Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Nespoutanost

04. 02. 2011
0
7
706

Vždycky sem si myslela, že když někdo někoho miluje, je to láska mezi dvěma  lidmi se vším všudy..Když se na to ale dnes podívám zpětně zjištuji, že podoba lásky je jiná..Je proměnlivá je svobodná...Lásku nelze pěvně držet musíme ji dát..NESPOUTANOST..

Myslela jsem, že lze milovat jen jednou ,ne milovala sem dvakrát, ale zamilovala sem se po třetí a ty si mi změnil život se vším všudy..At už se naše životy budou ubírat jakoukoliv cestou,vím že vždy budeš člověk kterého nechci ztratit a nechci se ho vzdát...Chci tě mít stále ve svém srdci takovou jaká doopravdy jsi se vším všudy co nového tě potká..Přesto,protože tě mám a moc ráda chci aby si byla štasná ,pokud budeš stastná budu i já..Člověk,který miluje by nepochopil..Jsem ztoho zmatená,nevím na čem sem snad mi to někdy vysvětlíš.Jenom mi moc neubližuj jsem moc zranitelná.Stebou sem začala žít dnes,už vím že láska je mnohem složitější,ale existuje..At už budeš kdekoliv tam někde budu vždy stebou..Dovol abych byla tvuj ANDĚL.


7 názorů

Dobrý den , přihlásila jsem se zde asi po 9- ti letech . Čtu si vaše názory a veškerou kritiku . Je pravdou , že tahle se mi asi moc nepovedla ale líbí se mi . Je to 9 let co jsem ji psala a ty chyby vidím i já :D . Mám svých myšlenek víc asi kolem 40-ceti kusů .. ale jelikož sama nevím kam to zařadit tak je mám pouze uložené . Děkuji vám za každý váš čas, který jste strávili u čtení a u přidání komentáře. I přes veškerou kritiku si toho vážím . Nicole


Honzyk
16. 05. 2011
Dát tip
neZpoutanost, laska mezi dvemI lidmi : oprav si ty sileny chyby a hod mi avizo,OK.... gramotnost je tady, nebo mela by byt, myslim, prece jen zaklad....

Aviem
15. 05. 2011
Dát tip
Honzyku, jsi si jistý, že to je jen mrkev?? (F.e.l.l.i.n.e: korekturu ti pošlu jako revizi textu.. pokud se ještě někdy přihlásíš..)

Českú gramatiku radšej nehodnotím. Prosím ťa: S TEBOU sa píše oddelene! Chýbajú ti tam aj čiarky Ak si to tu chcela uviesť ako POVIEDKU, mohla si toto VYZNANIE vložiť do textu poviedky (samozrejme po korektúre). Dokonca, keby si toto svoje dielo označila ako úvahu, tak hĺbka myšlienok tomu vôbec nenaznačuje. "Přesto,protože tě mám a moc ráda chci aby si byla štasná" - zmysel tejto vety mi nedochádza (ak tma vôbec nejaký je!)

Honzyk
05. 02. 2011
Dát tip
....slovní průjem s kouskama nerozkousaný mrkve..

heartrate
05. 02. 2011
Dát tip
Broučku, tam je vážně chyb, až to není hezký.. Ty fakt stojíš o hlubší kritiku? Začni prosím tím, že si opravíš nezpoutanost na nespoutanost, a pak pokračuj..

StvN
04. 02. 2011
Dát tip
Za prve to neni povidka. Za druhe tam mas hrube gramaticke chyby, jako napriklad "dvoumi lidmi". Za treti je to obsahove plytke a v podstate to je jenom obycejne vyznani, ktere by bylo nejlepsi sdelit primo tomu cloveku.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru