Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Případová Studie

10. 02. 2011
1
3
932
Autor
Zelenej_Raul

Řekněme, že se přitahujeme Něco nás k sobě táhne Zkusíme tedy tři scénáře.

Za prvé. Přijdu k tobě a řeknu, že se mi vážně líbíš. Flákneš mi jednu nebo na mě vyleješ pití v nejlepším případě se necháš pozvat na paňáka, dejme tomu riziko je riziko. Budu pokračovat v přímočaré konverzaci, druhý den ti zavolám a ty si se mnou nevyjdeš, i kdyby si chtěla, protože se to tak prostě nedělá nebo si možná s hodně malou pravděpodobností i vyjdeš, ale budeš mě mít za úchyla. Třetí den tě přestanu bavit. Tečka tanec neúspěšný.


Za druhé. Přijdeš ke mě a řekneš mi, že mi to sluší zrozpačitím a pomyslím si, buďto kecá nebo je to štětka. Možná si spolu budeme povídat, přece jenom budu vyjímkou a nebudu soudit lidi podle prvního dojmu. Druhej den mi zavoláš, že bychom mohli jít ven. Nezvednu to, protože se to nedělá nebo v lepším případě půjdeme ven a budeme mluvit a neříkat nic. Třetí den mi zavoláš a začneš mě nudit.


Za třetí. Přijdeme k sobě a řekneme si, že se vlastně docela přitahujeme. Sedneme si ke stolu a budeme si povídat a povídat a povídat, možná budeme spát spolu v jedný posteli, možná spolu půjdeme na procházku a nebudem se tvářit, že já sem Borec a ty si Křehule nebo já Romeo a ty Julie nebo další a další schémata vtloukaná nám odjakživa do hlavy. Nebudem kolem sebe tančit jako dementi a zoufale nevolat a čekat až zavolá. Budeme spolu a smát se namlouvacím rituálům Homo Sapiens.


3 názory

c je správně :o)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru