Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zprávy z hudebního světa

20. 07. 2011
5
4
2688
Autor
Zordon

Známý bouřlivák české populární scény Dalibor Janda poté, co v roce 2005 vzbudil vlnu pobouření tím, že na benefičním koncertu pro oběti živelných katastrof, zazpíval svůj hit "Hurikán", čelí nyní ještě vážnějším problémům. Tenetokrát bude muset před soudem vysvětlovat, proč při oslavách výročí konce druhé světové války, zpíval na náměstí v Semilech píseň jejímž ustředím motem bylo slovní spojení "žid jako kaskadér".

Opačným směrem se na hudebním poli vydal zpěvák a skladatel Daniel Landa. Ze žánru tvrdé nacionalistické hudby první poloviny devadesátých let, se definitivně přesouvá do žánru ještě tvrdší komerce poté, co svou píseň "Všem (který se nenechaj utlačovat)" přetextoval pro účely televizní a rozhlasové reklamy. Objednavatelem je nejmenovaná firma zabývající se distribucí sanitárního zařízení. Proslýchá se, že název nového textu bude znít "Všem, který potřebujou vytlačovat" a refrén pak bude začínat slovy "zařvi si TOI TOI!".


4 názory

BigBivoj
23. 07. 2011
Dát tip
hlavně čistý záchody, to mám rád :)

Toscana
20. 07. 2011
Dát tip
jsem si to představila a hned se mi rozjasnil pohled na svět... :o)))) *t

pamětníci dodnes se slzou v oku vzpomínají na erotickou píseň Milana Chladila a Yvety Simonové "Mít dva a čas..."

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru