Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

úvaha z restaurace

03. 12. 2010
21
21
3648
Autor
aleš-novák

věnováno baabovi :o)

jak to držíš

ten příbor

  

já se z tebe

pizznu...


21 názorů

Toscana
16. 12. 2010
Dát tip
božééééééééé :o)))))))))))) *t

Markel
13. 12. 2010
Dát tip
tohle ti jde skvěle kde na ty nápady chodíš? tipínuju, pěkný den :-))

jím ústy, příbor držím rukama! ty slovíčkáři!!))

Marš: držíš příbor ústy? :o)

))))))))))

..Jarmilo..ty jediná to děláš správně..o))))

já zásadně ústy, někdy i zubama))

koloušek
04. 12. 2010
Dát tip
Všichni se tu jenom cpete a přitom se odbouchnete, ne?T*

A.H.
03. 12. 2010
Dát tip
*

Edvin1
03. 12. 2010
Dát tip
Ze všeho toho tady dnes se mi nejvíce líbila zkratka, jakou použila Metta pro Květoně Zahájského: KZ. V rozprávkách o obžerství se mi to zdá úsměvné. dědEd :-) P.S. Pro Aleša: "Srolovanou jako kus dehtového papíru" - Bohumil Hrabal

Diana
03. 12. 2010
Dát tip
Mňam pizza :-)

Metta
03. 12. 2010
Dát tip
KZ.muj chlap me poslal s knedlema do pizzy. Nejni holt moravák

Metta - v nedělu se nacpávám pečenou kachničkou se zelím a knedlíkem, jako každý správný Moravák. O víkendu se u nás z žádné taliánské kuchařky neopizzuje.

baaba
03. 12. 2010
Dát tip
:o)))) díky... ...když nás někdo v pizzerce nakrkne, dostane ji nakrájenou na čtverečky ...když jsme hodný, tak i s párátkama aby to měl jak jíst. Pěkná úvaha :o)***

Metta
03. 12. 2010
Dát tip
KZ: v nedělu jíš na ex nedělenou?

Já si nechávám pizzu v kuchyni rozkrájet na různé díly. Ve čtvrtek vždycky na čtvrtky, a pak si dám ještě čtvrtku Ferneta na trávení.

Metta
03. 12. 2010
Dát tip
je-li talir mensi, otacim ho a okusuju; nekdy cela rodina najednou

..jo jo..:)))

srolovanou jako palačinku, že?

..pizzu jím zásadně rukama..:))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru