Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

superkoule 16 / záznam z výslechu zadrženého L.R.

04. 04. 2011
16
12
2441
Autor
aleš-novák

Téma: známá pohádková / fantasy / scifi postava v současném reálném světě původně jsem to napsal jen pro to, že v soutěži bylo jen jedno dílo, tak aby mělo nějakou konkurenci. Nakonec se dílek sešlo sedm.

Tak vy říkáte, že jste opravář obuvi. A máte na to vůbec živnostenský list? Nemáte..no, to se dalo čekat, když nemáte ani občanku. Víte aspoň rodné číslo, abychom si vás mohli zjistit? Trvale nejste nahlášen nikde? Člověče, takhle by to tedy nešlo. Jak vás máme identifikovat, když vy vlastně asi ani neexistujete?
Otec se jmenuje Václav. No, to jste nám tedy pomohl. Že jste v knížce? To je možná polehčující okolnost, ale nic to nedokazuje. Klidně si vás mohl někdo jen vymyslet.
Manželka taky nepracuje, syn do školy nechodí…to je tedy povedená rodinka. Podívejte pane, takhle by to opravdu nešlo. Musíme to nahlásit na sociálku, dítě vám bude pravděpodobně odebráno a svěřeno do ústavní péče, dokud se situace v rodině nějak nezlepší. Ne, vůbec si z vás nestřílím! Děti musí chodit do školy, víte? Jak by to vypadalo, kdyby všechny děti rostly jako dříví v lese!

Ale abychom se z toho nějak vymotali: vraťme se tedy k tomu, proč jste byl vlastně k nám na služebnu předveden. Můžete mi ještě jednou popsat, proč jste vlastně ten RUM ČAJZ ? 


12 názorů


Toscana
05. 05. 2011
Dát tip
ježííííš - a málem jsem se udusila kafem! :o))) zákeřníku!

ano. bez (o)kolků.

Toscana
05. 05. 2011
Dát tip
taky přidávám jeden *t do archivu :o)) Jsem dodnes netušila, že tenhle loupežník byl zamotaný i v rumové aféře :o))))

MKbaby
04. 04. 2011
Dát tip
Zběsile tipuji :)

tady už nejde o tipy, jen o archivaci :o) ale dík.

baaba
04. 04. 2011
Dát tip
Tohle bylo jediný v Superkouli, který jsem četl (za což se stydím) a tipoval (za což se nestydím) ...takže ještě jednou :)

A.H.
04. 04. 2011
Dát tip
:D *

Diana
04. 04. 2011
Dát tip
:-)))*

..tak to jsem nečetla..))

8hanka
04. 04. 2011
Dát tip
takze zase tip*****

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru