Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Jaksu bola dobrá mutr

17. 12. 2010
3
9
2163

Tož neskaj su mněla taků svinsky dobrů naladu. Řikla su si Milu, kurva, je pátek, tož nechaj tu nohu od stola jednó na tem vješáku nad kamnami a di se takik jednó vjenovat temu tvému dobrému ogárkovi sinátorovi. Viprcala su nahoru k sinátorovo mrdniku a naburácala donitř. Sinátor seděl u stolu, kurva a cosik tam chrul. Jakmně opatřil, tož sa svinsky rosklepal, čekal, že bude sada, ale já k němu přišla, pohladila ho po tem kjetáčku ježatém a Neboj sa, chuji, neska bodu dobrá mutr! Přišla su tě skontrolovať, kurva! A on přikivl a bolo dobře. Tož a co to tadyk prckáš jako? Co to je? A on maminko, to sů z abíčka ty modely, viš, já to lepim tadyhle herkulem. Tož a já po tem hňapsla pazóró a Moc ti to nederži, co? A on, maminko, prosimtě, to je moc křechké, nemačkaj to! Tož su to scela doložiť, ale ta sviňe se mi připepyla k temu nejmasitějšímu prstu a nešlo to prič, anik dyž su s tom svinsky třepala. Kurva! Taký chuj zasik, to si si mohla mislat! Tož su  ten chuj dala na podlahu, přišlápla holinó a bolo gut, ale sinátor bol nějaký smutný, tož su vindala z podbombra cecór a nemáš žižu ty muj malý darmožrůtku? A trochec su ho postřikala mličiskem abi bola legrace, mně sa zrovna udělalo, vite. Ale on nescel, prskal dobré mličko, tož su sa nasrala, přišyla mu jednu mateřsků, čopla ty bebilni vistřihovánky jako, zmačkala a dole to spályla fkamnech! Hajzl má asik moc volného času, dyž má čas na takovétok pičoviny! Sa mi zdá, že ho bodu moset řácki zapříhnůť, nemysláte?


9 názorů

..kurnik..to je diskuse..:)))

Jo, nandam ho do škatule od tej prački, kurva a bode bohatym pánum v hospě kuřiť tydlitány!

Asik tak patnásť kurvan beo šestnácť? Kdo sa v tem má viznať jako. Je to darmožrůt!

Misláš, že su ho mněla račik řácki sprasiť, abi ho vlastni mutr nepoznala? Kurva, teť mně napadlo, že já su vlastně jeho mutr!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru