Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

voda

17. 03. 2011
6
20
2882
Autor
Alloha Hurro

další experiment extrémního rázu... rád bych vaše kritiky, tak prosím si otevřete odkaz a po shlédnutí se VRAŤTE a napište mi sem všechny pocity, kritiky, připomínky -prostě co vám bude ležet na srdci... a neodcházejte bez připomínek... je to důležitá zpětná vazba pro mne DĚKUJI...

http://www.youtube.com/watch?v=519mJd3KavU


20 názorů

napiš a pošli legraci zvanou šílenou, a já začnu točit materiál... založíme klub a jedeeem :D tak co? a abych nezapomněl děkuji za kritiku... moc si jí vážím.

Výborný způsob prezentace básně. S videem jarního tání či fotkou u Mrtvého vrabce je jasné i téma. Dobrý nápad, dobře zrealizovaný. Možná technika přednesu je unylá, ta by mi seděla kdyby takhle byla prezentovaná nějaká šílená legrace.Rád jsem se u tebe zastavil.

...zvládni to ;) a video přechody,sekvence OK

je mi to jasné, a dik za tip. a kdyby se něco změnilo třeba kdyby se zlepšil přednes, tak se hned ozvi...

...názor stále stejný*

drobekzjav
19. 03. 2011
Dát tip
Místy to opravdu zní jako voda (bez ohledu na význam slov), ale pak to sklouzává k takové té jednotné recitační lince, která se opakuje - hlas stoupne, klesne, stoupne, klesne - a zjednodušuje, banalizuje slova básně, odebírá jim hloubku. Nevím ale, jestli to není jen můj pocit, třeba se to tobě i ostatním líbí, pak to uznávám. A hlavně - teď hodnotím jen technickou vnější stránku. A druhé hlavně - v recitaci se vůbec nevyznám :)

Rajmund
19. 03. 2011
Dát tip
Kyselinu sírovou bych Ti tedy nesvěřil, slova jsou naštěstí neškodná

lampička
18. 03. 2011
Dát tip
jo, zkusím, jen mi to prostě ten počítač vypíná......nemůžu moc pouštět tyhle programy : za to ty nemůžeš :)...

sakra tak to se sebou budu muset něco udělat... díky

Nemám (už) slov, ty, které jsem ti chtěla říct máš pod videem, tam to zelo prázdnotou a to je škoda;).

..nj..v práci mi to nefachá..)

gabi
18. 03. 2011
Dát tip
no vidíš, možno práve týmto si odradil mnohých čitateľov, nechcelo sa im vrtieť, tak to radšej ani neotvorili teraz, keď už vedia, že sa majú iba vrátiť a napísať názor, tak sa sem pohrnú :-)

jo jo tak to mělo být... mohl bych se vymlouvat že za to nemůžu že je to chyba klávesnice, nebo po síti běhají malí zlomyslní skřítci ale nebudu, je to moje chyba... můj překlep.

díky za super názor, zvážím ten zpěvnější hlas...

gabi
18. 03. 2011
Dát tip
premýšľala som, prečo sa mám po vzhliadnutí vrtieť, ale iste si mal na mysli VRAŤTE a nie VRŤTE :-)

gabi
18. 03. 2011
Dát tip
je to milééé dík, že si ma vyprovokoval kliknúť na link páči sa mi nápad,aj dielko, aj video, príjemný hlas, možno trošku spevavý prednes, tak civilnejšie by to znelo možno ešte lepšie, ale rozhodne *

děkuji sauri, nemám co dodat k tvojí kritice jen to velké potěšené dík a lampičko s tím ti nepomohu... pokus se to zkopírovat a vložit nahoru...

saurinka166
18. 03. 2011
Dát tip
ráda jsem tě zase slyšela, můj milý příteli :) vodu miluju, krásně jsi si popsal :) teď jen nevím, jestli mám hodnotit tvůj mluvený projev (řekl si to s laskavým citem :) ), dílo samotné (opět krásně napsané) nebo video (které se ti taky povedlo :) ) celkově je to pěkné, harmonické, krásně podané :) *****

lampička
18. 03. 2011
Dát tip
fakt mě to mrzí, ale nemůžu tvůj nový styl nějak vysvětlit mému počítači...... :(.......

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru