Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

pornografie dnes

27. 07. 2011
3
13
1203
Autor
Kitias

Vždycky si toužil poznat jaké to je pořádně vymrdat pošťačku nebo trafikantku z trafiky na rohu Jičínský ulice.

Když o tom přemýšlím, v hospodě u piva si nemluvil o ničem jiném než o šukání s jednou nebo druhou - kdyby se to povedlo ó hó.

Dnes je pátek, sedím u stolu v pivnici U tří kvítků a  poslouchám zase o trafikantce:

"jmenuje se Alena, má dvě děti, rozvedená, bydlí u rodičů - vysoký nájmy, její nohy jsou neuvěřitelný, dlouhý a hlaďoučký, rukou ji vždycky jedu pomalu od kotníku přes kolena až k píče má ji vyholenou jen zčásti, posloucháš? je už pokaždý tak mokrá, neuvěřitelná, vzdychá jednou rukou si mačká prsa, druhou mi ho hladí přes kalhoty, ty vole mě už se tam ani nevejde, pak ji hodím na zem, na stůl nebo na kredenc a vrazím jí ho tam až do půlky hned na poprvní, pak přitlačím a úplně mě sežere, ani na to lízání se nedostanu, jak jsem vždycky nadrženej, člověče mě neposloucháš, jak ji mrdám, tak u toho strašně hejká, znáš tu písničku od Topola - chytni se oltáře a zařvi jako řvou lidi na horách - to si vždycky řikám v hlavě a jí povídám prasárny do ucha, když jí ho okusuju, pak ji rukama roztahuju půlky a čumim na tu prdel, vždycky šukáme ze zádu, nechce prej na mě koukat, a pak ji tam strčím prst, do prdele, no a to fakt zařve jako na horách, chacha, no u toho to většinou skončí, odstrčí mě a že prej na prdelní radovánky není připravená, jaký to je? zkoušel si to? já ji stejně jednou natřu to uvidí."

Radši se otočím, čumím z okna na mokré troleje, jak z nich padaj kapky a srkám čaj.


13 názorů

Kitias
27. 07. 2011
Dát tip
uf?

Honzyk
27. 07. 2011
Dát tip
tva posledni hlaska/zde/ pribila me k jinak pohodlne (polstrovane) nadherne cerne zidlicce hrebikem stovkou, demente nadrzena!:DDD

Kitias
27. 07. 2011
Dát tip
anoano jisto jistě, ale i já mám za sebou dva živé důkazy, že mi to jde

Kitias
27. 07. 2011
Dát tip
leda zajet na knížecí, chytnout ho za klopy a s řevem ho táhnout za sebou až sem do přízemí úúúú

Honzyk
27. 07. 2011
Dát tip
no jázny..))

Kitias
27. 07. 2011
Dát tip
jo a vo ty hory šlo především - jak sem dostat chudáka Filipa, když nechci použít konvenční kat. "citát"? co?.-)

Kitias
27. 07. 2011
Dát tip
pane ztracenej))) pražskejlojza si asi stříknul do kaťat...

Honzyk
27. 07. 2011
Dát tip
p.s. "zarve jako na horach" povazuji za nejsvetlejsi mistecko tohoto vyjimecneho textiku-))

Honzyk
27. 07. 2011
Dát tip
pp: uz vyslo pred tejdnem, kup si!:D

Honzyk
27. 07. 2011
Dát tip
tyjo, bacha, v Jicinsky ja bydlel deset let...a vo mrdani v tydle ulici teda necicko wim!:D...jojo, "padaj kapky, padaj kapky"..no, mrdku vypereš líp, než dybys chyt vod tý kundy kapelu, voe..(( mazec...se zacinam na tvy flaky tesit, a to rikaj, ze sem nezavislej, teda az na ten koks, ale nyni pouze na jednu lajnicku denne jsem se omezil a klamu se: skrysky menim ve svem rozlehlem to byte tak, ze nekdy nemuzu najit, a to je pak mazec, kua!:DD

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru