Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Konec kariéry u KGB

16. 12. 2010
10
16
1860
Autor
FAE BOMB

Určeno pouze pamětníkům, co stále ještě něco pamatují...

 

 

Konec kariéry u KGB

 

Pavlík Morozov,

dostal vyhazov...

Z práce už mu jebe,

udal i sám sebe!

 

 

 


16 názorů

FAE BOMB
01. 01. 2011
Dát tip
Njn, Amíci jsou svině. Vrazi z Wallstreetu! V potu tváře tvrdě pracujícímu dělníkovi se snažej' urvat vod úst poslední vokoralej kousek skývy chleba! Jestli někde něco vyhrabeš, tak to sem hoď. Když upozorníš, že to neni tvoje vlastní tvorba a strčíš to třeba "MIMO" tak ti asi nikdo nic neřekne. Nebo ho prostě-sprostě seřvu! :-))

Diana
01. 01. 2011
Dát tip
To si piš, že jo. Super byl taky boj proti "americkému brouku". Šlo o mandelinku bramborovou, kterou tady u nás rozhazovala imperialistická letadla, ale uvědomělí pionýři a pracující ze závodů ji šli z polí vysbírat.

FAE BOMB
01. 01. 2011
Dát tip
Vygůglil a taktéž přečetl. Ten vůl naprášil svýho bohatýho tatíka a radikálně tak zhoršil svojí ekonomickou situaci. Hlavně že to byl pionýr! My skauti takový blbosti neděláme a máme se dobře! :-)) Jak jest v mym profilu, mám doma pár příruček branný výhovy. Budu-li se nudit, tak sem převopíšu nějakej úvod. Sice to nebude "vlastní tvorba", ale avšak spíše plagiátorství, nicméně zmínky vo "krvežíznivej hrdlořezech z pentagonu" určitě někoho pobavěj... :-)))

Diana
01. 01. 2011
Dát tip
Bombo, to stojí dokonce i za přečtení. K něčemu tak monstrózně ujetému se už těžko dostaneš! Já to četla a věř, je to nezapomenutelný zážitek!

FAE BOMB
01. 01. 2011
Dát tip
Se teda musim přiznat, že teda nejsem zas až tak teda starej, abych to měl už teda eště i v teda čítance... Sem si to teda prostě vygůglil... :-))

Diana
01. 01. 2011
Dát tip
hahaha, tohle by bylo Pavlíkovi Morozovovi podobné! ***

Edvin1
28. 12. 2010
Dát tip
No jistě, já jen viděl ty souvislosti. Detaily se jistě liší. Líbilo se, zdůrazňuji. :-)

FAE BOMB
28. 12. 2010
Dát tip
Asi jen málokdo udal sám sebe dobrovolně, respektive z chorobné touhy někoho udávat...

Edvin1
28. 12. 2010
Dát tip
Dobré dobré dobré... pravíte. Jestlipak ale Autor i čenáři vědí, že přesně tohle se dálo v monstrprocesech za Stalina, Hitlera, a třeba svaté inkvizice??? Jenže pak nenásledoval vyhazov, nýbrž oprátka, kulka do týlu, a pak zpopelnění ve vysoké peci? Přesto: Dobře napsané. Za šikovnost tip, ne za nedomyšlení širších souvislostí. Ed

podezdívka
26. 12. 2010
Dát tip
:-)))) Dobré

koloušek
16. 12. 2010
Dát tip
T*

Pavka měl na sebe pifku...

..tak to je paráda..bombíku..:)))

:-D +t

renegátka
16. 12. 2010
Dát tip
To byl hodně zajímavej literární kroužek.První koho zastřelili, byli kritici.Vím, že se zabývali překladatelskou činností a jakou radost jim udělal zvací dopis z tehdejšího Československa.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru