Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Onanista

06. 02. 2011
25
61
4125
Autor
brackenridge

obsahuje sexualni vyrazivo doufam, ze to nebude cist moje babicka

Steven X. se stal onanistou z nouze. Znal dokonce přesné datum, kdy mu byla poctivá manželská soulož poprvé odepřena.

„Gynekoložka říkala, že mám vulvodynii,“ prohlásila Maggie při krájení salátu.

„Proč to zase krájíš? Víš, že ty listy se mají trhat. Pak vydrží dýl čerstvý.“

Pod pojmem vulvodynie si představil něco neurčitého, něco vágně ženského, něco jako infekci močového ústrojí. Něco, o čem by se při přípravě zeleninového salátu nemělo mluvit.

Pedantickými pohyby trhal listy lociky seté. Převratný význam Maggiina sdělení mu proto byl podrobně objasněn až u ředkviček.

„Nemůžu mít sex. Děsně to bolí.“

„Jak je to možný? Mě to nebolí,“ ohradil se.

Tak jí dají nějaký prášky, no. Přejde to.

„Od minulýho týdne mám strašný bolesti. Nemůžu ani nosit kalhoty. Promiň, Steve...“
Maggie se nahnula na salátovou mísu a vzlykla. Steven X. ji mechanicky objal.

„Nebreč. Budeme na to dva. To se nějak vyřeší, uvidíš...“

Z celé události si vyvodil shrnující závěr: Maggie s ním už nebude šukat.

 

Steven X. si při mytí nádobí řadil myšlenky jako vlaštovky na drát. Napřed si ujasnil, že je mu ženy líto. Vybavil si poslední společnou dovolenou v Mexiku, opojnou vůni opalovacího krému („Steve, to už nejsou záda!“) a něžné noci v hotelovém pokoji do rytmu písně María Bonita („Acuerdate de Acapulco de aquella noche…“). A komu bude líto mě? pokračoval tok myšlenek nezávisle na křiklavých barvách pláže. Jsem jenom člověk. Sklopil zrak a prohlédl si svoje mléčně bílé ruce. Nedá se svítit.

 

 

Maggie stále ještě popotahovala v čerstvě povlečené posteli.

„Bolí tě to teď?“

„Teď ne, ale... Co budeme dělat?“

„Nic. Právě že nic.“

Steven X. ji účastně pohladil po zádech. Když konečně usnula, přesunul se na hostovský záchod a mechanicky se uspokojil levou rukou.

 

***

 

Do práce jezdil stejnou cestou už skoro pět let. Polňačka vedla kolem malého jezírka, které okupovaly divoké kachny. Když tál sníh, Steven X. nasával štiplavou vůni venkova pootevřeným okénkem. Těsně před vjezdem do města silnici přetínala úzká štěrková cesta. Umínil si, že jednou namísto do práce odbočí na pěšinu a zjistí, kam vlastně vede.

 

 

***

 

Od 13.ledna 2010 (zapsal si po dlouhém rozmýšlení do diáře) s ním Maggie nespala. Pláče, chodí ke gynekologovi na konzultace a uzavírá se do sebe. Musím stát při ní, povzbuzoval se Steven X. Jsem její chlap a opora. Sperma se však tvořilo navzdory jeho altruistickému rozhodnutí. V takto emočně vypjaté situaci bylo krajně nevhodné somrovat po Maggie hand job (manuál) nebo nedejbože dokonce blow job (orál). Musel tedy jednat promyšleně a organizovaně. Plánoval onanii většinou na osmnáctou hodinu během příprav večeře; tou dobou už Maggie plakala do zeleniny.

Jsem bezcitný?“ trpěl, když po sobě splachoval zmačkaný kus toaletního papíru.

Ze záchodu však vycházel vyrovnaný, klidný a s umytýma rukama.

 

***

 

Sex mu samozřejmě chyběl. Myslel na něj i ten den v Tim Hortons, kdy z roztržitosti zakopl o nohu židle a polil sedící ženu odsvrchu dolů horkým kakaem. Steven X. se neobratně dotýkal jejího těla; sterilně, přes vrstvu bundy, hromadou ubrousků. Cítil se trapně, ale zdálo se, že jí ten omluvný zájem příliš nevadí. Dokonce odmítla zaplacení čistírny a podstrčila mu telefonní číslo pod záminkou, že by s ním šla na večeři!

 

Steven X. si ji zvědavě prohlédl. Maggie ještě nikdy nepodvedl, ale... Při pohledu na plná ústa a bezbranný pohled cizí ženy, mu byla myšlenka vnuknuta přímo násilně. Pod politou bundou se zřetelně rýsovala pevná prsa. Co když by mu fakt dala? Ubrousek s číslem si zastrčil do kapsy kalhot a pozoroval politou kandidátku na mimomanželský sex, jak houpavě odchází k zablácené Toyotě.

 

Erotickou tenzi vystřídala sebelítost: Kdy se naposledy ožral do mrtva? Kdy se naposledy probudil v posteli s rozmilovanou děvkou a s čerstvě podrápanými zády v hodinovém hotelu? Kdy? No přece nikdy. Nedokáže to. Bude navždy jen onanistou. Stereotypním, poctivým, věrným manželem a utajeným onanistou. Rozhlédl se po kavárně. Pak přistoupil k pultu a objednal si čersvé kakao.

„To je dobrý,“ kývla něj žena se síťkou, „platit nemusíte.“

Opět si připadal jako vítěz. Dnes získal telefonní číslo, kakao zdarma a novou chuť do života. Je snad méně cenný než ostatní? Má snad méně peněz, vlasů či potřeb než ostatní?

 

Steven X. dospěl k přesvědčení, že i vzorný manžel pomáhající manželce překonat trauma způsobené nevyzpytatelností vulvy, si přece za branami středostavovského domku s ohništěm a zahrádkou může občas vyhodit z kopýtka. Z toho kopýtka nikdy nebylo vyhozeno a život je na zahálející kopýtka příliš krátký. (Rychle si propočítal, zda mu přestávka na oběd postačí k občasným záletům. Maggiiny sendviče sní u počítače až kolem druhé hodiny).

 

***

 

Do práce se dnes už nevrátí! Těsně před křižovatkou dupnul na brzy a švihnul auto do tajemné stezky. Je čas odhalit tajemství neprobádané odbočky. Pak zavolá ... Alicii. Zvolnil jízdu a přesvědčil se, že ubrousek má stále v pravé kapse. Kamínky štěrku odlétávaly od pneumatik s křupavým chrch chrch chrch. Prérijní krajina lemovaná zakrslými borovicemi naskýtala neutěšený pohled. Jasně modrá obloha však dodávala pustině barvu, a Steven X. cítil nový příliv vitamínu D do unaveného organismu. Zastavil na kraji cesty. Vžil se do nové role desperáda tak hluboce, že si ji chtěl patřičně vychutnat. Planina se roztahovala desítky kilometrů daleko, do opuštěných obzorů. Teď jí zavolá a popíše do telefonu všechno, co s ní provede. Jenže....

 

Cukání ve slabinách eskalovalo a Steven X. už věděl, že si bude muset napřed naslinit levačku a přetáhnout předkožku několikrát přes žalud.

Ve vteřině před nezastavitelným výstřikem si Steven X. zbaběle uvědomil, že horká láva jeho fantazie by mu mohla pěkně zasvinit tachometr, a tak rychlým, koordinovaným pohybem vyhrábnul zmačkaný ubrousek z kapsy a erotický ohňostroj  umlčel v hlubinách papíru.

 

Tááááák.

 

Zazipoval poklopec a s přehledem sáhnul po mobilu. Teď už nebude působit jako obyčejný sexuální loudil. Rozprostřel poskrvněný ubrousek. Směs inkoustu z propisovačky a vítězného spermatu zanechala po sobě abstraktní malbu, ze které se dalo rozeznat jen

 

AL   K   5  


61 názorů

DavidPetrik
09. 01. 2012
Dát tip
Povidka je vtipna, svizna, kompaktni s dobrou pointou. Nalezite jsem se nasmal. Neni mi ale jasne, jaky ma auto vztah ke svemu hrdinovi. Je v tom trochu odsouzeni jeho jako loosera nebo je to jen pobaveni s odstupem. Uvital bych, kdyby postava (postavy) byla vicerozmerna. Ale to by zase odvadelo od sepjateho a jednoducheho pribehu. Jak jsem psal uz jinde, styl brackenridge je tak odlisny od meho, ale presto - nebo prave proto - se mi libi. Jsou to svezi crty. P.S. Tim Horton's velmi dobre pamatuji z Kanady. Nikdy jsem nepochopil, proc z tohohle chain delaji takovy narodni poklad. Proste tuctove kafe a la Starbucks.

Barman
09. 03. 2011
Dát tip
Héééj, mít po ruce knížku s tvejma povídkama, tak na chvíli odložím Haška.

Siggi
21. 02. 2011
Dát tip
Tak tomu říkám smůla. Už už mohl mít ženskou a pak si to postříká semenem. No to je blb. Tip.

lenkak
14. 02. 2011
Dát tip
Naprosto skvělý (to asi není moc konstruktivní kritika, ale nemůžu si pomoct), ještěže vím, že mě čeká další!

satannáš
09. 02. 2011
Dát tip
kdyby to fouk do kapesníku, tak měl klid

StvN
09. 02. 2011
Dát tip
Do pocitů chlapa ses samozřejmě netrefila, ale to se není čemu divit, když pro ženskou je chlap jen mluvící pes. Dost mi svým myšlením připomínáš autorky článků na onadnes, jak tam píšou každé pondělí ty pravdivé příběhy. Možná by tě zaměstnaly. Jinak píšeš svižně, což je fajn, ale zatím si musíš pomáhat roztrháním textu na kratší odstavce, což pro mě zase moc fajn není.

Adamova Eva
08. 02. 2011
Dát tip
hezkyyy,také ze života, příště může tvá povídka navazovat opět, třeba na neprobádanou odbočku ap :O))))))))

...a sakra***

heartrate
07. 02. 2011
Dát tip
HSkvělý, brack! Povídky Ti jdou úplně nejlíp ze všeho! Jen je mi líto Alicie, že jí to se Stevenem nevyšlo.. :))

Winter
07. 02. 2011
Dát tip
Ok, jestli se to na začátku jeví jako pokus o nějakou psychologii, tak banální závěr tomu nasazuje ránu na solar. Jsem, nasranej, ale ne takovým tím zdravým způsobem, ale jako když ti někdo prodá ananas, který je uvnitř vyhnitý ./

Stařec_007
07. 02. 2011
Dát tip
Zase výborné!!

..luku..zajímalo by mě..proč je hrdina jako prasák..probůh?????????

sveřep
07. 02. 2011
Dát tip
zase jedna bez KUŘETE...ale tohle je i tak parádní povídka, tak KUŘE třeba někdy příště :D


Marvine, že to bude o sexu avizuje autorka v prologu. Nemusíš to číst a pak se ofrňovat. Nevím, kde jsi zjistil, že mužům erotika v literatuře vadí. Dobrá, svižná povídka, vtipná pointa. Díky američanko, že sis dala tu práci.

Prosecký
07. 02. 2011
Dát tip
Brackenridge, tak se ti inspirace vrátila. Tip to je. Marně hledám, co bych vytknul. Možná to mohlo být kratší. Velice mě zaujal výraz "hostovský záchod". Ačkoli asi máš občas pocit, že pro nás musíš převést anglické výrazy nějak převést do češtiny, a tato snaha je znát. Výraz "hostovský" je důkazem tvého citu pro (tak vzdálenou) češtinu. Obvykle se používá hostinský pokoj, ale hostinský záchod by bylo zavádějící. * A kde že to vlastně v Americe žiješ?

Tisovyluk
07. 02. 2011
Dát tip
mě se to moc líbilo, je to geniální, čtivé, napínavé, nejlepší je ten závěř, jak mu Bůh nakonec nedopřál, aby se mu to povedlo, prasákovi jednomu.:-)

;-DDDDD tak dik shariku!

sharik
07. 02. 2011
Dát tip
může bejt, mě ale sexy chlapi moc nezajímaj :)) ale tak jo, užij si ho, já vám to přeju ;-)

je to takovy tady nas mistni sexy boy toy, a chytrej, bacha na to!

sharik
07. 02. 2011
Dát tip
vaše věc, já ho neznám :))

my ho mame radi, shariku, to je takove tady nase namlouvani,vis? a diky!

sharik
07. 02. 2011
Dát tip
minulá povídka byla lepší, ale i tahle je dobrá. ze začátku mi to, že se opírá o tu minulou, trochu vadilo, ale nakonec to vidím jako plus. dávám tip. P.S.: ale nechápu, proč se na Marvina hned spustíte celá smečka jen za negativní kritiku :))

..marvine..no..já ti nevím..ovšem proč v tom případě existují porno časopisy pro muže a v nich spousta erotických povídek? ..nevím že by byly takové ščasopisy i pro ženy..možná jsou..ale nikdy jsem na nic takového nenarazila.. ..je ovšem fakt..že mě nikdy nenapadlo nic takového hledat..)

tak dobrou noc ;-)

ja nevim jaky procento, ja se s nima na to porno nekoukam, preci. tak ale nesterotypizuj tady marvine, jakoze chlapi ctou o robotech a zensky ctou erotiku a varej karotku...

MARVIN v.t. , znalec pohlavi vseho druhu ;-DDDDDD

:o))))))))))..marvine..teď jsi mě rozesmál jaký jsi znalec mužů i žen..)

todle ze je pro zeny porno? to nas teda neznas, marve...;-) ferry a dave lister, dik moc...

..mě porno nebaví..připadá mi to jako šicí stroj..ale todle není v žádném případě porno..přece?

Ferry
06. 02. 2011
Dát tip
zrovna jsem dnes trhala plnou misu salatu, bolesti nastesti zadne... povidka je tak smuuutnaaa, asi mi taky prijde nejlepsi z dosavadnich - a ze jsou chutne stavnate t*

Dave Lister
06. 02. 2011
Dát tip
Jo, zdá se, že je to zajímavější a zajímavější.Dobrá povídka.. život je na zahálející kopýtka příliš krátký.. T. je to dobrý, s pointou:-)

ne, fakt se koukam! ale jen par minut... ;-DDD

ja se koukam na pornac furt...

Metta
06. 02. 2011
Dát tip
VTM: ti nevím, jestli je to snaha za každou cenu šokovat čtenáře...třeba je to fakt aj povoláním, u nás v šaškárně se třeba fšechno točí kolem sexuálního uspokojování, mytí penisů, erotických pomůcek, veřejné onanie a tak, že mám pak strašnou chut psát jako brack a přijde mi to upe normální...ale ona to píše naštěstí za mě :) mívám blbej pocit z psaní o své práci

Adien
06. 02. 2011
Dát tip
super, paráda, nejlepší povídka co jsem tu zatím četla, jsi skoro tak dobrej jako já, palec nahoru

..marvine..špatně jsem se vyjádřila..neříkám..že to byla špatná kritika..asi to vidím jinak než ty..možná je to mým zaměstnáním..těžko říct..

Metta
06. 02. 2011
Dát tip
VTM: nevidím ve tvých komentech je to negativní. mně pointa slabá nepřijde, spíš se mi to zdá takové useknuté, jakoby měla přijít další kapitola...

Marvi, nekdy mi zavolej.... moje telefonni cislo je 4 6 ale nikomu to nerikej, ze jsem ti ho dala.... abych nevypadala jako naka....

tak v tom pripade dekuji. ;-D

no, fakt si myslim, ze tahlen povidka moc sokujici neni, ani se nesnazi byt. Marvine, jiste to znas z praxe. ;-DDDD

..brack..je to paráda..tak takhle to teda bylo????? ..marvine..někdy mě překvapuješ víc než je zdrávo! ..jsi šokován?..proč proboha!??? ..mám pocit..že bys byl šokován i kdyby tu vložil dílo Bukowski a tvé kritiky brack mi už připadají jako "kdo chce psa bít.."..nezlob se na mně..

Metta
06. 02. 2011
Dát tip
u nás se to obřezává

ren a metta dik ;-DDDDD zvladnul to za oba vt, nahodou zalud a predkozka jsou technicke vyrazy, a do popsane situace to sedlo. ty nemas zalud a predkozku?

renegátka
06. 02. 2011
Dát tip
zvádnul to dokonale a za oba prima čtení*

Metta
06. 02. 2011
Dát tip
parada

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru