Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Vyhlášení soutěže "Slovo má" - 14. kolo

05. 06. 2011
2
4
1398
Autor
slovoma

Vyhlašuji výsledky dlouhodobé soutěže "Slovo má"  - 14. kolo – květen 2011 a zároveň se všem soutěžícím omlouvám za zdržení při vyhlašování způsobené pracovními povinnostmi. Děkuji za pochopení.

 

 

1. místo - Kamil Sikora

 

2. místo – Fabet Anal

 

3. místo – baaba

 

4. místo - viwian1

 

5. místo - Muamarek

 

 

První tři úvodníky budou vyvěšeny na úvodní straně..  od třetího místa.  Hodnocení porotců pak najdete pod jednotlivými díly zveřejněnými ve sbírce - 14. kolo – květen 2011.

 

Vítězi  patří gratulace a tričko.

 

 

Uzávěrka dalšího kola je poprázdninové 31. srpna.

 

 Je opět mou milou povinností - poděkovat všem odvážným soutěžícím.. stejně tak jako porotě, které děkuji za ochotu a trpělivost, kterou má s mými požadavky a pruděním :-) Bude mi i nadále velkým potěšením, když budete opětovně tak odvážní a budete mít chuť se do soutěže zapojit i Vy.  Prosím tedy, zasílejte svoje soutěžní díla za další období přímo mně do zpráv nebo použijte odkazu na stránce vyhlášení (tj menu Soutěže - Slovo má).


4 názory

Muamarek
21. 02. 2012
Dát tip
Ať Ti slouží, Kamile :-)))

Díky Marku. A já se zase dodnes těším na to tričko:)))))

Muamarek
06. 06. 2011
Dát tip
Gratulec, Kamile, těším se na Tvůj úvodník :-))

Díky moc. Tričko si pověsím na stěnu, hned vedle svých nejoblíbenějších trofejí. Diplomu za vítězství ve sběru a lebky Predátora:)

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru