Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

K smíchu...

11. 03. 1999
0
0
1473
Autor
BODY

Ačkoli na Písmákovi se vyskytují dílá rozsahu především menšího, občas se tu vyskytne i dílo velké. Pro ty z vás, kteří mají velká díla rádi, by měl sloužit právě tento klub.

Mezi obrovskou záplavou děl na Písmákovi je obtížné se orientovat a vyhledávat si díla většího rozsahu (obvykle povídky) není triviální záležitost. Někteří z nás mají rádi díla velkého rozsahu, kde může autor více projevit své schopnosti (případně neschopnosti) a více rozvinout děj. Ačkoli Písmák není těmto dílům nakloněn, přesto se zde taková dílá objevují. (například zde není žádná kategorie pro rozsáhlejší literární útvary: román, novela, maxiatura - opak miniatury :-) ) Za velké dílo budeme pro začátek považovat dílo přesahující obsahem jednu normostranu A4 1800 znaků (650 slov). Může se jednat o vícedílné povídky s navazujícím dějem, nikoli o sbírky povídek / básní. Pokud se ukáže, že se zájmy klubu kříží s klubem čtenářů povídek, či jiným, nebo že nesplňuje svůj smysl, tak jej hned zruším.. Máte-li tedy rádi velká díla, neváhejte a pomozte s jejich shromažďováním.
Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru