Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Dovolená v Norsku

26. 07. 2011
3
16
1561
Autor
FAE BOMB

 

 

Dovolená v Norsku

 

Připlaval jsem z ostrova,

byl jsem plný olova.

Jak můj lékař praví,

ničí mi to zdraví.

Proto za ty strázně,

mám křížkový lázně!

 

 

 


16 názorů

heartrate
20. 08. 2011
Dát tip
nevadí mi to, nikomu se to nevysmívá, v Norsku se to nepublikuje a tady by tím snad nikdo osobně dotčen být neměl

Dero
16. 08. 2011
Dát tip
jejdavilda: Původně jsem byl avizován; zřejmě abych se k dílu vyjádřil. Proto má předchozí noticka zde. Zastávám názor, že dílo, ač mně osobně přijde spíše nevkusné, zde prostor zaslouží. Omezovat možnost publikace zdejší autorské tvorby dle míry vkusu či nevkusu, kterou někdo z nás dílu přisoudí, mi nepřijde prozíravé.

jejdavilda
16. 08. 2011
Dát tip
To dáváš Dero hlasovat nebo co? Nehodnotím dílko, ale nerozumím oznámení, že je to nevkusné, ale nic s tím neudělám.

Dero
27. 07. 2011
Dát tip
Je to nevkusné, ale jsem proti vyhození do koše.

hm, dobrá debata. Takže si to představme: vězni v koncentráku si pro překonání tíživé situace vymýšlejí koncentráčnické vtipy. To je ještě přijatelné, protože to míří do vlastních řad. Jenže když se nějaký takový vtip dostane za zdi tábora, stává se nepřijatelným, protože za zdmi tábora ti lidé přeci trpí a nezaslouží si aby se o nich vtipkovalo. Není to trochu divná logika? Což tedy nic nemění nic na tom, že mi tohle dílo připadá nevkusné.

Diana
27. 07. 2011
Dát tip
Naprostý souhlas s Mettou. Také ti věřím, že je právě tohle tvůj způsob vyrovnávání se s cizím neštěstím. Dobře si totiž pamatuji tvou reakci na Japonsko. Většina lidí však reaguje empaticky a cítí smutek při takovém neštěstí. Svými legráckami působíš pohoršení. Mohl by ses toho zdržet v zájmu slušnosti a ohleduplnosti.

Metta
27. 07. 2011
Dát tip
to máš ve všem pravdu, ale účastníci toho masakru a pozůstalí asi takhle nevtipkují tebou jmenovaní si dělají srandu ze své vlastní situace, bo jim to pomáhá - ale ty si děláš srandu z cizího neštěstí, a eště takhle brzo jako projev soustrasti to nepůsobí, i když ti to věřím

FAE BOMB
27. 07. 2011
Dát tip
Ani já nejsem rád, že k teroristickému činu došlo. Každej ovšem projevuje soustrast jinak. Oselští chovanci ústavu pro hluchoněmé například za oběti masakru drželi minutu s rukama v kapsách. Já dokážu na jakoukoliv tragédii reagovat pouze takhle. Ostatně tvrdí se, že nejvíc vtipů na tělesně postižený dělaj sami postižený a nejvíc vtipů vo koncentrácích vzniklo právě v koncentrácích. Dělat si legraci z vážnejch věcí je totiž jeden ze způsobů, jak se s nima vyrovnat.

jsem proti smazání. I když je to velmi neuctivé.

Merxanta
27. 07. 2011
Dát tip
Je tu někdo, kdo by to mohl hodit do koše?

Metta
27. 07. 2011
Dát tip
tohle ne

Diana
27. 07. 2011
Dát tip
smazat!

vole!!!

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru