Československá literární komunita

Tak jako generace autorů před vámi, publikujte svoji psanou tvorbu. Podělte se o svoje názory a sbírejte zpětnou vazbu na svoje díla. Inspirujte se a učte od nejlepších.

Přidejte se

Zimní večer

28. 10. 2011
0
8
1033

Zimní večer

 

Sněží a sněží vytrvale

stromy už mají kontury bílé

Den přivírá oči přiospale

předává noci žezlo provinile


8 názorů

Však!!!

8hanka
05. 11. 2011
Dát tip
...je to prima, vsak? :)*

Ja som tiež vystretá :-)

8hanka
05. 11. 2011
Dát tip
ano...uz som Ti pisala o radosti zo slobody, znovu som zacala objavovat to, co som kedysi milovala, len som na to v tazkych casoch "nedovidela",prilis zohnuta k zemi, teraz som zase vystreta a tesi ma to, znovuobjavujem:)

No, to je právě ono. Lidi se štvou jako blázni a nemají čas všimnout si třeba krásnejch vloček nebo zvednout hlavu od výloh obchodů a podívat se do korun stromů nebo na úžasné ozdoby na fasádách starých domů. Těm, kterým jde o přežití, se ale nedivím...

8hanka
05. 11. 2011
Dát tip
myslis? V mojom veku?:) Aj ked...mam kamarata v N.Y. vzdy nadaval na sneh, zapchy v uliciach, minuly rok mi pisal, ze skusil pozerat na padajuci sneh ako ja, vysiel von z auta, chytal vlocky do ruk a zacitil vonu snehu, obdivoval nadhernu cipku kazdej snehovej vlocky a vraj bol na chvilku dieťaťom, spomenul si, ako sa vtedy tesil zo snezenia:)

To je báječný!

8hanka
05. 11. 2011
Dát tip
rada pozeram,ked snezi neskoro vecer, hladim cez okno alebo vybehnem na balko, som zase na chvilku dieťa, čo sa tesi z bielej krajiny...

Na psaní názorů musíte mít ověřený email.
Sdílení
Nahoru