Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Pera nebo zbraně?

17. 11. 2010
3
11
1269
Autor
Mrzout
V temnotě pokoje
kužel světla
oslepuje tvář

Spoutané ruce
natažené na stole
s rozlitým inkoustem

Zalepená ústa
zlámané násadky
rozskřípanych per

Prokazování viny
v krvavých dásních
ranami pěstí

Praskot lámaných prstů
nástrojů odporu
proti všemu zlému

Pálené knihy lidskosti
škvarící se bojovnice
za svobodu slova

Pekelný usměv cenzora
hvězdy místo slov
další rebel umlčen


 

11 názorů

Honzyk
17. 11. 2010
Dát tip
jo, ta je, a mám v rukávu další, esi mě ovšem neuženeš těma abízama a zprávakma....už mám kontříčky prstíků celý dokrvava!))))

:))))))))))))))))))..neboj...mrzoutovi to vadit nebude..já to stejně vložila za něj..páč z mobilu mu to nejde..:)) ..ta historka je boží..:))

:))))))))))))))))))..neboj...mrzoutovi to vadit nebude..já to stejně vložila za něj..páč z mobilu mu to nejde..:)) ..ta historka je boží..:))

Honzyk
17. 11. 2010
Dát tip
....no, je hodně autorů, který se zmítaj nad každým lišejníkem. To my jsme dohodili jednou kámošoviá, malíři, teda akademickýmu a nesmělýmu, holku, odjezd z nádraží střed do lesů...přišla celá v bílým, lítala polese jak šus, tančila mezi kmeny, líbala trávu, ráchala se v tůních, až to Dejuvid nevydržel a vyžah hned za sebou rychle ty tři placatice rumu, co měl po kapsách a cestou domu ji ve vlaku , chudák, poblil : strašně se pak divil, že mu "nějak nevolá"...ale byla trošku zvláštní, to jo...helek my tady Mrzoutovi z toho děláme chat, nechme ho žít, ok ? Sporry, mrzoute....))

..jj..taky diamanty na sametu trávy snoubící se s křišťálovým vánkem..:))..jj..)))

Honzyk
17. 11. 2010
Dát tip
jo, prdy na obloze, to je jiný kafe, pravdu díž, )))

..vida..proto to vyvolalo tu bouří nevole..:)) ..někteří chtějí číst jen křídla a samety noci a prly na obloze..potažmo na tváří..tak je to!!!

Honzyk
17. 11. 2010
Dát tip
hm, Kladivo na čarodějnice mělo větší grády : tady nechápu nějak , proč právě s tímhle autor - a takhle - vyrukoval. Ale bouře nevole, Ani omylem...jen škvaŘÍCÍ, když už a rozskřípanÝch per... ....jak jsem přišel, tak odcházim: s poznámkou, že mělo by se aplikovat na některý autory tohodle pošahanýho serveru - 3x denně!:))))


..TAK..TODLE DÍLKO VYVOLALO NA JINÉM SERVERU BOUŘÍ NEVOLE A VYFASOVALO PĚTKY.. ..RÁDA BYCH ZNALA VÁŠ NÁZOR.. ..PRO MNĚ SKVĚLÉ..TIPUJU!

moorgaan
17. 11. 2010
Dát tip
inkvizicni.-))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru