Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Můj milovaný deníčku 2

23. 01. 2011
21
88
4816

..pokračuju na vyslovené přání..starého agenta a vůbec..deníčky jsou fakt vážná kategorie..tak vás prosím..nedělejte si z toho nemístnou srandu!!!

Můj milovaný deníčku…J

 

Nebuď z toho smutný, že jsem ti nic nepsala, jak jsi měl slíbeno.

Ono se totiž nic důležitého nepřihodilo, tak jsem se rozhodla.že se ti budu svěřovat jen a jen s důležitýma odvětvíma mého života.

Juu???

Tak a teď jsem málem v koncích, že jako aby to bylo důležité!

No, nakonec. Ty to sneseš, asi musíš, když o tom tak uvažuju.

Tak si to představ, že brack, jooo, ta, co fakt umí psát, zase žehlí!!!!

Fakt nechápu nač, když stejně všichni sousedé nosí vytahané tepláky, jsou pokecaní jídlem, leckdy posraní a vůbec.

Tak si myslím, že buď ji k tomu nutí na dálku matkaaa, což některé matky ve zvyku maj, aneboooo, brack v tý Americe machruje , jaká je evropská hvězda!!!

Poper se s tím deníčku jak chceš. Nebudu ti do toho zasahovat.

Ale vrtá mi to hlavou, ne že ne!!!

 

 


88 názorů

azur
03. 02. 2011
Dát tip
++

..nooo..tos něvěděl?..)) ..ona tam žije.:.))

Makoves
28. 01. 2011
Dát tip
Brack je v americe?

..seb..jee..))..si nic nedělám..buď klidná..akorát toho teď mám na psaní moc..))

Sebastiana
25. 01. 2011
Dát tip
šepotko, piš dál, z marvina si nic nedělej, je to důležitej suchar.

:o)))..díkes..))

:o)))))))))..junííku..joooooo.::))))

:o))..věř mi..že občas není co závidět.:.)))

Janina6
24. 01. 2011
Dát tip
Jo jo, nadbytek energie :-) musím dát jen pozor, abych ti nezáviděla, a bude to v pohodě :-)

..mám..jsem praštěná a občas musím vypustit páru..))

Janina6
24. 01. 2011
Dát tip
Je to blbý, ale asi to máš zapotřebí, no :-)

..seš důležitý nadprůměrně..qvíčku.:.)) ..sem ti ho asi poslala..když jsem ti děkovala..nebo mě naštval marvin,.,.nebo..já nevím..ale ta diskuse byla zábavná.:.)) ..dbnes už to nečti..je to vyčpělé.:.)))

:o))..dík..))

Slnko
24. 01. 2011
Dát tip
t :)

Alegna
24. 01. 2011
Dát tip
jj :-) *

..tak

..nj..co naděláš..nevím jestli nízká..možná snad jiná..:))

..jj..Evi..pravdu díš..je to tak..sranda nikdy nikoho nezabila..naopak..leckdy je ji jako šafránu.:-))

Adamova Eva
24. 01. 2011
Dát tip
nesoudím tě, nemusíš tleskat, nemusíš se již nikdy vracet k deníčku, je to prostě tak, jak to je. Rozhodnutí je jen na tobě, zda si budeš číst ftipné texty nebo jen vážně míněné :O)

Stařec_007
24. 01. 2011
Dát tip
Nooo, slušná bejkárna :-))) Jsem zvědav o čem bude třetí díl :-)))Díky :-) T

Adamova Eva
24. 01. 2011
Dát tip
takovýhle srágory na písmák, prosím, NE!.... všichni víme, že šepotka píše i hlubokomyslné verše, které sem patří a patří sem i trošku vtipu, abychom nebyli takový srágory. jedna sbírka je deníček, tak má deníček a někdo tu opravdu nemá špetku smyslu pro humor VTM, nezdá se ti?

..dííky.:.)))

Taubla
24. 01. 2011
Dát tip
posílám tip :)

..Ferry..neponoukej ji..probohaaa..:k těm kšírám..myslím.:.))) ..žárovko..:))))..joo..když si byla pod vlivem..tak se to fakt nepočítá..:))) ..Diano..ano..přesně ta odvětví mám na mysli..a žehlení brack kním patří.:.)))) ..tak tak..Evi.::))) ..brack..noo..evangelici jsou protestanti..ovšem jsem bezvěrec..:))) ..a z marvinka si už nikdy nikdičky nebudeme dělat srandu..jo???? ..slíbíme si to slavnostně??? ..leda bychom k tomu měly vážný důvod.. ..JÁ SEPÍŠU TY DŮVODY..ANO?????? ..MŮŽU????? ..ANEBO MI POMŮŽEŠ???

renegátka
24. 01. 2011
Dát tip
Cesta do hlubin, je vážná věc.*

Diana
24. 01. 2011
Dát tip
:-) Jak jsem se dočetla o těch "důležitých odvětvích tvého života", čekala jsem pořádnou bombu. Jako že sis nechala ustříhnout afinu nebo tak něco.... ;-)))*

100Wzarovka
24. 01. 2011
Dát tip
Za posledních 10 let jsem vyžehlila dvakrát: když mi mladí oznámili, že čekají miminko a potom, když se vnouček narodil, ale to se nepočítá, to jsem byla podnapilá. Jinak se chystám až do konce svého života nežehlit s jedinou vyjímkou - ubrusy! Vixvajlant a stole fakt nesnesu! Proto si myslím, že Brack už z té Ameriky hrabe!

Ferry
24. 01. 2011
Dát tip
brack vyžehlí inženýrovi kšíry - a hned má o čem psát. Jó, když je někdo obdařenej bezednou fantazií, může si to dovolit...

VT...končíme,ale mi se líbí výstižnost těch dívčích deníčků,uchopená autorkou s přehledem i nadhledem...dobrou(myslím noc:)

VT...jasně že to není poezie do pokladnice české literatúry,to se stane jen jednomu výplodu z tisíců

a sepotko vodkud bych asi vedela, co to je ta evangelicka cirkev, na ty tyci nas to neucej a v tech starrejch ovinach to taky nebylo!!!! tak ja se teda vomlouvam a prisam ze na marvinka uz nebudu vesela!!!!!!

VT...není hluboko("ona" je velice dobrá a všestranná),jen je to v jiné rovině než bys chtěl,najde si čtenáře(i mne).Já uznávám i některá díla "uznávaná"kritiky,ale jsou jako koni s klapkama na očích,vidí jen to,co jim vyhovuje,nebo někde vyčetli,odposlouchali, nedejbože jim to někdo nakukal.Přitom většina,pokud vůbec píše, ...

Honzyk
24. 01. 2011
Dát tip
von to snese, denicek, jo, von jo...(

..brack..šmánkote..evangelická církev..ne????? ..sem tak akorát vychovaná.::) ..brack..mi už je to ale taky nepříjemné..jak s mervinkem jednáme..to by neprošlo ani u kamarádu medvídka púúú..uvědom si to!!! ..ačkoliv jsi chudá..nemusíš bý na marvinka tak veselá!!!..se mi to přestává líbit!!!

..já bych očekávala na literárním serveru krapet inteligence a fantazie.:.))) ..jdu spát..dobrou noc..brackoušku.. ..marve..tobě taky a šupuj na kutě ať v práci něco vyzkoumáš!!!! ..furt z mých daní taky to jde..si to uvědom.:.)))

sepot, co to znamena EVANGELICKA?????????????????

bez sepot bych byla uplne dusevni invalida, marvine, fakt!!!! a vis, jak mam vodreny lejtka vod ty tyce?????? ja ty noviny od sepot nejmene sestkrat prectu, nez si s nima vytru prdel (na toaletak taky nemam) tak mej trochu soucitu, MARVINE!!!!!

,,se teď hluboce stydím a kaju a půjdu ke zpovědi.. ..NJ..JSEM EVANGELIČKA!!!! ..TO NENÍ TAK JEDNODUCHÉ!!!!!

..jj..marvine..brack je na tom fakt moooc špatně.. ..ji posílám aspoň staré noviny(nebudu ti říkat, co mě to stojí) ale furt si říkám.."TO SE VYPLATÍ!"

..zařazeno od prvopočátku mezi ostatní nezařaditelné..taková kategorie je k dispozici můj milý.::)))) ..tož.. co teď??????? ..začíná mi být líto sebe samé..chjo..marvinkuuuuu.:(((

ja jsem uplne vymatlana tycotanecnice a sem se chodim vzdelavat...hlavne u sepotky!!!!!! a u tebe, Darwine!!!!! ja nemam prachy na zadny knihy, ze ne, sep???? mne vobcas zabalej u reznika salamovy slupky do novin, tak to si pak poctu!!!!! JAKEJ POHAR ZASE???????

VT...byl jsem svědkem propadu serveru "Mezera" i několika dalších,jen díky pár zasvěcencům,kteří tomu rozumí.Proto zájem o poezii u normálních lidí upadá a mnohé,kteří nechtějí psát bezhlavé a bezpaté výplody,nazývané modernou,donutí psát do šuplíku...stačí,když neznalý mrkne náhodou na (teď nevím jak se to jmenuje), "dnes se nám líbilo"(či jak)a už tu nevleze ...moderna nejsou nesmysly,ale dřina,které někdo porozumí,nejen autor...a nechcu se hádat

..marvinee..to je to..my to myslíme vážně..a ty???? ..se tady chodím vzdělávat..dostávám za to těžký prachy a brack????..furt jen tančí u tyče!!!! ..brack..prosím tě..kdy už dostaneš rozum???? ..ty peníze nemáme jen tak..zbůhdarma..pochop to!!!!

na tyci JO!!!!! ;-DDDD

MARVINE a nenapadlo te nekdy, ze my to naopak myslime mnohem vazneji, nez mistni Hemingwayove, kteri se berou tak vazne, ze z toho maj hemeroidy???? CO to je mnohem na vic????? jako abysme ohromily tebe???? vsak pockej, vecer ti zatancim na tyci a BUDE LIP!!!!

:o)))))sem to hned nepochopila..bo mám někdy pozdní ty..myšlenkové pochody..nooo.

ja vim.... serou ho holubi. nemuze je chytit! vzdycky uleti. jednou se mu podarilo do jednoho KOPNOUT!!! chapes to????? rikal mi to, ale ticho, nikomu ani muk, jo???

brack...neboj,on neřve,jen se vybíjí

von se ale stydi, vis, blboune, nemoh by ses ho zeptat za mne? ja mam strach, aby na mne NERVAL, vis???? ;-DDDD

brack...nejsi uzemněná :) jinak se zeptej VT,je na baterky,umělec

VT MARVINE!!!!!!! ja stejne dobre vim, zes svuj koment napsal jen proto, ze nas tajne milujes a tajne si sepotku a me ctes a mas u toho vselijake nemravne predstavy, ZE????? ale nam to nevadi, my jsme si jiz na tvuj smiracky styl zvykly!!!!!!

Marvin se ako vzdy hlasi o moje pouzita tanga!!!!!! fakticky 120!!!! normalne klidne sedim na telefonnim drate s vlastovkama - A NIC!!!!!!

..ty mi tu Marvine nekázej jako svatej z višně..co má a nemám vkládat na písmák..buď te lásky!!!! ..až to bude tvůj server..prosím..zatím není..NEBO SNAD ANOOOO?????? ..dodo..:o))

...tam,když je to "kopne",tak se jim rozsvítí ...u nás je to zabije

...noo..ještě to!!!!

...machruje,navíc tam maj jen 120V

..juno..))))) ..brack..Amerika je podivný kraj..:)))))

;-DDDDDDDDDD jak ta P*CA!!!! KAZDOU NEDELI!!!!!! teplaky se MUSEJ ZEHLIT!!!!!! ;-DDDDDDDDD TTTTTTT

:o))..ď

Horavin
23. 01. 2011
Dát tip
:D *

:o)))))..joooo..:)))

Adamova Eva
23. 01. 2011
Dát tip
:O))))))))))))) to je fakt, na všechno háže bobek a na žehlení si potrpí, žehlí i silonové tanga, aby je propálila *

..neee..to není fejetooon..jen deníček..:)))

he he.....

he he.....

Háber
23. 01. 2011
Dát tip
:)*

:o))))))vo to go.))))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru