Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dnes byl zvláštní den...

04. 02. 2002
0
0
998
Autor
cvrček

...povídačka...

Dnes byl zvláštní den, zaspal jsem do školy, poté, co jsem se včera po půlnoci dojídali kompotem. Viděl jsem v parku fousatýho pána, který jel na kole. Nešlapal. Jeho dva pětiletí špunti ho táhli na provaze, který pán držel a volal na svý koníky: hot, čehý prrr. …Viděl jsem tam bandu prvňáčků, jak se svým osmnáctiletým vedoucím řvou : Táhněte do háje..a vaše saka vám posere pták. … Viděl jsem, jak jede chlápek na kolečkových bruslích a před sebou veze kočárek. A při tom všem jsem myslel na to, jak to budu vykládat Tobě. …A byl jsem na koncertu barokní hudby a když hráli romantické kytary, myslel jsem na tvé polibky, jak líbáš můj spodní ret. Na to, jak maluješ šampaňským na mou nahou hruď, jak se dotýkám tvé třešně na dortíku. Možná pro to všechno a mnohem víc jsem dnes ukrad v parku podzimní list javoru a chtěl na něj napsat vlastní krví: Miluji tě. Ale krev dneska nějak netekla, když jsem se bodal do prstu tím tupým špendlíkem z nástěnky v menze. A když se to povedlo, ty jsi stejně nebyla doma.


Něco se mi líbí,něco ne.Přijde mi hezká myšlenka,ale místy je to strašně neumně zpracovaný.Každopádně ten dojem je spíš pozitivní,i když...rozhodně bych vynechala třešničku na dortu,zavádí to povídku do kýčovitejch erotickejch textů a působí to lacině.Ještě se snaž,ale seš na dobré cestě

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru