Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dobré utajené husle

18. 03. 2011
6
13
2243

V zmysle pravidiel súťaže K.O.U.L.E resp. Super K.O.U.L.E po skončení súťaže dávam svoje dielo na vlastnú stránku. Súťaž skončila úderom 20.00 hod. vo štvrtok 17.03.2011

Dobré utajené husle


V almare starodávnych hriechov
ešte stále hrá posledný opus
na päť strún
v prstoklade dávno mŕtvych majstrov
v tempe tikotu 
post moderných hodín
v ducho prázdne 
vymedzeného priestoru
zo štyroch stien
čo nikto z tohto sveta nenájde.


13 názorů

už se to mezitím vysvětlilo, jen bych ještě doplnil: to, že je někdo přihlášen, neznamená, že u toho počítače sedí. Já jsem přihlášen často celý den, do písmáka ale koukám jen když mám čas.

aleš v uvedenom čase keď som posielal správu užívateľovi Soutěž koule bol uvedený užívateľ prihlásený takže nevidím dôvod prečo malo uvedenému užívateľovi trvať skoro tri hodiny aby správu okopíroval a zverejnil. Iné by bolo keby daný užívateľ nebol prihlásený keď som mu správu posielal.

"soutěž Koule" je živý člověk a soutěžní díla zařazuje ve svém volném čase. Rozhodně nemá žádný zájem na znevýhodňování kohokoli...

No ja mám na to iný názor a v tomto prípade sa o ňom nemienim baviť vzhľadom na to že užívateľ Sotěž K.O.U.L.E sa zámerne snažil manipulovať s výsledkami....napríklad moje dielo zaradil a po niekoľko hodinovom oneskorení na svojej stránke, čím napomáhal iným dielam a moje dielo znevýhodnil pred v tom čase už zverejnenými dielami.

opakuji: KOULE a SUPERKOULE jsou dvě různé věci. Přečti si zadání tohoto kola, nikdo nic během soutěže neměnil.

aleš-novák - v zmysle pôvodných pravidiel súťaže k.o.u.l.e je výsledok už daný...odmietam menenie pravidiel za pochodu.

Háber
18. 03. 2011
Dát tip
* grstulujem *

ale pozor: hodnocení děl končí až dnes večer v osm, pozorně si přečti zadání. Do té doby bys asi neměl dílo zveřejňovat...

gratuluji... téma na úterý nehledej, SUPERKOULE má jiná pravidla než KOULE. Téma SUPERKOULE zadávají organizátoři...

Ďakujem za tvoje slová, čas a subjektívny Tvoj názor - ak počítame spolu a počítame správne tak sa podarilo. Už teraz hľadám adekvátny námet na utorok. Priznám sa, že ma niečo už napadlo - však uvidíme, jedine čo prezradím tak spôsob vypracovania bude opäť ľubovolný...aspoň dúfam, že ma nenapadne nejaká šialenosť na poslednú chvíľu.

macecha
18. 03. 2011
Dát tip
Johann, ak dobre počítam, tak si vyhral súťaž. Gratulujem. A samozrejme, zasa dávam tip, lebo sa mi to veľmi páčilo.

dávam do pozorností

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru