety) dal rande se svojí taneční partnerkou. Pak jsem na to nějak zapomněl a vzpomněl jsem si až tehdy, když jsem kolem daného místa projížděl 1,5 hodiny po onom momentě. Ta nešťastnice tam ještě stála. Bylo 10 pod nulou...

Wopi
15. 11. 2001
Dát tip
myslím, že bych tenkrát zasloužil bobříka zhovadilosti... :-/

S tím se dá souhlasit, nezodpovědnost je však nutným průvodním jevem dospívání, který je postupem času nahrazen zodpovědností až moralizující, hu! Bobřík zhovadilosti ovšem patří ke každému období!

Wopi
15. 11. 2001
Dát tip
No, tak daleko jsem ještě nedospěl. Nebo jo??? :-/

Wopi
15. 11. 2001
Dát tip
Málem bych zapomněl - velkej bobře, ten vlk je fakt SKVĚLEJ! :o)))

Wopi
15. 11. 2001
Dát tip
3lob: řekl bych, že ano :-)) (ba i k tomu osahávání jsem se už uchýlil) :))

Já teda nemůžu jít proti svý přirozenosti, takže nikde nikoho čekat nechat nemůžu ("lassen müssen..." etc.). Tak já asi budu muset na výpravě bejt vilná tak, abyste mě všichni odsoudili. Teď jde o to, kdo na tý výpravě bude, protože člověk se do jistý míry překonat může, ale zas ne moc, a vilnost směrem k partnerovi by asi nebyla hodnocená jako splněnej bobřík. Tak že bych to viděla asi tak, že až na skautskou výpravu půjde Bono Vox, tak mám splníno ajn cvaj. :)

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
Ha,ha, tak to pozor, na Bona NEVILNIT, nebo Ti budu muset nabančit a budeš mít splníno i bez vilnění:-)))

Modona: Dobře že to vím! Až půjdeme na výpravu s Bonem, vyšleme tě jako rozvědku o hodinu dřív a sami pak půjdeme jinam...:) Sami jako já a Bono, aby bylo jasno.:)

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
Pch, pch, povídali, že mu hráli, si di jinam s Ejdžem, nebo co:-))

Modona: Sama si jdi s Edgem! My teda půjdeme s Bonem jako rozvědka a vy s Edgem půjdete hodinu po nás. A kromě toho někam úplně jinam, jak už bylo řečeno.:)

Bono_Vox
15. 11. 2001
Dát tip
What is it, "Veverka"?

Bono Vox: That´s mean "squirrel", but it´s not important... So, what are you doing next weekend? :)

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
Monty: Si s ním mluvila jo? Pch,pch. Se teprvá uvidí, kdo pude až za hodinu:-) a kam!!!!!!!

Bono_Vox
15. 11. 2001
Dát tip
next weekend? I think.. Heroin & Heroin & Women & Heroin

Modona: No právě. To se všechno uvidí. Kam kdo půjde, kdy a s kým a tak vůbec. Ale už teď je mi jasný, že TY půjdeš úplně jinam než JÁ a taky úplně jinam než Bono, protože já si na svý idoly vilně šahat nenechám. Kromě toho jsem to řekla první, to si nemůžeš vybrat jinýho idola? Takovejch chlapů je na světě, to se ti nemůže líbit taky někdo jinej než mě??? :-) Co třeba Daniel Hůlka? Nebo Petr Kotvald? Nic? V každým případě má Bono předem splněnýho bobříka, páč na sebe nechá hodně dlouho čekat, takže někdo bude hodně zpruzenej a půjde radši domů...:)

Bono: Heroin, it´s a piece of shit, scout adventures are funniest than drugs! Believe me!

Pája
15. 11. 2001
Dát tip

kafka
15. 11. 2001
Dát tip
ehm... no, tak do smíchu mi, právě se stanuvší obětí jednoho... ehm... usilujícího o bobříka, není... nejlepší je studený hodinový kafe a pozorování procházejícího davu... :((((

alina
15. 11. 2001
Dát tip
:o)))))))) ste totální magoři ......A do tohodle si mě chtěl tahat, 3lobku?????? :oD))))))))))))))))))))))))))))

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
Právě jsem vylezla ze svého kožešinového pelíšku obroubeného veverkama a co to nevidím? Totiž, co to vidím? Hele Monty, pokecat s ním můžeš, proti tomu nic nemám. Ale NESAHAT! / Prej Hůlku, pch./

Modona: Já s ním ani moc pokecat nechci. Já bych si ho vosahala. Ty si vosahej Hůlku! Pokecáním jednak neulovím žádnýho vilnýho bobříka a hlavně... se neudržím, že jo.:)

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
No, zkus to! Riskuješ, že nebudeš mít v čem držet voříšky:-)))) My si to s Bonem vyříkáme o víkendu u Wavelandu. Tam ty ovšem nemůžeš, páč určitě nemáš občanství, tedy Wavelanďácký. Ty můžeš s Kotvaldem na Mumuland:-)))

Modona: Pchá, na Mumuland jezdí akorát tak milci dr. Janečka... tam si jezděte s Hůlkou! Kotvald vám to může pískat! S Bonem si vyříkej co chceš, my jsme už dávno domluvený. Ad jedna půjde do družiny vlkůch, páč co by dělal u nějakejch veverek, a ad dvě... ále co bych ti to psala, zbytečně bych ti přivodila noční můry...:)


MOJE

TVOJE


MOJE

...ten křížek znamená, že si přišla s křížkem po funuse...:) Teda s Hůlkou po funuse... phíí... hííí...:)))

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
:-DDDDDDDDDDDDDDD A co máš skovaný v tom čtverečku nad Hůlkou? P.S.Já u veverek nikdá nebyla. Vevererkama mi zoo zavobroubila kožešinky, aby me to neškrábalo:-))

V tom čtverečku nad Hůlkou je moje sladký tajemství...:))) Tak ty jseš teda u vlkůch, jo? V tom případě to máš jasný - rozvědka s Edgem. To už ti nikdo nevodpáře. Budete v lesích hledat Hůlku. Bude to nová bojovka. Už jdu vymejšlet pravidla.

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
Monty:Se divím, že sis tam nenechala přikašírovat vjenováníčko:-)))) Nevím, esli sem u vlkůch, ale asi jo, páč lovím i v zimě. Je to lepčí než celou zimu ňoumat vořechy.

3lobyte: Co má viktorka společnýho s veverkama, hochu pošetilý? Modona: Toho já nemám zapotřebí...:)

...a kromě toho, "V" je spíš teda jako "wolf" než jako "squirrel".

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
Náhodou, jednou jsem viděla v RP fotku pilota v letadle, naznačoval to co Bono a pod tím nebylo napsáno, že chce do klubu veverek, ale : " Za dvě minuty začne útok!"

Modona
15. 11. 2001
Dát tip
3lo: Sou někde k nahlédnutí seznamy členůch klubů? Jako abysem věděla o co sem přišla:-))))

Modona: No dyk... třeba naznačuje, že za dvě minuty začne lov bobříka vilnosti...:)))

Bono_Vox
15. 11. 2001
Dát tip
Is IT "Veverka ?? :o((

Bono_Vox
15. 11. 2001
Dát tip
Is IT "Veverka ?? :o((

Bono_Vox
15. 11. 2001
Dát tip
Is IT "Veverka ??!!!!! ????? :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bono: No! You´re completely wrong, my dear. At the first picture is simply a dancing girl, and the second... it´s a red cross into the white square. Third, it´s the same, as you see. This is "veverka" - maybe.:)

Bono_Vox
15. 11. 2001
Dát tip
Is IT "Veverka ?? :o((

Bono_Vox
15. 11. 2001
Dát tip
Is IT "Veverka ?? :o))))))))))))

Bono: Yes, you´re right just now! It is "veverka". Do you like this one? I mean, a wolf is the best... There we are! Aren´t we adorable, my sweetheart?

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru