Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Končím s vámi

14. 12. 2001
3
0
1918
Autor
Blaznivkaaa

A konec...

Všem lidinkám, kdo jen si tohle budete číst a všem možný, kdo jen se bude ptát, řekněte, že ode mně už tady neuvidíte jediný, jediný dílko, který by jen mohlo stát za zlámanou grešli, jak jste ty dílka hodně často nazývali, takže vám přeju moc hezkej život a užijte si ho...mějte se, takže SBOHEM Písmáku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annie
26. 03. 2004
Dát tip
Skládám poklonu triAnglovi... básnířko krásná a nešťastná, nevím, co Tě k tomuhle vedlo, objevila jsem Tě tu dneska a jsem ráda, že tu jsi. Díky :o)

taky jsem psal kdysi věci, co nad nima ohnovali nos (a Wolker a Mácha určitě taky) ajá si myslel jak sou geniální.Nechávej si všechny dílka v šuplíku (předtím samozřejmě na písmáku) a až ti bude o 10,20 let víc, schválně vysyp ten šuplík a uvidíš.

triAngl
16. 12. 2001
Dát tip
někomu dají slunce jinému hvězdu a nebo nic i když to bolí do polí pusť to a zůstaň jako vítr s námi třeba i slzou se k nám vrať

triAngl
16. 12. 2001
Dát tip
chtěla bys řád ne dámu s vahami a páskou a stejné jako by to bylo s láskou někdo ji má a jiný jenom chce někdo má sladké jiný hořké ovoce neplakej čekej ještě uprostřed deště malý kousek medu briketu ledu kterou dostávalas od lidí jen voda v řece jednou uvidí jak oheň chladný rozpuštěnou

triAngl
16. 12. 2001
Dát tip
přišla jsi plná záře házeli odpadky a vylévali kalamáře slabého silní mají rádi když potřebují terč nebo jen tak a nikdo neví i hlavy révy ještě za střízliva už potřebují oporu já napsal bych Ti operu na zpěvy které oba známe nelámej prosím hůl nad celou Zemí anděly všemi ve verších nech projít čas rolničkou obrať smích svůj něžný s velkorysostí kněžny postav most až jednou první nepřátelé po něm přejdou možná se změní někteří v přátelství taky uvěří

Robynson
16. 12. 2001
Dát tip
Nebylo to špatné, cítil jsem v tom emoci, což mnohá jiná dílka postrádají. A já ji chci cítit, vidět, proto lidé chodí do divadel a kin.Takže dávám tip. Ostatně o co jiného se snažíte než vyjádřit co možná nejsrozumitelněji to co cítíte :-))

Bacil
14. 12. 2001
Dát tip
Blázňulko, já jsem myslel, že jsme si to už vyříkali. Takhle to přece nemá cenu... když opravdu už nic nenapíšeš, tak to poznáme, ale já doufám, že na Tebe přijde lepší nálada a změníš názor. Přeju Ti sluníčkové uvažování.

kirkov
14. 12. 2001
Dát tip
Teda větší bejkárnu sem tady ještě nečet. Dávám tip.

Veveruška
14. 12. 2001
Dát tip
Jo, to si tip zaslouzi.

sidi
14. 12. 2001
Dát tip
Náhodou, já tě vždycky četl rád, píšeš hezký grešličky. :-)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru