Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Milu radí mladým matkám, kurva!

16. 10. 2011
3
4
2238

 

Tož kurva, robičky moje oblíbené! Dyž bol ten muj darmožrůt sinátor malí, to vám bilo svinsky bebilní jako! Přectafte si to! Vipadal jako dybi ho vitáhli dojnici z ricóru! V jednom kuse bol posratý nebo poscatý! Jednó ste ho zapomněli nafutrovať a hnetkaj ječel jak důlní siréna! Žral mohutně, ale záruveň bol uplně na guvno, nic neuzdvihl, nepomohl hodné mamince, dyž sa ji třeba trabant nescel rozject, tož to nemoch rostlačiť. Je to holt na piču s těmi podsvinčaty nedovyvinutými. Sů to darmožrůti! Já řikám, že dokud temu nejsó tři roky, tož to k mamě nemá vobec přijit! O podsvinče by sa mněl starať jeho fotr, kurva!

Protože vás mam, milé robički, svinsky ráda, tož vám mosim napsať pár rad, kurva, jak to s tim podsvinčátkem smrdutým, dyž sa vám narodi, nějak udělať! Nejduležitějši je umnět ho dobře nakrmiť. Rovnó vam povim, že nemá smysl do něj cpať cokolif jiného než zbitky od objedu, kurva! Takhle je to nejlevnějši. Přesnídáfki šelijaké, sunary, to klidně kupte, ale zožerte to samy! Já dycky po polednim žrádlu stahla mesrem z taliřů nedožerki od sebe, svině tchyně a starého, nandala do mixéru, rozemlela, pak to frkla do staré láhve od kečupu, kurva, nahoru nandala starů děravů šprcku a strčila to sinátorovi do mordy a hajzl cucal ty srački jak kliště kref a přibiral po nich jak krava po masokostní můčce! A dyž sme u těch zviřat, kurva, tož ty možete takik využiť, dyž scete svinsky nakrmiť svoje podsvinče. Dyž v noci přivalíte ožraté z kalbi a nescete se srať s nějakým vařenim, tož prostě darmožrůta malého vemete a prsknete na chvilu do chlifku ke koze nebo svini a oni vám ho nakojió krásně a jako gut, no ne? Ale na svini pozor, kurva, to je mrcha veliká, dyž neni dobře natlásknutá, tož bi takik mohla teho vašeho vílupka posvačiť! Tož tak.

Asik sa divýte, proč su neřikla nic o mličku z mlikárny. Robky! Nebuťte pitomé piče! Přeci nebodete krmiť svého hajzla vlastnim mlikem? Pučte si v kravině dojačku, každý den sa vidojte, dajte mličko do bandaski a dojeďte s tim do Olmiku, je tam taková inštituce u hlavního nádraži a tam to mličko vikupuji, dje stě korun za litr! Za trochu mličiska z cecků si pořidite basu pivsonů!

Další důležitá vjec je posráváni. Řiknu vám, že takové podsvinče sa vám zesere klidně i pjetkrát za den. Záleží na tem, jak moc mastné vjeci žere. Hodně rob dává podsvinčeti na ryť ty plinky jako, ale to je na piču! Hajzl to dosere a vi sa s tim pak mosíte složitě prat. Dá sa to vyřešiť svinsky jednoduše. Vezmó sa čtyři lešeňové podlážky, stlučó sa k sobě a udělá sa malí víběch jak pro králiky. To dáte do obívački třeba, donitř naházáte hobliny od truhlářa a na to možete dat darmořůta! Klidně ať si sere třeba celí den, kurva, máte po starostěch! Jednó za týden vezmete lopatisko, piliny ohovněné viberete, spálíte v kamnách a popel rozprášíte po dvořisku, kurva. Nebojte sa, že sa podsvinče bode posrávať vječně. V jednom járu už bode umnět trochec šprechtit a dycky zatrůbí, dyž bode potřebovať srat. To ho pak možete čopnůť, dat na belik a ona sa vám do něj visere krásně a je to.

Mladá mama takik často nevý, jak sa hajzl malí mije. Hnetkaj vaničku kupuje, kurva, žinky sháni, mejdličko, šamponek! Na guvno šicko! Enem vihazováni peněs. Darmožrůt sa mije tak, že sa čopne za kitáru, vezme sa drátěnka a solvina, pěkně sa de k pumpě, tam sa podsvinče vidrbe, kaštany sa mu otlučů a je to! Pak ho nandáme do síťofki, pověsime nad kamna a hajzl heski uschne. Eslik ste piče bohaté, kurva, což důfám, že nejste, tož má třeba váš paprika doma vapku na mití trabanta. Tož to je takik dobré na mití děcké ryti. Podsvinče přivážete za obje kitáry na bidlo a ovapkujtete, je to svinsky rychlé, hnetkaj je čisté jak novorozený ježišek, akurát sa vám može stat, že mu ten silnů průd vody natrhne dršku a hajzl pak v dospělosti šišlá jak duchotce dyž sa mu nesó zubi do zastavárny.

Jakmile je ditě uš trochu vječí, začne vám prcať po baráčisku, odvirať šupliky, brat nohu od stola a podobné chuje nekalé tropiť. To je čas udělat mu nějakí  heskí vlastní mrdniček. Uplně stačí cimra jedenkrát dva metry bez okna. Na zem sa dá sláma, miska s vodó a mate to. Eslik je váš hajzl opravdu svinsky hodný, tož mu tam možete dát žárofku na strop a kavalec, kurva, ale to je podle mě rozmazlováni. Hajzla nezapomínejte v jeho pokojičku zamykať, abi nezal kramle  a cosik špatného kdesi nezprasil.

A na závěr vám poradim co robiť, dyž darmožrůt nesce vobec spať a v noci béká svinsky a ruší hodnů maminku a tatinka. Magda Chvatónová, moje kamarátka, ta to řeší siló. Vezme polštář, dá podsvinčeti na kešeň a pleskne ho jemně paličkó na meso a podsvinče de do limbu a spí klidně aji dvanácť hodin. Já su roba civilizovaná, tož to řešim lepči. Vezmu belik, namočim hadr do nitroředidla, dám do teho beliku a pak do teho strčim darmořůtovi kefu. Hajzl chvilu cuká a béká vystrašeně, ale pak heski pokojně usne a spinká krásně až do rána!

 

Tož tak, milé robičky. Šicko su vám to napsala a důfám, že vám ty moje pičovinky užitečné heski poslůží, kurva!

 


4 názory

Ano, je to velká nadsázka, ale pozor. Znám příběhy některých dětí z dětských domovů, spíše z ústavů, kteří byli opravdu podobně opečovávány, než se na to přišlo. Bylo vždy už pozdě. Asi Milu nějakýskutečný příběh též slyšela! Musím se jí zastat.

Alojs
16. 10. 2011
Dát tip
místy vtipné, místy trapné... nakonec to druhé převažuje. což je škoda, protože jazyk je vtipný sám o sobě.

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru