Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Kaštany

18. 12. 2010
4
9
982

Tož kurva, lidi zlatí, ty učitele v těch školách, to mosijó bit dobitci neskutečni jako, mnohem horši než naša tchyňa! Přectafte si, že tudle sinátor za mnó přismykoval do kuchině jako a Maminko, prosimtě, pan učitel řikal, že za kilo kaštanů letos davaji patnáct korun, to je dobré, že? Ja sa tak nasrala, kurva! Di do rycochu ty použitá pemprsko, co ti to zasik na tem gimnáziu nabaňkali jako? Co vas to tam uči za chuje? A jednu su mu samozdřejmě trepnula, až začal bulat a prej Maminko, ale je to opravdu tak! Ono sa to prí davá zviřátkům k jidlu, prasatkum a tak. A já ho čopla pot krčiskem a Darmožrůte To asik guvno, misliš že su tak blbá abich nejeděla, že zviřata takéto chuje do mordy ani nevemů? Mam to ozkušené na Žerikovi, kurva, na těch cypech králičich, na svini, dokonce aj na tchyni a nic z teho to nevzalo do papule! Ale on si pořád vedl svoje, tož su mu uzavřela tlamisko nohó od stola, navlekla bombra a virazila do školi, abich si na tu zahadu posvitila! Z darmožrůta mi nido eště vječi dylinu než je dělat nebude, kurva! Ve škole su nejdřiv vibrala na hajzlech mejdlička z pizoáru a hajzlpapir a pak šla rovnó do ředitelny, zabůchala a z tej cimry za ozvalo Dále, tož su tam naburácela a Ty přechitralá opico, co ste to tu zasik mojemu sinátorovi navješeli na čuchometr za ty buliky jako? Prý vikupujete kaštany, vi dobitci! A on Ano pani Vošková, opravdu je to tak, váš sin si nevimýšlá, dáváme za ně patnásť korun za kylo. Tož su sa lehce uklidnila a Dyž vám je tadyk prcnu na stul, tož mi za ně zacáluješ, kurva, ty dobitku? A on za zatvářil jako nějaký duchotce, dyž ho lizne mrtvica a Samozřejmě, jestli nejsů plesnivé, tož je bereme. Eště abi boli plesnivé, zabékala su, viskočila na stul, stahla tepláki jako, trencle a vipustila na sjetlo bóži šecky ty kaštany kurva, co sa mi od posledniho mití v olmické kašně zrychtovali na chlupiskách kolem ricourového otvoru jako! Ty bili! Samci! Velké jak vlašáky a kýklali sa mi tam na tem odchlupeni jak chlapská kuliska. Učitel na to půlil očadla, tož su mu jednu vrazila a Tos eště neviděl takétok kaštany masivni, co? A čopla su takoví malí mesr co tam mněl na dopisy a fikla a kaštany otpadli na stul a všude sa kutáleli a on začal Hýkat ten chuj a dal sa na utěk jako! Tož to vidite, jak sů ty učitele pičovati jako! Chtěji kupovať kaštany a dyž jim člojek dá tu nejlepči kvalytu, tož sa leknů a dajó sa na uprk. A todle prosimpjekně viučuje teho mojeho darmožrůta, to z něj asik viroste pjekné kvytko, co, kurva?!


9 názorů

:)))))))))))))))))))..mi mluv...))) ..veselé vánoce..:)))

Já vosm oic miluju dě+ti moje ejdin dhodný, vo písmáčci nečistí, jvite ste jajo moje děti, já su tak dožratá jak sviňa su chlastala dobbiue kjsrem dj a protio nepijte a biste nedopadly jako jáuýd kurva?K"""""!!!!!

těša
20. 12. 2010
Dát tip
aspoň odstavce by to chtělo, takhle to je dost náročný. ale pěkný, jenom bych si odpustil ty hovna, připadaj mi navíc a ne moc originální.

;-DDDDDDDDDDDDD TTTTTTTTTTT

Oldjerry
19. 12. 2010
Dát tip
Husté, jak vždycky...tlemim se

..tý vogo..to už je přeháňka...))))

sharik
18. 12. 2010
Dát tip
v tom nářečí to nezvládám číst :D

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru