Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Loučení

29. 11. 2001
0
0
1125
Autor
majky1

Čím mám vyjádřit svůj stezk,jak mám dát najevo svůj brekot.Chci jen říct,vrať se zpět.Život bez tebe,je jak bez slunce.Jak jen tě získat nazpět?Pořád chci s tebou zůstat.Chybíš mi,mé srdce teď trpí.Co teď dělat mám,když tě teď nemám?Zbývá mi jen rozloučit se s tebou,naposled ti řeknu:"Jsi mou láskou".
no jako basen se mi to nelibi vubec....jako bych to uz nekde ¨cetla...ale je fakt ze v takovych situacich se na formu moc nemysli

Tragicus
06. 07. 2004
Dát tip
nelibi se mi ani slova ani forma ani obsah...

Schlange
01. 10. 2002
Dát tip
upřímná zpověd - dobře. za čas možná napíšeš něco jiného

Hoď to do koše

Gastarbajtr
04. 12. 2001
Dát tip
hmhmhmmmmmmmm, další pláč na špatným hrobě,,,,chápu, že tyhle věci dokážou člověka naprosto zničit,,,,ale když už brečíš, tak tomu dej trochu formu (nebo to zařaˇˇd do jiný kategorie...) jinak se z toho posereš....a to myslím vážně přeci si nenecháš kazit život kvůli pomíjivejm věcem!!!!!

Noise
29. 11. 2001
Dát tip
Nu, možná by neuškodilo, napsat to ve formě básně...jinak co dodat...ze života...

JTi
29. 11. 2001
Dát tip
No, hádám, že kdyby napsala ta slova pod sebe v určitém pseudorytmickém rozkouskování, že by to jako básničku někteří i tipli... Ale těžko říct. Jinak - vyjádřila jsi svůj stesk docela dobře. (Docela mě baví hrát si na kritika.)

Vaca
29. 11. 2001
Dát tip
tak, tak, hoď to do lepšího tvaru

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru