Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Radi neliterární, jak na nevjerníka

31. 08. 2011
19
31
2692

tak, holki, tadi to máte.

Tentokrát napíšu vijímečně radi neliterární a to na velmi závažné téma.

Někteří ste uš určitě slišeli o Pavlíkovi, co mi provedl. Pro ti co to eště nevjedí, přetstafte si, Pavlík mi bil nevjerní a ke fšemu s tou hnusnou, chlupatou Marunou!

Teď mje napadlo, škoda že se nám něgde stratil pan weil, to bi bilo něco pro něj.

Ale neodbočujme.

Tak co teť, že, diš se vám to stane? Mišlenki má človjek f tu chfíli různí, jen ne šťastní.

Mje například napadali samí zhrzeky a taki krvelační nápadi.

Tak sem se trošku poptala po radách na dvou serverech, ale nic sfětoborního, co bich eště nevjeděla sem se stejně nedozvjeděla, páč fšichni víte, jak chitrá sem Růženka.

Tak deme na to.

Musíte se nejdříf rozhodnout, jestli milujete nevjerníka natolik, že mu nakonec odpustíte, anebo ho vikopnete ze života a ot toho se budou mí radi odvíjet.

 

Chcete si ho nechat: to dá rozum, že mu to hnet nevislepičíte, ani mu neskočíte kolem krku. Dostala sem jednu radu, že jako opskakovat ho a uvařit mu dobrí jídlo a tak podobně. Tak to teda ne! Můžete si trochu poplakat, abi viděl, jak vám ublížil a žralo ho to aš do morku nevjernickí duše. Ale nepřehánět to, abi si nemislel, že ste z něho mimo. Pak se tvářit chladně a dělat si sfí. Kupte si nové oblečení, zajděte na kosmetiku, nechte se ostříhat, udělat třeba gelofky a umjelé řasi. Jen ať vidí, jaká ste krásná holka a sere ho, že o vás asi příjde. Udělejti si heský program. Pjekně s kamarátkama na kafíčko, na nějakí víleti, prostě co vás baví.

Ať vás ani v koutku duše nenapadne ho vislíchat a viptávat se na podrobnosti!!!!

Ani ťuk! Gdibi bil takoví opičák a sám vám chtěl něco visfětlovat, chladně ho zarazte. Vařit nemusíte, ať vaří sám. Taki praní a ůklid příbitku nechte na něm, jen ať si to užije.

No a je nabílední, co se stane. Začne vás opskakovat, páč zjistí o co málem přišel. To je velmi příjemní a užívejte si to, ale ne že s toho hnet budete na větfi.

Příjemní sou taki dari, kterími se bude snažit vikoupit. Kitički, šperki, noví notbúki a podobně. Jedna rada byla, jako že žádní Swarowski, ale diamanti. Noo, buťme soudné. Záleží na tom, co si může dovolit, nechcete přece abi se nadosmrti zadlužil, to uš je přeháňka.

No a pomaloučku, polehoučku uš teť musíte rostávat. Sem tam úsměf, nějaká zábavná příhoda, co se vám stala a tak podobně.

Bude f sedmém nebi a v duchu se bude zaklínat, že uš o jinou holku ani očkem nezavadí, coš je samozdřejmě nesmisl, ale dobré úmysly se taki počítají.

Pak nastane to praví usmířovaní a bude to tak krásní, jako na začátku vašeho fstahu.

A ne, že zas začnete doma fšechno dělat sama, pokut ste na to přettím bila zviklá. Pjekně dělba práce. To je jedinečná možnost, jak ho to naučit. Aspoň nebude mít čas na roupi a hříšné mišlenky.

 

Chcete se na něj viprdnout: zase žádné viptávání, to si zapište za uši!!!! Pokut se rozhodnete, že uš toho dobitka nechcete ani vidět, tak žádní slzy. Jak se to bude odvíjet dál, záleží na vašem temperamentu a taki, diš spolu bidlíte, jestli viletí z bytu on, nebo ladně a středem odejdete vi.

Mi se dicki líbí ve filmech, diš holka fšechni krámi miláčka vihodí z okna a košile i spodky barevně poletují, dívka, cédéčka a rádia se rozbíjejí o dlažbu a podobně. Sama sem sice velmi temperamentní, ofšem todlenc bich nedělala, páč se mi takoví divadla pro sousedi příčí a nerada ničím dobrí vjeci. Komu to ale neva, klidně do toho.

Pokut odejdete sama, je dobré zavolat si na pomoc k odvozu majetku nějakího heskího kamaráda, nebo ctitele. Každá normální ženská nějakí ctitelé co ji obdivujou anebo tajně milujou má. Musíte bít klidné, virovnané, umité a vyfoukané vlasi, prostě upravené jak se patří. Bude vám sice hrozně, ale nesmíte to dát na sobje poznat. Viřvat se můžete aš budete samy, nebo s kamarádkou. Eště bi si mislel, že je gdoví co, jen ať se žere a je mu to pořádně líto.

Pokut je to takoví hajzl, že si tu couru co s ní zahíbal chce přivést domů, přišel čas na vaši pomstu.

Je dobrí nakoupit třeba mražení riby a heski je schovat na takovích místech, gde se na to dlouho nepříjde. Nebo, teť mje napadlo, olomouckí sírečky do zavařovačky na nějaké hodně teplé místo. Přímo v duchu vidím tu explozi a násletky.

Možnosti máme nepřeberně, to uš záleží na vaši fantazii.

 

Hlavně, moc vás prosím, nepište srdcerivní zhrzenky plné slz,  rozervaních duší a hrobů a nedávejte je na literární serveri.

 

Tak sem vám lechce nastínila co s nevjerníkama a příště bich mohla napsat, co dělat, diš praskne naše nevjera.

 

Tak piš péro a vzhůru do života, vaše vjerná Růženka. 





31 názorů

tu se eště nenapsala:D

VH64
22. 11. 2011
Dát tip
+++++ A verzi pro pány také někde najdu?

ano, Metaxo:DDDD těch rib je třeba nastražit víc, nešetřit:D ofšem není zhrzenka, jako zhrzenka. Pravá zhrzenka má sfí pravidla. Je to tadi f mích radách, jak napsat pravou zhrzenku a jednu takovou vzorovou tu mám taki.

Merxanta
02. 09. 2011
Dát tip
Růženko, teď abych se smazala! To jsi mi nemohla poradit dřív?! Já napsala tolik zhrzenek a ... prd :o) Máš svatou pravdu! Tu rybu bych přilepila izolepou zespoda na stůl. Kdo by se koukal na stůl zespoda, že :o)

to snat nééééééééééé!!!!! úpřimně sem se zděsila!!!!! zase ale, není zhrzenka jako zhrzenka, viz mí dílo jak napsat kfalitní zhrzenku...:DDD

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mislím, že ho majzne:D

No jasně, i když, nevím, nevím, Pavlík to fláka a k tomu všemu zahnul s Marunou. Mé šance stoupaj. Co nevidet bude si za jméno psát konkurent on :DDDDDD

zhrzenky sou blemcy a právje že pak tí nevjerníci sou sama romantika:D

to je můj noví ctitel, víte?

pavlikuv konkurent???????????"=DDDDDD slvelej rozbor T

pane konkurente, dejte mi čas, sem moc zraněná, víte?

Má paní, má paní, jsem smutnej když jste smutná. Vklouznete do mé náruče a vyprdnite se na Pavlíka !

:DDDDDDDDDDDDDDDD pane Kfětoni, vi ste hrozní šprímář. Jakí bili prázdnini???? Du vložit další z mích slavních rozboru básní, dibi ste mjel zájem. Je to pecka, mislím, že co nevidět uš budu slavná.

Škoda, že to nefunguje všude. Mám kamaráda v Murmansku, a ten našel mraženou rybu za skříní po třech letech. A byla pořád jako nová.

:DDDD jojo!!!

no kdes bila? mrazeny ryby to jisti!!!!! tak na nej, na hajzlika!!! :-D *

dobrí nápat:DDDDDDD

hihi, dík:D

srozumeni
31. 08. 2011
Dát tip
dobrýýý...***

díííkiii:DDDDD

...tak jo,promluvím,je to betelné*****

:DDDDDDDDDDD hanko, do peřin ne, to bi se richle provalilo. Něgde visoko, na skříň, za garníže, nebo tak:D jo, konkurent se mi líbí, pane nepochopení:D paní Renegátko, můžou napsat nějakou detektifku a mučit ho a pak rafinovaně zavraždit:D pane Storžnicine, no to je zavařovací flaška. Ale musí se tam nalít i pivo, abi to pak explodovalo:D pane blboune:DDD

wow :D Ruženka konečne späť! :)-pekne si sa do toho oprela,holka. Čo sa mi najviac páčilo a je tam kus pravdy,vypychujem:"Ať vás ani v koutku duše nenapadne ho vislíchat a viptávat se na podrobnosti!!!!Ani ťuk! Gdibi bil takoví opičák a sám vám chtěl něco visfětlovat, chladně ho zarazte;...;Pjekně dělba práce....toho dobitka nechcete ani vidět, tak žádní slzy;...Musíte bít klidné, virovnané, umité a vyfoukané vlasi, prostě upravené jak se patří. Bude vám sice hrozně, ale nesmíte to dát na sobje poznat;..."+samozrejme záver je tutovka. :D Ešte by si mi mohla preložiť,čo je to "do zavařovačky"??

renegátka
31. 08. 2011
Dát tip
Máš to promyšlený, Růženko, ale pravá Itálie to není. Tohle vyžaduje chladnou mysl, co mají dělat temperamentnější podvededené literátky?

Nepochopeny
31. 08. 2011
Dát tip
Konkurent Pepík je proste bomba, ten ti nezahne ! :DD

8hanka
31. 08. 2011
Dát tip
mrazene ryby a syrecky sa mi veeelmi pacia, mohli by sa pripadne zasit do periny alebo ulozit na nejake nedostupne miesta:)

:)))

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru