Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Hm...

15. 12. 2001
5
0
2505
Autor
Vole

Koniec Pekne Vianoce!

22. HURA, VIANOCE!

Prisiel som na intrak a bol tam spolubyvajuci- je to cech. Neviem presne ako sa vola, je v pohode. Rano som dosiel do skoly a vsetci tam uz boli  a chlastali vodku- o 9 rano v skole uprostred hodiny si nalievali a chlastali aj s profakom...!Cumel som asi 5 minut na nich, a myslel som si ze bud som sa zblaznil ja alebo oni vsetci. Potom som zistil ze 1 baba z Ruska mala referat o Rusku a to bola prakticka ukazka a. A nic. Videl som policajne auto VW Beetle a aj to bolo divne. Potom som este videl, a pocul, a videl este 1000 dalsich zbytocnych veci. Ale neviem naco je to dobre.

 

23. HM...

Je to na konci. Mam divny pocyt- nieco sa skoncilo, coze? Ako to bude dalej? Kde dalej, mozno sa budem nudit, mozno.... Co? Co povedat, naco su tie debilne otazky, tie debilne otazky nie su nanic. Ale maju svoju odpoved.Rozluckova party, tych ludi uz asi neuvidim. Vymiename si adresy, ale aj tak vieme ze to je zbytocne. Fajn, proste formalita. Nebude to take iste ale nejake to bude. Som rad, ze som tu. Ze sa mi chce spat, sam, so vsetkymi a uprostred vsetkych.

Mal by som najst svoju osobnost, na ktorej by bolo nieco pozitivne. Citim sa v zajati- mojho ksichtu, schizofrenie a mojho osudu, ktory nenavidim, pretoze existuje. Chcel by som zabit niekoho v sebe. Mozno sa mi to podari, nechcem sa zmenit, chcem len byt aky som, ale to teraz nie som. Vlastne ani nechapem co hovorim. Radsej koncim. This is the end.

Cely svet sa prestava tocit, rieky zamrzaju a je im strasna zima a rucicky na hodinkach sa zastavuju. Tak sa majte! ~~~~


Renas
05. 07. 2006
Dát tip
ty si pozitivna bytost a vsetci ta za to maju raaadi:)

_lubka_
01. 05. 2002
Dát tip
nemam slov, cloviecik - je to krasne ako vzdy

Kastel
07. 01. 2002
Dát tip
T

Print
17. 12. 2001
Dát tip
Nikdy mě nezklameš!:-) *!

Beast
17. 12. 2001
Dát tip
Héééézkýýýýýýý....!!!!

Astalavista
15. 12. 2001
Dát tip
Tý, Vole, kam chodíš do školy? :)

blbjenka
15. 12. 2001
Dát tip
ve slovenštině se píše pocyt s tvrdým y ? dobre napísané...***

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru